Za grad ZG moraš isto biti 5 godina na prebivalištu, znam jer nebum ni ja dobila, preglupa politika jerbo kad si na boravištu plaćaš isto prirez, al ajd nisu neki novci preveliki pa neću kukat… Za županiju je uvjet godina dana prebivališta.
A sta je s muzem? Jel on prijavljen 5 godina?
A sranje 😟😟 mjesec dana nakon isteka roka od 90 dana za prijavu? E to je bas peh 😏😏
e da, sestricna kaze da se njezin mali rodio s 3680 i 54 dugacak, nosio je vel.50 iz hm-a! pa da se znate okvirno ravnati. Ja sam mislila vecinu uzeti 56, ali uzet cu 10 bodija 50 velicine
Jell..cek ja misla ono odjelce medo uzet 62 znaci bolje da uzmem 56…a da te potam pise pretplsti se na newsleitter i dobijes 25posto popusta..ja uopce to ne kuzim sto je to ..daj mi pojasni kakva je to pretplata jet to tipa samo da dobivas rekla me neke njihove doma il sto..bas tila to odjelce medo narucit..
to je kad napravis profil na web shopu, registriras se mailom i dobijes kupon od 25 posto. Dostava im je besplatna iznad 30 eura cini mi se. Samo pazi jer taj kupon koji dobijes vrijedi 10 dana pa da ti ne istekne, meni je propao jer na kraju nista nisam narucila. Bio je nedavno popust od 20 posto na sve za djecu, sad je i to proslo…mislim da cu ja ipak otici u fizicku trgovinu, a online eventualno narucivati ako ne budem u stanju otici ili ako toga nema u trgovini. Medo odijelo cu uzeti vjv 56, ali mozes i 62 jer se vecini mogu zavrnuti rukavi i nogavice
Ahaa hvala ti
url=https://lilypie.com]
Nasla san…curee koje su narucile medo odjelo sa hm koji br ste uzele..misla san ga i ja narucit pa san misla 62..ako ga ima…koji se vi br uzele
62
Jel puno veliko za novorodence npr
url=https://lilypie.com]
Ja došla od zubara, čitam vas i trpam ručak u sebe u nadi da će mi narast trbuh toliko da kad negdje idem da mi se netko smiluje u tramvaju da sjednem, a ne da me još pitaju da im se ustanem 😂 ja stvarno inače nikad ne sjedim u tram, i poštujem starije, al teško mi je baš i teško mi je bilo gdje ići, i od cijelog tramvaja mene mole da im se dignem, a šta ću, digla se i brojim stanice 😂
A sranje 😟😟 mjesec dana nakon isteka roka od 90 dana za prijavu? E to je bas peh 😏😏
Loše smo planirali, totalno 😂😏
Cek malo sad ste me skroz zbunile ja sam cjeli zivot u zg ali sam mjenjala adresu ali svejedno spada pod grad zagreb i jedna i druga znaci bila sam 23 godine u sesvetama pa 6 i pol prijavljena na folki i sad se opet vratila u sesvete
Lily nemaš brige, sve je to grad ZG, nema veze što si mijenjala adrese
Salatice,Zvrkice i Ana sretan vam rodendan. Ova godina ce vam biti sigurno najposebnija. Sve najljepse zelje vam zelim
Cure cestitke na uspjesnim pregledima. Najbitnije da su nam bebice dobro.
Mareikate kod nas isto ignorisu trudnice.
Jutros sam isla vadit nalaze,ma niko ni da te pogleda. Jos je bila jedna cura,pa skoro za rodit,nitko joj se nije digao da sjedne,niti su je sestre prozvale dok nije dosla na red... tako da..... a i ja sam se utegla i izbacila stomacic na najjace,al ne pomaze
Sortiraj odgovore
Najstariji