Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Maraska
    26. Svibanj 2018. 21:31

Sparina je konačno popustila.😀 Nikako smoći snage za šetnju dužu od 100 metara. Sad ću ko starica polako uz more metar po metar pa koliko uspijem 😀
    Kakve ste s kondicijom?

Pticaselicazgst
    26. Svibanj 2018. 21:38

Maraska haha tak slicno i kod mene 😂😂.. vrlo brzo se uspusem i to mi je bas koma 😓 ali pokusavam sto vise hodat da ostanem u formi. Od 6 mjeseca krecem na vježbe za trudnice pa da barem budem u nekakvoj formi 💪

pepe1907
    26. Svibanj 2018. 23:06

Maraska

Sparina je konačno popustila.😀 Nikako smoći snage za šetnju dužu od 100 metara. Sad ću ko starica polako uz more metar po metar pa koliko uspijem 😀
    Kakve ste s kondicijom?

nikakve  😂 ne radim mj.dana i jedva se popnem do stana koji je na 2.katu...ako malo duže hodam baš se umorim...a kak ću tek sa trbuhom za 3-4 mj? ko tuljan se izvalit na leđa i ne mrdat

• Eglantine32
    27. Svibanj 2018. 06:55

Maraska

Kakve ste s kondicijom?

Nisam baš najbolje,operem jedan prozor i umorim se kao da sam neznam što radila.

• Eglantine32
    27. Svibanj 2018. 07:01

pepe1907

okej obavili smo i to ..starci nam znaju…malo se začudili kolko smo dugo čekali da im javimo..da pokucam u drvo…mučnine prestale prije tjedan dana, još uvijek ne jedem sve, gadi mi se i lako mi se digne želudac..ugl.jedva čekam pregled 1.6. …moram radit urinokulturu i ogtt..i ne znam kak vi ali ja stalno imam neki iscjedak, ne mogu bez dnevnog uloška…

Draga Pepe,otkada sam trudna nosim dnevni uložak.Iscjedak je prozirno do miliječne boje,a ponekad žućkaste.Kažu da je to sve normalno u trudnoći.

Maggie85
    27. Svibanj 2018. 07:50

Ajme šta ste fino papale jučer! Ja volim ribice, ali ih definitivno prerijetko jedem. Mi smo otišli u Zagorje mojoj mami na ručak. Pitam ja nju prekjučer što će nam kuhati, kaže ona kolač od maka i šunku u kruhu (ostalo šunke od Uskrsa). Reko super, ali ja nisam ljubitelj ni jednog ni drugog, kaže ona da tko mi kriv, to ona radi za zeta!!  On se davi i u jednom i drugom.  Pa reko dobro tko je tu trudan?? I ajde, pita ona kaj bih ja htjela, a ja ni pet ni šest - SARMU! I skuhala mi je  Imam i za danas i za sutra. Mama rules! 
    P.S. Išli smo u posjet sestrični koja je rodila prije mjesec dana i moj dragi nije mogao pogled skloniti s klinca, sva sam se rastopila zamišljajući ga kako nosi našeg

• Maraska
    27. Svibanj 2018. 11:29

Pticaselicazgst

Maraska haha tak slicno i kod mene 😂😂.. vrlo brzo se uspusem i to mi je bas koma 😓 ali pokusavam sto vise hodat da ostanem u formi. Od 6 mjeseca krecem na vježbe za trudnice pa da barem budem u nekakvoj formi 💪

Da se pohvalim, sinoć sam uspjela odšetati 2 km 😂 Mali korak za čovječanstvo, ali ogroman za mene. 😂 Još nas je mačak pratio cijelim putem dok nisu naišli veći mačori pa se ustrtario 😀
    Znam da sam smiješna ljudima oko sebe, ali unatoč mojoj velikoj želji i volji za kretanjem, svi planovi o tome najčešće padaju u vodu. 
    Čim popusti taj vječiti osjećaj umora bacam se na vježbanje 😊 

Bulbi91
    27. Svibanj 2018. 12:09

🤗🤗 Cure,
    Jel ima koja od vas problema s glavoboljama?
    Zadnjih par dana se probudim s glavoboljom i bas sam uzasno umorna...iako dosta spavam🙈...
    Nista od tableta ne uzimam,vec se trudim.piti puno vode...
    Mozda je i od ovog vremena ....
    Sto se tice setnje malo zavidim vama koje smijete u setnju🙈...ja cu sutra prosetat do dr.pa cemo vidjeti sto kaze za dalje....

• Kani07
    27. Svibanj 2018. 13:14

Bulbi91 ,ja glavobolje skoro svaki dan kod mene poslije podne ,pitala sam dr zadnji put,rekla je ako bas ne mogu izdrzat da paracetamol popijem ali necu borim se .I da tlak mi je konstantno 90/60  ali ja mislim da mi je to od ovog mirovanja 🙈 uvjek sam dosta aktivna i u pokretu a sad wc,dnevni soba ,balkon😂😂😂.
    4.6 imamo kontrolu iscjedak vec par dana nemam pa se nadam dozvoli bar za setnju.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Bulbi91
    27. Svibanj 2018. 13:22

Kani07

Bulbi91 ,ja glavobolje skoro svaki dan kod mene poslije podne ,pitala sam dr zadnji put,rekla je ako bas ne mogu izdrzat da paracetamol popijem ali necu borim se .I da tlak mi je konstantno 90/60 ali ja mislim da mi je to od ovog mirovanja 🙈 uvjek sam dosta aktivna i u pokretu a sad wc,dnevni soba ,balkon😂😂😂.
    4.6 imamo kontrolu iscjedak vec par dana nemam pa se nadam dozvoli bar za setnju.

Ma i ja se ne zelim kljukati s tabletama,ako bas nemoram😁...meni je tlak uvijek nesto nizi,al to je standard kod mene...u istom smo sosu onda...ja kad se probudim odmah se premjestam u dnevni i otvaram balkon da bar imam malo osjecaj ko da sam vani🙈...i kod mene hvala Bogu nema vec 2 tj iscjetka,nadam se da ce tako i ostati ....samo da sve bude ok🙏❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.