Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Svibanj 2018. 11:03

Mastam o necem laganom jer sam pretjerala za dorucak, radila sam kajganu s povrcem i bas me zasitila a trebala bi ic s prijateljicama na rucak. Joj ta riba, znam da bi ju trebalo jest al kad ja volim tunu a to nije preporuceno, a ovo drugo bas da idem doma radit sama sebi i ne bas.

Ana89
    26. Svibanj 2018. 12:25

Sad sam se vratila s predavanja, putujem 80 km u jednom smjeru po ovoj pasjoj sparini. Pao mi je tlak 10 puta, kuhaš iznutra, kuhaš izvana, imaš osjećaj da si što kažu na rubu života. A glavoboljaaaa ..ufff 🤪😩
    Već vidim da me ovo ljeto neće vidit vani, osim na preglede i pokoji ispit. 
     Nikad nisam volila to ljeto, pogotovo sad kad se brinem za mali život u sebi. 
    Tješim se da sam sad u špilja hladu kamene kuće i sve je ok. 
    Počela me žgaravica malko i svako toliko me strefi išijasna bol u kičmi i nogama, i stegne u rodnici. Rekla je dr.  da je to normalno za ulazak u 2. tromjesečje.
    A sad spavati da prođe glavobolja, ne mičem više danas.
    Onda neku seriju gledati . 😀

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Salatica9192
    26. Svibanj 2018. 12:38

Ana89
    Haha, isto mislim o ljetu. Ne znam odakle si, kod nas u BiH (RS) su uzasne sparine ljeti, velika vlaznost vazduha. Znacu dzaba ako se sklanjas u hlad, kucu, kada dahces, nemas vazduha haha, noci nekad znaju gore biti od dana. I ja ne mogu da shvatim kako to neko moze voljeti xD aj da smo na moru, imas more haha. I ne znam kako cu izdrzati ovo ljeto, zatvoriti se pod klimu 24h :O
    Inace, Vikings - season 2 haha :D <3

Ana89
    26. Svibanj 2018. 12:48

S mora, Istra ( a rođena Dalmatinka) što je najbolje. Ali ni ljeta nisu što su bila, ovo je tropsko već u 5 .mjesecu. 
    Btw. zna netko ima li istine u onome da što jedeš utječe na spol bebe, tipa ako jedeš puno banana bit će sin?😂😂
    Ja osobno ne slušam te narodske priče.  

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Maraska
    26. Svibanj 2018. 13:38

Mi smo išli do nekog dućana i onda ta kupovina... meni je osjećaj kao da sam odradila cijelu smjenu neke teške fizikale. Vruće je i sparno pa sam sva usporena. Dečko mi je smije. Kaže da izgledam ispaceno 😂
    Još me izaziva da mu spremim tiramisu. Još uvijek sam sjedećem položaju i razmišljanju kako početi 😂

Pticaselicazgst
    26. Svibanj 2018. 13:43

U ja volim more i ljeto. 😍 najdraze doba godine, samo ne znam hoce mi se ove godine zamjerit 🤣🤣 

Miranda
    26. Svibanj 2018. 13:52

Ja sve razmisljam ako budem morala bit na mirovanju stalno da pobjegnem svojima s malom preko ljeta malo duze. Ona bi svejedno isla a mogu i ja. Isto sam rodena Dalmatinka 😁
    Ana 😂😂 Je, je, pogotovo kad ti vec kazu da je npr curica pa opletes po bananama jer mozda se beba predomisli 😂

Bruna92
    26. Svibanj 2018. 14:58

Onda ce kod mene biti cura jer mi se u zadnje vrijeme od samog mirisa banane povraca hahahah

Nunii
    26. Svibanj 2018. 15:45

Kod nas riba,pire od brokule i malo kuhanog graha. Dragi nije obozavatelj ribe i brokule pa je dobio spagete bolonjez.
    Za veceru bi mozda u indijski restoran. Gledam i svako jelo mi prefino izgleda. Jucer se ubila navecer u gyrosu i danas ujutro nista od povracanja. Bebac voli gyros i kebab ocito 😂
    I dobila sam novi fotic. Zna kako me vise izvuc iz kuce 😂

26. Svibanj 2018. 16:21

Ove sparine su nenormalne. Dobro je Ana rekla da se sve pretvorilo u trope. S mora sam al ovo je stvarno pretjerano

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.