Salatice ja sam uzela takvu zimsku vreću za 0-3 mj pa ću vidjeti kako maloj paše.
Ako je ok kupit ću i veće, a ako ne onda dekica 😀
Evo da se i ja malo javim...sto se tice unosenja bebi u facu imala sam situaciju sa prvim pa sam se ja unjela u facu odobi koja je to napravila pa se vise nitko nije usudio jer se prica procula daleko pa su znali sa kim imaju posla...🤪
I ja nesto razmisljam da pokusam, zvuci mi prakticno, nekako se bojim deku, a nmg bez icega, zima je. Onako bodi dugi rukav i u vrecu. Cini mi se sigurno. I isto sam procitala da male bebe spavaju iskljucivo na ledjima na tvrdom duseku. Ali se bojim bljucanja i takvog spavanja.😶
Ja sam nedavno išla u neko veće društvo koje me dugo nije vidjelo, praktički otkako sam trudna, i samo sam si mantrala u glavi: molim te da me nitko ne dira po trbuhu 😂😂 nisu srećom, al baš se užasavam toga...
Curke, nisam polovila tko već ima bebice i djecu, ali zanima me da li itko ima iskustva sa onim maramama za nošenje bebe, ili planira tako nešto kupiti? MM se užasava nošenja djece u "krpama" 😁 a meni se to baš čini praktično i ugodno za bebe... Što mislite?
Salatica ja cu kupiti vrecu. Necakinja ih koristi jos uvijek, a ima 3 godine i meni je to genijalno za vecu djecu pogotovo jer se otkriju po noci a mene je uvijek strah golih bubrega i upala mjehura posebno kod curica. Kupit cu malo vecu pa cu vidjeti hocu li odmah koristiti ili kasnije.
Sto se tice spavanja mislim da cu to jos prouciti ali ako se dobro sjecam kad sam bila na praksi na neonatologiji stavljali su ih na bok i sa svake strane je bila srolana po jedna tetra pelena za potporu.
AnnaO koja si ti kraljica! 😂
Truskawka hvala za link! 😚
A što se tiče vreće za spavanje, ja sam ju dobila od sestre na korištenje, iako ona kaže da ju ona nikad nije koristila, i da ne vjeruje da će mi trebati... Ne znam, možda nama zapravo i hoće pošto nam se bebice rađaju zimi, i nakon što prođe tih prvih par mjeseci dok su mirni i možeš ih pokrivati i dekicom, i dalje će im trebati toplije pokrivalo, pa tu može uskočiti ta vreća...
Salatica ja cu kupiti vrecu. Necakinja ih koristi jos uvijek, a ima 3 godine i meni je to genijalno za vecu djecu pogotovo jer se otkriju po noci a mene je uvijek strah golih bubrega i upala mjehura posebno kod curica. Kupit cu malo vecu pa cu vidjeti hocu li odmah koristiti ili kasnije.
Sto se tice spavanja mislim da cu to jos prouciti ali ako se dobro sjecam kad sam bila na praksi na neonatologiji stavljali su ih na bok i sa svake strane je bila srolana po jedna tetra pelena za potporu.
AnnaO koja si ti kraljica! 😂
Truskawka hvala za link! 😚
Pa kad se petljaju tamo di im nije mjesto sad sam sigurno mama vjestica 😂😂😂
Ja sam nedavno išla u neko veće društvo koje me dugo nije vidjelo, praktički otkako sam trudna, i samo sam si mantrala u glavi: molim te da me nitko ne dira po trbuhu 😂😂 nisu srećom, al baš se užasavam toga…
Curke, nisam polovila tko već ima bebice i djecu, ali zanima me da li itko ima iskustva sa onim maramama za nošenje bebe, ili planira tako nešto kupiti? MM se užasava nošenja djece u "krpama" 😁 a meni se to baš čini praktično i ugodno za bebe… Što mislite?
Ja sam svojeg starijeg nosila u babybyornu, uzaaaas, drugog u svacem necem ali od 4,5,6 mj starosti ne sjecam se tocno.. ova beba ide od rodenja u elasticnu pa ce kasnije i marama rasti sa bebom, tj deff cu nosit u cemu god mi bude pasalo 😬😬😬 jesi iz zga?
url=https://lilypie.com]
Pticice divne ste vas dvije 😍😘 Nije to bila strasna prometna, stvarno samo kratko trzanje, nije bila nikakva brzina. Tjesim se ali me svejedno strah naknadnih komplikacija tako da mi jos treba to tvoje prorocanstvo 😬
Barbie onsie je apsolutno presladak 😍 Drago mi je da se mama napokon ukljucila 😊
Ljubomorna sam na kupacice 😫
Ja sam nastavila shopping maniju danas 😂🙈 Stavim slike kad skupim sve odjednom.
Od mene veliki plus za vrece za spavanje, i ja bi spavala u jednoj da mogu 😂 B. je zimi jos uvijek u njoj i obozava ju. Kupit cu i twinsima u svim velicinama.
Imali smo mei tai s B. i super nam je sluzila za krace relacije, da ne moramo kolica instalirati. Sad pikiram Fredu, iako muz nije za jer ne vidi veliki korist s obzirom da ih je dvoje. A dvije Frede kupovati mi je malo suludo. Vec sam pisala ali da nove cure imaju info, u Zagrebu imate besplatne informativne radionice o raznim nosiljkama i maramama, googlajte knjizica nosiljki Tipiti 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji