Pozdravcek svima, evo mene opet tu, od davne 2014 se ne javljam Klokanici, sad budem cesce.. 8tt, beba broj tri na putu :) decki su mi 6g i za mj dana pune 4g😱😱 naravno svi me dave vec sada da je vrijeme za curicu jer ko bi si troje rodio pa svo troje muskih, bez veze.. ugl here we go again
url=https://lilypie.com]
Ja spavam sa trudnickim jastukom vec godinu dana, cure to je najbolja stvar ikada, inace uvijek spavam na lijevom boku sa dekom izmedju nogu pa je to mi muz kupio i spavam kao nikada u zivotu, nosila sam ga cak i na ljetovanje i na zimovanje :))))
Toplo preporučujem.
Svjesna sad ga deff moram nabavit 😍😍koji jastuk imas? Gdje kupiti dobar jastuk?
jutro svima 😘
bila sam prehlađena preko vikenda, što je stvarno koma na ovim vrućinama. danas mi je, barem ujutro, bolje.
i dalje imam glavobolje i mučnine od vratobolje. nw mogu tu puno osim trpiti. malo mi i desni krvare, čitala sam da je i to dio "blagodati" trudnoće 😂
niš se ne debljam, još uvijek mršavim. primijetila sam da mi je dosta zlo od voća kojeg inače volim i jedem u velikim količinama. više mi paše konkretna hrana.
ten mi sepopravio, ajde barem nešto 😋
što se spavanja tiče, spavam na boku, a ponekad na trbuhu. razmišljam o kupnji trudničkog jastuka 😊
Dobro jutro cure! Nove, dobrodošle! Sretno svim curama koje imaju pregled danas i ovaj tjedan
Eni,samo miruj, vjerujem da će biti sve okej! Čitala sam malo o miomima u trudnoći i nema razloga da ne bude sve u redu, samo slušaj svog doktora.
Luka ❤
Dobro jutro ☺ Baš dobro što je pokrenuta tema spavanja. To me malo muči zadnjih dana.
Zadnji mjesec sad dobila 1 kg. Nisam nikako povraćala niti imala veće mučnine.
Ipak, samoj sebi izgledam ko da sam dobila 5 kg. Inače sam kruškolike građe, trbuh mi je skroz ravan i tu se zadnje debljam.
Sad imam trbuha, a navikla sam spavati potrbuške. Ujutro kad se probudim osjećam da me malo boli u trbuhu, kao neki pritisak. Mislim da je to zbog spavanja. Trudim se okrenuti na bok ili leđa, ali opet u snu završim potrbuške 😕
Razmišljam da kupim taj jastuk jer ne znam kako drugačije to kontrolirati u snu 😯
ujutro kad se probudim se prvo trebam otkočiti. sad mi ništa ne paše, ni jastuk ni madrac, spavam dosta, ali ujutro se probudim u bolovima i umornija nego kad sam išla spavati.
Svjesna sad ga deff moram nabavit 😍😍koji jastuk imas? Gdje kupiti dobar jastuk?
Zove se jastuk za dojenje, kod mene je ovaj identičan, kupili smo ga u radnji sa djecijim i baby stvarima.
Jutro cure!🤗Ja sam sinoc imala problema s nespavanjem,umorna ko pas,a zaspat nikak...na kraju popila normabel i zaspala u toku keks🙈...ocito uzbuđenje radi pregleda odrađuje svoje...
Malo se ubacujem u temu ovih jastuka...obavezno trazite jastuk za trudnice i dojenje,tkz zmijica...jer samo za dojenje su oni mali,kao polumjesec ...profesionalna deformacija🙈...godinama sam bila radila u baby trgovini,tako da su mi ostale te stvari jako urezane...inace znala sam vidjeti na fejsu po nekim stranicama da ih one tete sivalice znaju bas izrađivat i prodavati....
Maraska tako i kod mene, izgledam i osjecam se ogromno. Trbuh mi je uzasno napuhnut 😓 cak sam primjetila i zadebljanje koze skroz dolje nisko u podrucju trbuha, mislim da je to bebica 😍
Na trbuhu se moze spavat sve dok trbuh ne naraste malo. Ali se moramo počet privikavat spavat na boku.
Mame sa iskustvom imate kakve preporuke za jastuke? Ja sam malo gledala, ima ih svakakvih. 😑
Barbiemama sve dok možeš barem nesto jest dobro je, kile ce se vratit. Ne brini, bitno da bebica dobro napreduje. 😊
Eni nemoj se bojati, sigurno ti je dala mirovanja čisto iz opreza. Lijepo slusaj upute i bit ce sve u redu. 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji