Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Miranda
    25. Svibanj 2018. 20:39

Super svjesna 😊😊 Smirit ce se sad 😘
    Cherry bravo za srce 😍 Mozda je bila kasnija ovulacija i/ili implantacija. Nebitno, dok god se dalje razvija po ps-u 😊
    Ana ja u 30-ima, studiram i dalje 😅 Ajde faks sam zavrsila u roku ali i specku a i doktorat sad sam razvukla. Pitam se nekad sto mi je i to trebalo sad 🙈 A statisticara moram na Mars lansirat i naci novog jer mi se svaka faza doktorata razvukla zbog njega. Hocu to rijesit prije nego rodim a i bez toga nemam puno vise vremena jer moram vratit novce ako ne doktoriram do roka, imam jos malo manje od 2 god do tad. 
    Nisam bas racunala na mirovanje od pocetka trudnoce ali dobro, nekako cu to izvest valjda. 

Ana89
    25. Svibanj 2018. 20:57

Maraska

Ana, studirala sam pedagogiju i imali smo statistiku, ali to je bilo davno. Znači, sad se to promijenilo 😉
    Nama je statistika tada bila teža od predmeta iz psihologije 😯

Imali smo i mi neki oblik statistike, ali ništa strašno. Valjda zato jer sam već bila upoznata s time. Psihologija nije teška sama po sebi, prof je 😂😂😂.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

25. Svibanj 2018. 21:24

Nikad nisam volila matematiku i statistiku, zavrsila na kraju magisterij koji veze s tim nema i onda: na poslu radim redovito statistiku!!!! jer mi treba! Zivio Murphyev zakon 😂😂

AllieH
    25. Svibanj 2018. 21:43

Svjesna, je li ti sad nekako vrije.e kad bi po redovnom ciklusu mozda trebala dobiti sljedecu menstruaciju? Znam da smeckasti iscjedak u trudnoci zna biti oko tih dana prvih mjesec-dva. 
    Ali neka si otisla da pogledaju jel sve ok, cisto da sebe smiris. 

Luka ❤

pepe1907
    25. Svibanj 2018. 23:47

okej obavili smo i to ..starci nam znaju...malo se začudili kolko smo dugo čekali da im javimo..da pokucam u drvo...mučnine prestale prije tjedan dana, još uvijek ne jedem sve, gadi mi se i lako mi se digne želudac..ugl.jedva čekam pregled 1.6. ...moram radit urinokulturu i ogtt..i ne znam kak vi ali ja stalno imam neki iscjedak, ne mogu bez dnevnog uloška...

• Eglantine32
    26. Svibanj 2018. 08:04

_svjesna

Meni danas sve neki naleti muke, ne mogu opisati kako, osjetim malaksalost i gađenje, hoću da krenem povraćati ali me pusti, kao da nagon nije dovoljno jak… je li ovako izgledaju mučnine u ranoj fazi ili možda malo umislim više nego što jeste, možda inače ovo ne bih ni primijetila da nisam trudna… :)))

Draga ,i kod mene je tako samo mi se digne želudac i nagon na povraćanje,no ne povraćam.Sve je to normalno 😂

• Eglantine32
    26. Svibanj 2018. 08:12

Anavi_92

Pozdrav svima!
    Evo i ja se pridružujem grupi, ali čitam već neko vrijeme.. Bila danas na drugom pregledu, mi smo sad na 12+2, termin je 5.12.2018.. Sve je zasad u redu, nikakvih neugodnih simptoma nije bilo, nadam se da će tako i ostati.. 😊
    P.s. javljam i podatke za tablicu: 26 god. uskoro, prva trudnoća, živim u Zg, rodilište će isto tu biti samo ne znam još koje..

Draga Anavi,imamo isti termin 😍. Mi smo odradili dva pregleda ,a 11.6. imamo treći.Ne mogu dočekati jer tada i muž ide samnom da vidi naše malo biće.Ne mogu dočekati da ginić kaže da je sve ok.Mislim da ću se tako uvijek brinuti ,od pregleda do pregleda.Što se tiče simptoma,u početku mi je bilo koma s hranom,sve mi se gadilo,mučnine no bez povraćanja.Sada u 13 tjednu je nekako svakim danom sve lakše.Čak ni mirisi više toliko ne smetaju.I dalje mi se gadi pojedina hrana,no to je ok,jer mi se gadi ono što i ne smijemo jesti (salama, suhomesnati proizvodi...). Cicke me isto malo manje bole,no to varira iz dana u dan.
    Evo podaci za tablicu: Imam 32 godine,živim u selu pokraj Virovitice, rodilište:Virovitica.

TPol
    26. Svibanj 2018. 08:40

Pozdarv svima, ja bas nemam nekih simptoma jedini bradavice bole pa sam odöucila prestat dojit malu. Dobro je prihvatila tekla sam da cike bole i to je to, ona sama kaze cike bole i ne trazi vise. Stvarno me iznenadilo
    Mi planiramo danas rec roditeljima jer imat cu dosta termina pa mi svekrva uskoci cuvanjem male ...
    Sta se tice iscjetka prozirni sam imala cijelu trudnocu prvu isto bez uloska nista, i ovu isto tako...
    Dobro dosle nove mame

• N.I.M.
    26. Svibanj 2018. 08:53

Pozdrav cure evo ja sam nova 5+3

• N.I.M.
    26. Svibanj 2018. 08:57

N.I.M.

Pozdrav cure evo ja sam nova 5+3

Nova u grupi trudnoca 4

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.