Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Salatica9192
    10. Rujan 2018. 07:09

Dobro jutro, 
    ja i dalje ne spavam. Sinoc i preksinoc je preslo iz 3,4 sati u 2 sata mozda (ja znam da sam stalno budna, osamuti me na kratko po 15 min mozda). Jednostavno nmg spavati. Tj jedino sto mogu i osjecam pospanost je oko 9,10 navece i nekad tu prispim sat, pa se probudim i to je to.
    Muz mi kaze da je od konstantnog lezanja. Miranda, hocu li prezivjeti? hahaha. Steti li ovo bebi? Znaci oko mjesec dana ne spavam preko 3,4 sata (budim se stalno, u prekidima), a sad ni toliko. Veceras ne planiram ni lezati, ustacu i gledati TV, pa mozda tako odspavam, a ne zmiriti na silu 😶😣 I ne bila nervozna i depresivna haha. 

Duda
    10. Rujan 2018. 07:16

Dobro jutro svima! Kreće lagano uzbuđenje radi današnjeg pregleda..jedva čekam vidjeti opet našu malu srećicu  Sretno ostalim curama, znam da nas ima nekoliko danas koje idemo.. 

• Dalal
    10. Rujan 2018. 07:22

Salatice ..vjeruj da me zadesila ista sudbina...Nema sna pa nema..Zaspim ja uredno oko 10 i pola 11 navečer i onda oko pola 3 wc i gotovo..Nema više spavanja. .Čitam, žmirim, jedem, brojim ovce. .i tako dok ne svane ...Ali eto mene to ne čini nervoznom  (bar mislim 😀)...Samo ne mogu na funkcioniram tokom dana. ..Mislim da nam to bebice naše neće zamjeriti i da im puno ne smeta ..makar bih voljela da spavamo kao i sav "normalan" svijet 😀
    Sretno svima danas na pregledu i javljate nam se. 

Ana89
    10. Rujan 2018. 07:22

Bellaluna dobrodošla 😀😀😊😊😊Nek se nastavi sve u dobrom tonu do kraja 😀😀

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Ana89
    10. Rujan 2018. 07:24

Salatica9192

Dobro jutro,
    ja i dalje ne spavam. Sinoc i preksinoc je preslo iz 3,4 sati u 2 sata mozda (ja znam da sam stalno budna, osamuti me na kratko po 15 min mozda). Jednostavno nmg spavati. Tj jedino sto mogu i osjecam pospanost je oko 9,10 navece i nekad tu prispim sat, pa se probudim i to je to.
    Muz mi kaze da je od konstantnog lezanja. Miranda, hocu li prezivjeti? hahaha. Steti li ovo bebi? Znaci oko mjesec dana ne spavam preko 3,4 sata (budim se stalno, u prekidima), a sad ni toliko. Veceras ne planiram ni lezati, ustacu i gledati TV, pa mozda tako odspavam, a ne zmiriti na silu 😶😣 I ne bila nervozna i depresivna haha.

Izdržati ćeš. Ja sam tako"spavala" tri mjeseca. Sad svaki treći dan😅😅. Još nisam skrenula, skroz 😂😂😂😂.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Salatica9192
    10. Rujan 2018. 07:30

Dalal, 
    e tako je meni bilo do prije dvije noci. Spavala tih nekih par sati i onda blejanje, na prekide. A sad uopste ne spavam, mogu racunati da sam zmirila cijelu noc 😂 sinoc i preksinoc i bas se vidi na meni, imam i mini glavobolju onu i oci bole. I kao da mi je herpes iskocio na usni ili je mini bubuljica. 😶😶😶😶😶😶😶 ovo sam ocekivala u devetom mjesecu 🤣 za sve je krivo lezanje, razboli se od njega 🤣 

• zvrkica
    10. Rujan 2018. 07:37

Jutro 😀
    Salatice, isto i kod mene. Čim se ustanem  na WC nema spavanja. Toliko sam se vrtila po krevetu da sam probudila muža i na kraju blejala u TV. A preko dana isto nema spavanja, praksam se kad mala dođe da budem  full spremna 😂

Čekam dostavu HMa, nisam maloj, već sam sebi uzela 😂😂😂😂 grudnjak za dojenje koji je super jer već imam jedan koji mi je mali. Cice su mi baš narasle, a i trbuh bome. I uzela sam debele najlonke crne koje imaju ono proširenje preko trbuha pa baš me zanima jesu li ok.

sad gledam Kiabi shop i tako bi naručila svašta, a ni sama ne znam što 

Salatica9192
    10. Rujan 2018. 07:46

Ana, Zvrkice, 
    hahaha samo zelim da se vratim u to vrijeme, spavanje pola noci 🤣 ne mogu ovo, cijelu noc, too much haha. 
    I ja sam narucila sebi helanke, sve crne imam, ajde jedne sive, da imam sta nositi i poslije poroda 😂 

SarahZg
    10. Rujan 2018. 07:50

Dobro jutrooo. Nisam Vam se javljala cijeli tjedan jer smo čim smo sletili počeli s radovima. Koji izgledaju svaki dan više a ne ko da smo nešto napravili. 5 dana Vas pokušavam sustići u čitanju. 🙈
    Želim svima koje su imale Sretan rodendan. Novim curama želim dobrodošlicu. Mirandi  da nam miruje i uživa u online shoppingu. 🍼🤳
    -predivne su Vam stvarčice koje ste kupile. Moje su još u kutijama pa Vam pokažem kad se raspakiram. Jedino da Vam slikam pipu za novu kuhinju 😂😂
    Cokolino i ja jedem mislim da ništa nije idealno ali nebudemo umrle.
    - Bila sam kod doktora odmah nakon leta i kaze da je curica super. U cetvrtak imam upoznavanje s novim socijalnim ginekologom. Već vidim listu za vađenje krvi. Svu krv da izvade hahahaha.
    - Puno obaveza pa nisam u mogucnosti baš tipkati. Pokušavam vas pohvatati obicno prije spavanja. Ali obično zaspem. 
    -Netko je pisao za bolove. I mene svašta nešto nekad boli a nekad ništa. Ovisi o danu . Počinjem osjećati čari grceva usred noci i natečenih nogu preko dana.
    -Zelim Vam svima dobar dan i čim manje bolova i brige 

MareiKate
    10. Rujan 2018. 07:54

Dobro jutro i dobro došle nove curke :)
    Sretno svima na pregledu danas, ja tek za tjedan dana ...
    Btw, Duda divno ime ste odabrali ;) i naša će valjda tako biti. MM se složio ali svako malo lupi neki drugi prijedlog, ja ga odbijem, ali dok on 100% ne potvrdi nije službeno :D
    Meni danas isto stiže hm paket, nisu napisali oko kojeg vremena, samo da je danas pa nemam pojma kad ih očekivati...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.