Mmama2 da, iz ZG sam...
Miranda, Tipiti kažeš?! Ništa, morat ću se onda baciti u proučavanje o tome:) ionako mi je već ponestalo tema za istraživanje, predugo sam bila na mirovanju :D
Ja sam nedavno išla u neko veće društvo koje me dugo nije vidjelo, praktički otkako sam trudna, i samo sam si mantrala u glavi: molim te da me nitko ne dira po trbuhu 😂😂 nisu srećom, al baš se užasavam toga…
Curke, nisam polovila tko već ima bebice i djecu, ali zanima me da li itko ima iskustva sa onim maramama za nošenje bebe, ili planira tako nešto kupiti? MM se užasava nošenja djece u "krpama" 😁 a meni se to baš čini praktično i ugodno za bebe… Što mislite?
Nemam iskustva al mi je u planu nabavit elasticnu maramu 😁
Emily nema na cemu..evo ja sam trazila da budu barem 140g/m2 jer mi je tako netko preporucio..ne sjecam se vise dal nasa mamma ili cure na fejsu..ugl kao da su te bolje za prematanje jer bolje i vise upijaju valjda..pa eto slucajno sam dosla i do eko butika i do tih tetrica i cim sam vidjela da nisu izbjeljivane odma mi je to bilo to 😃😃 i kaj je najbolje i dalje ih mogu opkuhavati i prati na 90 i susiti u susilici kaj mi je sve vazno da mogu..
❤N i V💙
Iamhappy hvala za info za h&m 🤗 ovi bodiji sa love mom i dad su mi preslatki, uvijek se rastopim kad ih vidim 😍
Barbie pravi deda mraz ce Neo bit 💙 ja sam narucila svoje božićne sa ebaya, valjda ce doc do bozica 😊
Super da se mama raspametila, možda joj je samo trebalo vremena da sve procesuira. 😊
Pticice trbuscic je divan kao i ti 😍😍 lijepo rastete 😊
Miranda sam ti salji sto si kupila, bas se veselim vidjet robicu za blizance 😊😊
Mmama2 da, iz ZG sam…
Miranda, Tipiti kažeš?! Ništa, morat ću se onda baciti u proučavanje o tome:) ionako mi je već ponestalo tema za istraživanje, predugo sam bila na mirovanju :D
Imas grupu Nosenje beba, ugl imas i Nosiljoteku, baci oko.. jednom tj se cure nalaze tamo, nosiljku mozes posuditi isprobati pa vratis.. radionicu vidi savjetnica za nosenje Iris, jos je netko s njom nezz napamet.. ugl sve na jednom mjestu, ja deff budem isla samo da nam se vrtic zalaufa malo...
url=https://lilypie.com]
I moj muž se grozi tih marama i nošenja bebe u njoj, njemu je to sve prenesigurno. Tako da nismo kupovali, nego nam je kuma posudila da vidimo hoćemo li to uopće koristiti. A za kasnije, definitivno ću uzet neku klokanicu da možemo u šetnju/dućan s tim, čini mi se jako praktično.
url=https://lilypie.com]
Curke, mali mi zakurio, njemu dajem lekadol, a dal mogu ja to ako i ja zakurim ili sta drugo?
Grlo ga boli, i sad vjerujem da ce i curka dobiti..ufff..krenula skola, krenule bolesti.
Curke, mali mi zakurio, njemu dajem lekadol, a dal mogu ja to ako i ja zakurim ili sta drugo?
Grlo ga boli, i sad vjerujem da ce i curka dobiti..ufff..krenula skola, krenule bolesti.
Da, možeš paracetamol u trudnoći. Drž'te se 😘
Mozes i ti Lekadol.
Nadam se da necete i vi pokupiti 😘
Hvala Ivylee i Miranda. Nadam se da necu.
Noc curke, mozda mi prode ok noc. 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji