Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Emily1801
    09. Rujan 2018. 16:54

Cure koje ce koristiti platnene pelene, jucer sam bila na radionici o mpp.
    Mislim koristiti tetre, unutra ulozak od bambusa ili pamuka ( to cu jos razmisliti ), ucvrstiti snappi kopcom i preko cover da nista ne procuri van u slucaju stolice a rekla nam je zena na radionici da su stolice ceste kod malih beba i buduci da nemaju jos pravilno uspostavljenu peristaltiku su i eksplozivne 😮 pa da nebi bilo posvuda stavit cu cover.
    Dovoljno je imati po 3 covera u svakoj velicini ( jedan koji se pere, drugi koji je na bebi i treci koji ceka na upotrebu ). I ono sto je meni zanimljivo rekla je da je bolje imati covere na cicak jer ponekad nedostaje bas neka medju velicina izmedju dva drukercica. Ja sam mislila da su drukeri bolji jer se cicak nakon nekog vremena izlize i ne drzi dovoljno.
    Takoder nam je objasnila da je dok su bebe jos malene ovo najbolje jer bi da stavimo neku od ostalih mpp imala previse toga na sebi pa kad je stavis u krevetic to nikako nije udobno za njih i neprakticno je.
    A i tetrice se brzo suse sto je meni bitno s obzirom na to da nemam susilicu.

truskawka
    09. Rujan 2018. 16:56

Imas na fejsu grupu moderne platnene pelene pa ako nisi clan javi se meni ili Mateji da te ubacimo. Tamo ima korisnih savjeta. Ja sam pitala isto nesto pa su me odvele na pravi put da koristim za pocetak tetrice jer su pp prevelike za blizance u pocetku..javile se bas mame blizanaca..tako da sam si ja nasla u eko butiku neizbjeljene tetra pelene 155g/m2 75kn 5kom..i cine mi se super pa cu si njih nabaviti jedno 50kom

❤N i V💙

Emily1801
    09. Rujan 2018. 17:00

truskawka

Imas na fejsu grupu moderne platnene pelene pa ako nisi clan javi se meni ili Mateji da te ubacimo. Tamo ima korisnih savjeta. Ja sam pitala isto nesto pa su me odvele na pravi put da koristim za pocetak tetrice jer su pp prevelike za blizance u pocetku..javile se bas mame blizanaca..tako da sam si ja nasla u eko butiku neizbjeljene tetra pelene 155g/m2 75kn 5kom..i cine mi se super pa cu si njih nabaviti jedno 50kom

Moze link na te tetrice pliz? Inace radionica je jucer bila bas u eko butiku. Imaju predivnih pelena, ali nisam puno istrazivala jer mi se zurilo.

mmama2
    09. Rujan 2018. 17:13

U svakom slucaju moras preko cover staviti, uvijek :) jedino na ljeto kada bebu imas na oku pa eto vidis da je pelena mokra pa.mjenjas.. inace bez covera ne ide.. nasi su svi bili na drukere i ME i blueberry su mi top topova, sada cu vidit kakva ce ova beba biti po velicini 😬😬, ne podnosim zvuk cicka 😂😂

url=https://lilypie.com]

mmama2
    09. Rujan 2018. 17:22

Ove pelene sa linka nisam bas imala, niti sam cula nekaj ekstra dobro za njih.. inace aio pelene koje.imaju na sebi nepropusni sloj odmah su po defoltu nekako najmanje izdrzljive.. deff za vecu bebu i neko krace nosenje jer propuste.. najduze se suse i je nogu tj ne preporucaju se bas u susilicu.. kaj se rice bambusa kao takvog, uz konoplju najdrazi materihal za bebi guze jer je strasno mekan, pogotovo kada se namoci, konoplja najboooolje upija od svih materijala

Emily1801
    09. Rujan 2018. 17:29

mmama2

Ove pelene sa linka nisam bas imala, niti sam cula nekaj ekstra dobro za njih.. inace aio pelene koje.imaju na sebi nepropusni sloj odmah su po defoltu nekako najmanje izdrzljive.. deff za vecu bebu i neko krace nosenje jer propuste.. najduze se suse i je nogu tj ne preporucaju se bas u susilicu.. kaj se rice bambusa kao takvog, uz konoplju najdrazi materihal za bebi guze jer je strasno mekan, pogotovo kada se namoci, konoplja najboooolje upija od svih materijala

mmama2

U svakom slucaju moras preko cover staviti, uvijek :) jedino na ljeto kada bebu imas na oku pa eto vidis da je pelena mokra pa.mjenjas.. inace bez covera ne ide.. nasi su svi bili na drukere i ME i blueberry su mi top topova, sada cu vidit kakva ce ova beba biti po velicini 😬😬, ne podnosim zvuk cicka 😂😂

Ajme ME su predivni! A ove bueberry bas idem googlati jer za njih nisam cula. Hvala. 😘

• iamhappy
    09. Rujan 2018. 17:57

Ajme, nema me par dana i citanje sat vremena. 
    Danas sam bila u hm-u, kupila za moje velike piceke nesto i nisam mogla a da ne kupim jednu sitnicu za nasu pikulicu. Mislim da je ovaj popust od 20%  do 12.9 ali nisam sigurna. 
    Mene isto prepone jako bole, i to vec duze vrijeme, bas do te mjere da mi nakon par koraka je full tesko. 
    Kontrola za tj dana, jedva cekam. 
    Big kiss od nas 

Salatica9192
    09. Rujan 2018. 18:19

I mene nema vise sati, gosti neki bili i jos su, ali ja pobjegla u sobu. Nesto mi izleti album i ova fora. Da li cete vi ovo kupovati, koristi li se bebama ovo? Zato sto sam procitala da se ne koriste deke bas, da ne bi na glavu otislo. 

du1988
    09. Rujan 2018. 18:33

salatice, meni su rekli da za skroz malu bebu nema potrebe jer spavaju uglavnom kako ih ti stavis (mirni). Kasnije obavezno jer se pocnu bacakati pa se otkriju 🤔

truskawka
    09. Rujan 2018. 18:49

Emily1801

truskawka

Moze link na te tetrice pliz? Inace radionica je jucer bila bas u eko butiku. Imaju predivnih pelena, ali nisam puno istrazivala jer mi se zurilo.

Evo draga link 😉 
    http://minigreeny.com/pelene/tetra-pelene/t-tomi-tetra-pelene-nebijeljene.html

❤N i V💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.