Allie, nije mi menstruacija u ovom periodu. Nemam pojma zasto je tako, jutros imam malo grceva u donjem stomaku iscjedak je nestao nadam se da ce tako i ostati. Definitivno uzimam mirovanje naredne dvije sedmice, kad vidim kako vi cure mirujete i cuvate se ja sam se poprilično digla i sad moram malo da se smirim.
Hvala vam cure na savjetima :)
Pozdrav buduce mame, i ja sam evo jedna od vas napokon, kalendar mi govori da sam u 6 tt :) pregled imam tek za 10ak dana, jedva cekam. Kako je vama? dali imam te mucnine i sl? Ja samo osjecam pritisak u donjem djelu trbuha, to traje po par puta na dan a jucer sam osjetila kao me nesto lagano prosiklo, i sad na svaku bol trzam odma
Eglantine32, super za termin, ima nas čak nekoliko oko tog termina.. 😊
Kad ste kod mučnina, imala sam i ja do nedavno te nalete muke odjednom i nagon za povraćanje koji bi trajali po par sekundi, ali ništa strašno..
Pitala jučer sestru nakon pregleda može li bit muž na uzv koji put, rekla da se dog s doktoricom sljedeći put, da ce moći tipa jedanput ali kasnije, dok će se već bolje vidjet.. Sad mi nije bilo doktorice nego neki stariji doktor na zamjeni, pregled je bio gotov ekspresno, malo sam bila razočarana jer dugo čekam i onda tak na brzinu.. Ali ići ću sljedeći tjedan na kombinirani, pa se veselim malo detaljnijem uzv.. ☺
Ana, studirala sam pedagogiju i imali smo statistiku, ali to je bilo davno. Znači, sad se to promijenilo 😉
Nama je statistika tada bila teža od predmeta iz psihologije 😯
Imali smo i mi neki oblik statistike, ali ništa strašno. Valjda zato jer sam već bila upoznata s time. Psihologija nije teška sama po sebi, prof je 😂😂😂.
Ane moja (kako bi rekli kod nas), i nama je bilo tako. Težak profesor 😕 Dugo se nisam sjetila tih studenskih dana i bome se sad ne bih vratila u to vrijeme.
Što ćete danas finoga jesti? Mi ćemo ići vidjeti ima li neka ribica za gradele i uz to bih za prilog blitvu sa bobom i komoračem. Dok ima domaćeg da iskoristim 😊
Dobro dosle nove cure 🤗🤗 bas me veseli da nas je sve vise i vise 😍
Mi cemo danas skarpinu na gradele, krumpir salatu i juhicu za rucak. ☺☺ jedva cekam 😍
baš sam ljubomorna svi neke ribice..mi i nismo bas ljubitelji..on nije...ja bi mogla...a njemu tunu sa žara...moram smislit šta jesti danas baš nemam ideje
Pozdrav cure evo ja sam nova 5+3
Nova u grupi trudnoca 4
Dobrodošla!!!
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Jutro cure :)
Bas vam je super rucak :) To jest kada citam, kod nas se jedu rijecne ribe (pastrmka, saran) a od morskih oslic, koji ne volim, i to je to. I ja to i ne znam spremati, to jest nissm nikada sama (zivim u zajednici i ne mogu se pohvaliti sa svojim kuhanjem :(
I danas nemam pojma sta cu jesti haha :D Nisam smislila, a svi se razisli, sama :D
Nove cure, dobrodoslee :)) Sada nas je dosta bas :))
🤗🤗Cure,izgleda da je dns neki riblji dan i mi cemo radit oslica i krumpir salatu😁...
Al kad vidim da svi nesto rade na gradele ljubomorna sam🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji