Zadranka baš mi je drago da je sve dobro i da nalaz ide na bolje
Sretno svima na pregledima,a mi smo sutra na redu
Klikerica, da u pravu si to vrijedi samo za državne službenike.
Nali,vezano za dar za svetog Nikolu, kod nas je pravilo da se dar dobiva sve do djetetovog 16. rođendana, ali naravno moraš roditi prije 6.12. kako bi ga se moglo obračunati u računovodstvu :)
du, da, ne možeš koristiti godišnji mimo praznika jer onda ministarstvo ne želi isplatiti regres. Super. A kad ti je termin?
truskawka,od poslodavca dobiješ pomoć za bolovanje, ali kao što kaže klikerica, sve zavisi kakav ti je kolektivni ugovor.
E da, nakon što se porodite, imate pravo i na pomoć za novorođenče 1663 kn (državni službenici)
Gdje se mogu raspitati za tu pomoc za novorodence? Radim u bolnici.
Cure raspitajte se u svojim gradovima i za jednokratnu pomoc za novorodence kada rodite.
Pitaj u računovodstvu da li imaš pravo. To čak i muževi dobiju, zavisi u kojim firmama rade, samo moraš rodni list i domovnicu priložiti nakon što rodiš.
Da, u gradovima se isto raspitajte i od ove godine i Zagrebačka županija daje 1000kn pomoći za novorođenče, samo se mora dokumentacija poslati. I naravno HZZO daje 2427,00 kn.
Isto tako, stavite si dijete na poreznu karticu, zavisi koji od vas ima veću plaću, u mojem je slučaju to moj muž tako da će on imati poreznu olakšicu.
Marti, a zavisi jel imaš tu pomoć u svojem kolektivnom ugovoru od firme? Znači moraš biti na komplikacijama tj.bolovanju više od 90 dana i onda sljedeći mjesec ostvaruješ pravo na pomoć. Koliko si sada na komplikacijama vremenski?
Noa 💙
Kakva naknada je to 1663 za državne službenike?
Mada opcine i gradovi tu ne spadaju,ne?
Ovo za bolovanje duze od 90 dana mi je vec skoro pa kasno, jos uvijek radim :)
A vec ce mi sredinom 12 poceti 45 dana porodiljnoga..
ulov iz Lidla ❤️ bila je hrpa toga, ali nam je bilo prevruće pa nam se nije kopalo.
veličina 50/56
i dragi mu je kupio u F&F 3 bodića dugih rukava za 60 kn, veličina 6-9 mj 😍 predivan mi je uzorak
Mame koje ste narucivale s hm moze link molim vas...
url=https://lilypie.com]
Pitanje za Mirandu 😂 (slobodno pocni naplacivati haha). Imam uzasne zgaravice, ne pomaze ni Rennie vise, ono neizdrzljive su :O Da li je moguce da je to od sirupa za zeljezo Legofer? Znam da je sve vezano za zeljezo tesko za zeludac i stolicu. Ja bih ovo izbacila uglavnom da vidim kako ce biti bez tog par dana, i ako vidim da je zbog tog, pila bih casicu soka domace aronije ili divlje kupine.
Znaci zgaravica mi nije nepoznata i bez trudnoce, ali da ne pomazu tablete i ovolikoooo da "gori" "przi" :O Uzas...
barbirmama, super ulov! 😍 m.girl, termin je 20.01.! za ove jednokratne pomoci sve znam-oboje imamo po 1663 kn jer smo u drzavnim firmama, zupanija, grad, hzzo i imamo pravo za prvo dijete od zivotnih osiguranja-to se raspitajte ako koja uplacuje! Nama je 3 posto od ugovorenog iznosa police (allianz).
Nasla san...curee koje su narucile medo odjelo sa hm koji br ste uzele..misla san ga i ja narucit pa san misla 62..ako ga ima...koji se vi br uzele
Klikerica, da u pravu si to vrijedi samo za državne službenike.
Nali,vezano za dar za svetog Nikolu, kod nas je pravilo da se dar dobiva sve do djetetovog 16. rođendana, ali naravno moraš roditi prije 6.12. kako bi ga se moglo obračunati u računovodstvu :)
du, da, ne možeš koristiti godišnji mimo praznika jer onda ministarstvo ne želi isplatiti regres. Super. A kad ti je termin?
truskawka,od poslodavca dobiješ pomoć za bolovanje, ali kao što kaže klikerica, sve zavisi kakav ti je kolektivni ugovor.
E da, nakon što se porodite, imate pravo i na pomoć za novorođenče 1663 kn (državni službenici)
Gdje se mogu raspitati za tu pomoc za novorodence? Radim u bolnici.
Cure raspitajte se u svojim gradovima i za jednokratnu pomoc za novorodence kada rodite.
Pitaj u računovodstvu da li imaš pravo. To čak i muževi dobiju, zavisi u kojim firmama rade, samo moraš rodni list i domovnicu priložiti nakon što rodiš.
Da, u gradovima se isto raspitajte i od ove godine i Zagrebačka županija daje 1000kn pomoći za novorođenče, samo se mora dokumentacija poslati. I naravno HZZO daje 2427,00 kn.
Isto tako, stavite si dijete na poreznu karticu, zavisi koji od vas ima veću plaću, u mojem je slučaju to moj muž tako da će on imati poreznu olakšicu.
Marti, a zavisi jel imaš tu pomoć u svojem kolektivnom ugovoru od firme? Znači moraš biti na komplikacijama tj.bolovanju više od 90 dana i onda sljedeći mjesec ostvaruješ pravo na pomoć. Koliko si sada na komplikacijama vremenski?
Ma nemamo mi nikakav kolektivni ugovor😔 U frizerskom salonu ja radim,a na komplikacijama sam od 5 mj..
Sortiraj odgovore
Najstariji