Dobro jutro,
ja i dalje ne spavam. Sinoc i preksinoc je preslo iz 3,4 sati u 2 sata mozda (ja znam da sam stalno budna, osamuti me na kratko po 15 min mozda). Jednostavno nmg spavati. Tj jedino sto mogu i osjecam pospanost je oko 9,10 navece i nekad tu prispim sat, pa se probudim i to je to.
Muz mi kaze da je od konstantnog lezanja. Miranda, hocu li prezivjeti? hahaha. Steti li ovo bebi? Znaci oko mjesec dana ne spavam preko 3,4 sata (budim se stalno, u prekidima), a sad ni toliko. Veceras ne planiram ni lezati, ustacu i gledati TV, pa mozda tako odspavam, a ne zmiriti na silu 😶😣 I ne bila nervozna i depresivna haha.
Dobro jutro svima! Kreće lagano uzbuđenje radi današnjeg pregleda..jedva čekam vidjeti opet našu malu srećicu Sretno ostalim curama, znam da nas ima nekoliko danas koje idemo..
Salatice ..vjeruj da me zadesila ista sudbina...Nema sna pa nema..Zaspim ja uredno oko 10 i pola 11 navečer i onda oko pola 3 wc i gotovo..Nema više spavanja. .Čitam, žmirim, jedem, brojim ovce. .i tako dok ne svane ...Ali eto mene to ne čini nervoznom (bar mislim 😀)...Samo ne mogu na funkcioniram tokom dana. ..Mislim da nam to bebice naše neće zamjeriti i da im puno ne smeta ..makar bih voljela da spavamo kao i sav "normalan" svijet 😀
Sretno svima danas na pregledu i javljate nam se.
Bellaluna dobrodošla 😀😀😊😊😊Nek se nastavi sve u dobrom tonu do kraja 😀😀
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Dobro jutro,
ja i dalje ne spavam. Sinoc i preksinoc je preslo iz 3,4 sati u 2 sata mozda (ja znam da sam stalno budna, osamuti me na kratko po 15 min mozda). Jednostavno nmg spavati. Tj jedino sto mogu i osjecam pospanost je oko 9,10 navece i nekad tu prispim sat, pa se probudim i to je to.
Muz mi kaze da je od konstantnog lezanja. Miranda, hocu li prezivjeti? hahaha. Steti li ovo bebi? Znaci oko mjesec dana ne spavam preko 3,4 sata (budim se stalno, u prekidima), a sad ni toliko. Veceras ne planiram ni lezati, ustacu i gledati TV, pa mozda tako odspavam, a ne zmiriti na silu 😶😣 I ne bila nervozna i depresivna haha.
Izdržati ćeš. Ja sam tako"spavala" tri mjeseca. Sad svaki treći dan😅😅. Još nisam skrenula, skroz 😂😂😂😂.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Dalal,
e tako je meni bilo do prije dvije noci. Spavala tih nekih par sati i onda blejanje, na prekide. A sad uopste ne spavam, mogu racunati da sam zmirila cijelu noc 😂 sinoc i preksinoc i bas se vidi na meni, imam i mini glavobolju onu i oci bole. I kao da mi je herpes iskocio na usni ili je mini bubuljica. 😶😶😶😶😶😶😶 ovo sam ocekivala u devetom mjesecu 🤣 za sve je krivo lezanje, razboli se od njega 🤣
Jutro 😀
Salatice, isto i kod mene. Čim se ustanem na WC nema spavanja. Toliko sam se vrtila po krevetu da sam probudila muža i na kraju blejala u TV. A preko dana isto nema spavanja, praksam se kad mala dođe da budem full spremna 😂
Čekam dostavu HMa, nisam maloj, već sam sebi uzela 😂😂😂😂 grudnjak za dojenje koji je super jer već imam jedan koji mi je mali. Cice su mi baš narasle, a i trbuh bome. I uzela sam debele najlonke crne koje imaju ono proširenje preko trbuha pa baš me zanima jesu li ok.
sad gledam Kiabi shop i tako bi naručila svašta, a ni sama ne znam što
Ana, Zvrkice,
hahaha samo zelim da se vratim u to vrijeme, spavanje pola noci 🤣 ne mogu ovo, cijelu noc, too much haha.
I ja sam narucila sebi helanke, sve crne imam, ajde jedne sive, da imam sta nositi i poslije poroda 😂
Dobro jutrooo. Nisam Vam se javljala cijeli tjedan jer smo čim smo sletili počeli s radovima. Koji izgledaju svaki dan više a ne ko da smo nešto napravili. 5 dana Vas pokušavam sustići u čitanju. 🙈
Želim svima koje su imale Sretan rodendan. Novim curama želim dobrodošlicu. Mirandi da nam miruje i uživa u online shoppingu. 🍼🤳
-predivne su Vam stvarčice koje ste kupile. Moje su još u kutijama pa Vam pokažem kad se raspakiram. Jedino da Vam slikam pipu za novu kuhinju 😂😂
Cokolino i ja jedem mislim da ništa nije idealno ali nebudemo umrle.
- Bila sam kod doktora odmah nakon leta i kaze da je curica super. U cetvrtak imam upoznavanje s novim socijalnim ginekologom. Već vidim listu za vađenje krvi. Svu krv da izvade hahahaha.
- Puno obaveza pa nisam u mogucnosti baš tipkati. Pokušavam vas pohvatati obicno prije spavanja. Ali obično zaspem.
-Netko je pisao za bolove. I mene svašta nešto nekad boli a nekad ništa. Ovisi o danu . Počinjem osjećati čari grceva usred noci i natečenih nogu preko dana.
-Zelim Vam svima dobar dan i čim manje bolova i brige
Dobro jutro i dobro došle nove curke :)
Sretno svima na pregledu danas, ja tek za tjedan dana ...
Btw, Duda divno ime ste odabrali ;) i naša će valjda tako biti. MM se složio ali svako malo lupi neki drugi prijedlog, ja ga odbijem, ali dok on 100% ne potvrdi nije službeno :D
Meni danas isto stiže hm paket, nisu napisali oko kojeg vremena, samo da je danas pa nemam pojma kad ih očekivati...
Sortiraj odgovore
Najstariji