Svjesna svida mi se ovaj jastuk. 😍😍 takav sam i mislila, dugački taj 🖒
Bulbi ocito trema radi svoje. Javi nam vijesti 🖒
Vidjela sam i ja da ih ima dosta ali ne znam koji je dobar, imam osjecaj da su svi poceli radit te jastuke i tetra pelene 😓
Evo cure dužna sam bila sliku bellyja... Kad ovako stavim, čak se i maaaalkice vidi napredak, iako je to još jako malo i ovisi o tome što sam pojela dan prije, a i o tome da li uvučem trbuh ili ne
Evo nam i friške tablice. Još malo pa 50! Nove cure, dajte nam neke osnovne podatke o sebi (odakle ste, koliko imate godina, imate li djece, termin, ...)
P.S. Zašto se preporučuje spavanje baš na lijevoj strani? Meni ta strana najviše paše kad idem spavati, ali probudim se često na leđima, a i okrenem se tu i tamo i na desnu stranu.
N.I.M., jesam li dobro shvatila da ti je ovo 4. trudnoća (za tablicu)?
Vi ste barem po gradovima pa možete lakše nabaviti taj baby jastuk. Ja sam u gradiću od 4000 stanovnika, gdje mi je prvi veći grad 80 km . Morat ću naručivati online. Nadam se da ću naći 😋😋
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Maggie trbuh ti je bas lijep 😍 uopce nisi napuhnuta 🖒💪 a i dobra je linija 😊
Spavanje na lijevom boku radi toga sto na taj nacin krvotok bolje opskrbljuje bebu kisikom, krvlju i hranjivim tvarima.
To jos za nas ne vrijedi, tek tamo kad nam buse bas porastu . Al treba se naviknut na taj polozaj 😓
Maggie pa ti izgledas odlicno,ja sam tek 9 punih tjedana a izgledam kao da sam 4.mesec. Do sada sam uvek bila mrsava i sad odjednom vise nema struka,a stomak napuhnut. Prosle nedelje smo sreli neke prijatelje i odmah su me provalili.
Cure drage hvala vam na podrsci,ovo mi je potpuno nova situacija i bas sam zabrinuta.Nikad nista ginekoloski nisam imala sumnjivo,cak me je dr i nagovorio da nakon prve trudnoce ne pravim pauzu nego da odmah probamo ponovo jer je sve odlicno i evo sad tog mioma niotkuda.Mirovacu ako treba do poslednjeg dana samo da sve bude u redu.
Bulbi sretno na pregledu,bice sve super.
To get the code: Tap and
Hvala cure na komplimentima! Izgleda da se ipak isplatilo 7 godina voditi treninge Zumba Fitnessa, a i posjetiti gym tu i tamo.
Doduše, da sam se slikala jučer navečer, bilo bi potpuno drugačije (smazala sam veliku porciju kokica i zdjelu trešanja)
Ja se nadam da ce ta napuhnutost prestat i kad krene rast busa prava da ce to bas bit lijepo 😍😍
Maggie koliko si cekala nalaze niftija?
Ja sam radila prosli ponedjeljak.. ne mogu docekat da dodju 😍😍
kak se tiće jastuka i spavanja..imam neki sa perjem iz ikee ali mi je malo premekan pa i stavim još jedan...dormeo nadmadrac od 6cm i zaspim na boku ili sa posteljinom među nogama a probudim se na leđima sa rukama iznad glave 🙉😂 isto si razmišljam da si kupim taj trudnički..a moj trbuh..ko balon..ko da sam u 5.mj a u 3...ogroomann je tvrd i napukan..kad legnem na leđa nema ničeg 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji