Duphaston pijem ujutru i uvece nisam zaboravila popiti. Mislite da bih trebala veceras svojoj dr obzirom da ide vikend?
Anavi i Brandy dobrodosle! 😊
Ana super nalaz, bravo za bebusku 😍😍😍
Opet se ispricavam ako sam koga zaboravila ili preskocila, stvarno nije namjerno 🙈
I serije sam zaboravila, gledam sad Shameless, Suits i Sherlocka. Sve naknadno i na netflixu jer ne stizem drugacije. Sad mi muz brani jer me stisce rok za zavrsni rad a nikako da sjednem i zavrsim ga 🙄😂 I offtopic totalni ali ako imate, molila bi preporuku za statisticara. Ne znam vise koga da pitam a ovaj moj trenutni je katastrofa, proc ce mi sto rokova tako.
Cure imam neki iscjedak, smedje, rozi… bas sam se prepala. Na duphastonima sam, primam injekcije progesterona, nemam hematom bila u pon na pregledu…sta da ocekujem? :(
Javi se dr.svakako,mozda treba pojacat dozu...ja sam na pocetku bila na duphastonima i pocela svejedno smeđarit,pa na kraju bilo i svjeze krvi....i na kraju me prebacio na utrogestan 4x2...nezz na kojoj si dozi?
Ja sam bila na 3×1...utrogestan je ipak nesto jaci i kazu da bolje djeluje kad se stavlja vaginalno....nije ni kod mene bilo hematoma...
Na kraju na zadnjem pregledu dr.samo vidio u cerviksu izlijev krvi i kom da je moguce da je bio hematom u nastajanju koji je odma krenuo curit i otud ta krv...
Duphaston pijem ujutru i uvece nisam zaboravila popiti. Mislite da bih trebala veceras svojoj dr obzirom da ide vikend?
Ja bi otisla za svaki slucaj.
U teoriji smedi iscjedak nije hitan ali s obzirom da si vec na duphastonu, ne bi ga trebalo bit.
A i inace se smedi iscjedak javi kod pada progesterona (npr prije menge) ali i progesteron primas. Mozda ti samo treba povecati dozu.
Svjesna, smeđi iscjedak te ne bi trebao puno zabrinjavati. Meni je dr rekla ako dođe do toga da slobodno popijem po 2 ili 3 Duphastona odjednom. Sada uzimam 3 dnevno.
Svjesna, smeđi iscjedak te ne bi trebao puno zabrinjavati. Meni je dr rekla ako dođe do toga da slobodno popijem po 2 ili 3 Duphastona odjednom. Sada uzimam 3 dnevno.
Svjesna, piše na uputama duphastona da ako je hitnost, da možeš 4 odjednom i onda 3 puta po jednu na dan dok simptomi ne prođu. Onda smanjiti opet na dvije na dan.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Cure evo me s pregleda sve ok srceko kuca 4mm smo, nema hematoma to je onako nesto, povecala mi duphaston sa 2x1 na 3x1, dala mi Buscopan 3x1, i Apaurin 2mg. Danas sam punih 6 tjedana.
_svjesna super super...bit ce to sve dobro, ja sam danas isto bila i rekao 4.6mm i titraji da se vidi da je embrij ziv, al kaze doktor po izracunu 7+ tjedana a realno stanje je 6...tako da sam onda luda isla odma gleda kako je tako malo, a treba bit toliko i toliko..i shvatila da NE! Od tog vise stete nego koristi... nemoj se brinuti, bit ce sve dobro ❤❤
Anavi i Brandydobrodosle! 😊
Ana super nalaz, bravo za bebusku 😍😍😍
Opet se ispricavam ako sam koga zaboravila ili preskocila, stvarno nije namjerno 🙈
I serije sam zaboravila, gledam sad Shameless, Suits i Sherlocka. Sve naknadno i na netflixu jer ne stizem drugacije. Sad mi muz brani jer me stisce rok za zavrsni rad a nikako da sjednem i zavrsim ga 🙄😂 I offtopic totalni ali ako imate, molila bi preporuku za statisticara. Ne znam vise koga da pitam a ovaj moj trenutni je katastrofa, proc ce mi sto rokova tako.
Miranda, statističar ha? Ja sam išla srednju ekonomsku, mrzila sam statistiku. Sad sam u drugoj pol. 20- ih upisala pedagoško- društveno zanimanje..druga god pri kraju. Sva sreća da sam najteže položila( sve psihologije!! ) 😅😅.
Baš pitam dragog što mi možemo maratonski gledati, ionako se žali da otkad idem na faks i radim paralelno da nemam vremena za njega. Sad čuvajući bebača i usporavanjem ritma mu mogu sve nadokaditi.
Svjesna- bit će sve ok. Fokusiraj se na krajnji cilj: bebač. Sve budemo izdržale samo da rodimo zdrave bebe na kraju. Opušteno.
Ja sam počela puštati bebiju klasičnu glazbu😊😊
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Ana, studirala sam pedagogiju i imali smo statistiku, ali to je bilo davno. Znači, sad se to promijenilo 😉
Nama je statistika tada bila teža od predmeta iz psihologije 😯
Sortiraj odgovore
Najstariji