Cure da vas pitam…vjerojatno sve vec imate te bh kontrakcije koliko cesto ih imate…ja primjecujem u mene unazad dva dana bude npr po ajmo rec 6do 7 puta dnevno od toga barem dvi budu jako jake da ih prakticki trebam prodisat..ne boli nista..ali vidim da su cesce..pa cisto eto da vidim kako je to kod drugih..hvala vam na odgovoru…
2-3 puta dnevno neugodno je al ne boli,ja to bas pratim zbog tog cerviksa ali mirujem bas nadam se da ce izdrzat dokle treba
Da i ja pratim bass ..iako ja san na terapiji radi njih …i bile su se unormalile..sad vidim da su evo rekla bih jucer i danas malo cesce..recimo od jutros nisan brojila al mislim da san tri vec imala…a di je do kraja dana iako ja bass lezim bass ss cuvam i pazim…terapiju san po potrebi a sad cu ju bas uvest par dana redovno mozda se to primiri malo..u pon.mi je kontrola..pa cu bas reci ko nastavi tako..iako moj malisa je bas aktivan pa vjerujem da i stim izazove koju kontrakciju…ne staje on po cile dane pa se tjesim mozda i od toga..ali mas su mi jake full ali kratke rekla bih neki 5sek.hmm.pratit cu do pon..pa ce mo vidit..hvala dragicka..
A koliko tih kontrakcija u danu je normalno? Ja sam ih u pet i sub imala pa imam osjecaj cijeli dan.taman se trbuh omekani ono ga opet stegne..
Super za sve dobre preglede i zivahne bebice😊
Za prvo jelo nisam cula, ali npr znam da moj tata voli topli kukuruzni hljeb umrviti u mlijeko. Ostalo iz djetinjstva (kad je on bio djecak, kukuruzno brasno je bilo cesto, a bijelo ne - ono, obraduju se bijelom hljebu, dok se ja obradujem kuruzicama xD).
Pire krompir i saft, mozee, mozee, bas sam imala porive za tim😊 Jos mogu dodati: ljute krompir corbe, pomfrit, narandze i breskve, kuruzice naravno. A za cudo, pica neee, a picu obozavam inace. Stalno bih narucivala 😂 Ne da muz, ono potrosices platu na pice hahaha, a u trudnoci apsolutno se ne trazi, par puta pojela... Prije bih kuvani kupus haha 😶
Nakon čitanja uputa o lijeku da pitam i vas: jeste koristile u trudnoći Rojazol vagitorije ili Dolacin kremu (s aplikatorima)? Malo se brinem jer sam imala krvarenja dvaput već u trudnoći radi hematoma, pa jel sigurno to tako ubacivati svašta u rodnicu? Vjerujem da mi ne bi dala doktorica da ne smijem, al dobro dođe čuti vaša iskustva..
I čitam da imate trudničke knjižice..jel to sve imate? Ja nemam, nitko mi još to spomenuo nije...
Nakon čitanja uputa o lijeku da pitam i vas: jeste koristile u trudnoći Rojazol vagitorije ili Dolacin kremu (s aplikatorima)? Malo se brinem jer sam imala krvarenja dvaput već u trudnoći radi hematoma, pa jel sigurno to tako ubacivati svašta u rodnicu?Vjerujem da mi ne bi dala doktorica da ne smijem, al dobro dođe čuti vaša iskustva..
I čitam da imate trudničke knjižice..jel to sve imate? Ja nemam, nitko mi još to spomenuo nije…
Ja sam koristila Rojazol i sve ok.Nisam baš preduboko stavila, a aplikator u trudnoći nisam koristila. Jel piše što u uputstvima kreme sa aplikatorom vezano za trudnice?
Ptico i Miranda, danas ste vi nosioci sretnih vijesti 🤗 super za mališe 😁
Lily sigurno je sve u redu, a i cetvrtak je blizu pa ces uzivat opet gledat svoju mrvicu 😁
Danas muz kupio dva bodija. S natpisima " I love mum " i " I love dad". U inat svima 😆
Cure s pregleda, ocemo slike 😎
Evo Antonelina noga od zadnjeg puta
maggie, nisam vidjela lidlusu i cujem da ni druge cure nisu nasle pa vjerujem da ih nije ni bilo, ali znam da dosta njih prodaje svoje pa skicni po grupama. miranda ja sam se dobro izlaktarila, s tim da je muz bio stit/nosioc svih stvari koje sam spazila 😂 sve u svemu sam zadovoljna. Iako tetrice i nisu nesto jako povoljne. 3 kom sam placala 35 kn, al znam da su njihove kvalitetne.
url=https://lilypie.com]
ja sad u trudnoći jedem voća ko nikad, i kakao skoro svaki dan, i sir u svim oblicima..pogotovo gouda u listićima iz Lidla 😍
https://www.facebook.com/342769985852639/posts/1694452494017708/
Za sve naše twinsiće u grupi 😍😍...za sve mame twinsića bez fejsa 😀😀
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Necu da unosim horore, ali da znamo sta je najpravilnije (ako to postoji uopste). U BiH se cetveromjesecna beba utusila vlastitom tecnoscu, povratila😞😞.
A sva literatura, pa i ova moja knjiga, preporucuje spavanje na ledjima na tvrdom duseku.
Da li bebe spavaju tako ili se podmetne pelena, da spavaju na boku? Opet ponavljam, nije mi cilj unosenje nemira, vec da raspravimo sta bi bilo najbolje, iskusne mame, kako ste vi stavljale svoje bebice?
Sortiraj odgovore
Najstariji