Kaže nalaz da su leukociti 4-6, a normalno je 0-2, ima nešto bakterija, nešto soli amorfnih fosfata i nešto sluzi. Googlala sam naravno pa piše da povišeni leukociti mogu biti "lažno" prikazani ako u urin dospije menstrualne krvi što meni naravno nije, ali sam primijetila nešto bjelkaste tvari od vaginalnog iscjetka viška utrogestana… E, sad ne znam da li je to moglo kontaminirati uzorak? Poslala sam upit dr. pa ćemo vidjeti…. Tako ne bih htjela na antibiotikeeee…
Kod mene ista stvar, bakterija piše malo, leukociti 3-4, dr mi je rekla dva litra čaja od brusnice dnevno da pijem.
Mada sam prije trudnoće radila urinokulture dva dana zaredom nalaz je došao sterilan, ne znam kako se pojavilo ovo malo bakterija. Uglavnom nije dala antibiotik.
Maggie meni je bilo leukocita 6-9,radila sam urinokulturu i nalaz sterilan tako da ne mora bit da je upala.
seudoHTML, UBBCode and BB Code
Meni danas sve neki naleti muke, ne mogu opisati kako, osjetim malaksalost i gađenje, hoću da krenem povraćati ali me pusti, kao da nagon nije dovoljno jak... je li ovako izgledaju mučnine u ranoj fazi ili možda malo umislim više nego što jeste, možda inače ovo ne bih ni primijetila da nisam trudna... :)))
Ana89
Vikings maraton je poceo hahaha :D Svidja mi se za sada, a vjerujem da ce biti jos bolja (vise cu se navuci) :))
Maggie85
Hahaha dobra si, ne znam kako si popamtila ko je sta napisao. A inace i ja sam cula da su leukociti poviseni u trudnoci (meni su u krvi poviseni malo, normalno do 9,8 , a meni 10,1), a za urin mi pisalo malo bakterija, a urinokultura sterilna. Uzmi pij caj od brusnice, ja ga isto pijem, ne vjerujem da ces na antibiotike bez nekih konkretnih bakterija.
Brandy
Dobrodosla i neka se nastavi tako pozitivno :)))
Ajme cure meni danas takva muka, ali ni p od povraćanja... Dok jedem, ok je a onda za 5 min užas! Jedva na poslu izdržala...
I da se priključim razglabanju o bakterijama, ja sam prije trudnoće muku mučila sa E. Coli 🙄🙄 i sad mi je dr radila briseve, i nadam se da je nemam opet!! Iako, dr je rekla da je za plod opasnija ako je u urinu nego kad se pokaže na brisevima😕😕 jel imala koja od vas, kako ste se borile s njom? Ja grickam brusnice, pijem i pijem...
Lovre
Cure imam neki iscjedak, smedje, rozi... bas sam se prepala. Na duphastonima sam, primam injekcije progesterona, nemam hematom bila u pon na pregledu...sta da ocekujem? :(
Ana89
Vikings maraton je poceo hahaha :D Svidja mi se za sada, a vjerujem da ce biti jos bolja (vise cu se navuci) :))
Maggie85
Hahaha dobra si, ne znam kako si popamtila ko je sta napisao. A inace i ja sam culada su leukociti poviseni u trudnoci (meni su u krvi poviseni malo, normalno do 9,8 , a meni 10,1), a za urin mi pisalo malo bakterija, a urinokultura sterilna. Uzmi pij caj od brusnice, ja ga isto pijem, ne vjerujem da ces na antibiotike bez nekih konkretnih bakterija.
Brandy
Dobrodosla i neka se nastavi tako pozitivno :)))
Salatica, čekaj da dođeš do sezone 4 i početka pete. All kinds of emotions u jednoj povijesti. Zbog Vikinga sam birala jedan pozamašni rad o Vikinzima iz sociologije 😀😀
Došao mi je nalaz kom probira na mail. Koliko se razumijem, rizik piše da je ako izađe 1:250. Sami nuhalni nabor 0.09.
Meni je izašlo: a) kombinirani biokemijski i nuhalni nabor 1:10tisuća i 1: milijun za ostale trisomije, rizik dobi 1:685, b) samo čisti biokemijski 1: 2685..to je valjda dobro 😁😁.
P.S. evo sad mi je dr. javila da je nalaz ne dobar nego ODLIČAN.
Beba je po biokemiji danas 12 plus 2, po mengi 12 točno 😀😀.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Pozdrav svima!
Evo i ja se pridružujem grupi, ali čitam već neko vrijeme.. Bila danas na drugom pregledu, mi smo sad na 12+2, termin je 5.12.2018.. Sve je zasad u redu, nikakvih neugodnih simptoma nije bilo, nadam se da će tako i ostati.. 😊
P.s. javljam i podatke za tablicu: 26 god. uskoro, prva trudnoća, živim u Zg, rodilište će isto tu biti samo ne znam još koje..
Pozdrav svima!
Evo i ja se pridružujem grupi, ali čitam već neko vrijeme.. Bila danas na drugom pregledu, mi smo sad na 12+2, termin je 5.12.2018.. Sve je zasad u redu, nikakvih neugodnih simptoma nije bilo, nadam se da će tako i ostati.. 😊
P.s. javljam i podatke za tablicu: 26 god. uskoro, prva trudnoća, živim u Zg, rodilište će isto tu biti samo ne znam još koje..
Dobrodošla Anavi!! 😀Školsku trudnoću želim do kraja, da došetaš do rodilišta 😉😎
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Cure imam neki iscjedak, smedje, rozi… bas sam se prepala. Na duphastonima sam, primam injekcije progesterona, nemam hematom bila u pon na pregledu…sta da ocekujem? :(
Moze bit upala. Ili od pregleda ako je bio grublji pa su ostetili sluznicu ali onda bi se iscjedak vjerojatno ranije javio 🤔
Duphastone stavljas redovito, nisi preskocila ili mozda stavila kasnije danas?
Sortiraj odgovore
Najstariji