Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Salatica9192
    10. Rujan 2018. 08:39

Srećno na pregledimaaa 😊😊😊😊 Blago vam see, jedva cekam i ja xD Cekamo super vijesti 🤗😘
    Za spavanje, pa moracu naci neki "lijek" , prestati se siliti, vjer sto se vise silim, vise mi mozak nece da spava haha. Ajoj aktivnost 😍 Samo cekam 21. da mi kaze da je sve oke, da se zatvorilo, cerviks produzio i dozvoljeno kretanje 😍
    Za potkosulju, moze slikaa. I ja ne volim grudnjake u kuci, bolje potkosulje ako imaju bas za to. Ali necu s tim pretjerivati, sve manje mislim da cu dojiti :( zbog akcesorne dojke svoje. 

• zvrkica
    10. Rujan 2018. 08:48

Mina93

Bellaluna dobrodosla 😁😁
    Sretno na pregledima curke i javite se s dobrim vijestima ❤️
    Sta se ticr spavanja, vjer je to sta se ne izmorite preko dana kad morate mirovat 😔🤔
    Ili vas malisani vec navikavaju da necete spavat preko noci 🤣
    Zvrkice koliko si platila grudnjak i tajice u h&mu?

Imala neki online popust i free postarinu pa sam platila 22€.
    inače je grudnjak 15€, a strample 10€

Ana89
    10. Rujan 2018. 08:49

Mene je sinoć mučio taj lijevi bok. Prvi put. Tek kad sam našla savršeni kut između polulijevog i lijevog, sam zaspala. O tome su pričali kad su mi rekli treće tromjesečje postaje "neudobno".Bar za početak.
     I dizao mi se želudac u tri navrata. Sva sreća pa nisam bogznašta jela. I nisam se dala povraćati. Prolly beba stišće stomak za gore 😅😅. 
    Beban me pozdravlja pol noći i opet ujutro se javio , uglavnom čim pomislim da li spava, javi se. Pa sjedeći na balkonu mu objašnjava što je koji zvuk. Čisto da čuje moj glas redovito i često😀.
     Ma bit će sve super vijesti s pregleda cure, možda i koja slikica padne 😀😀.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Miranda
    10. Rujan 2018. 08:49

BallaLuna dobrodosla!
    Danas je dan pregleda i hm dostava 😁 Ja sam u pola 12 na pregledu. 
    Salatice bas te muci nesanica 😯😣 Moderna medicina ce ti reci Normabel ili Apaurin ali u trudnoci je bolje sto manje diazepama. Mozes probati s etericnim uljem lavande, par kapi kapni negdje pokraj sebe. 

Salatica9192
    10. Rujan 2018. 09:10

Miranda

BallaLunadobrodosla!
    Danas je dan pregleda i hm dostava 😁 Ja sam u pola 12 na pregledu.
    Salaticebas te muci nesanica 😯😣 Moderna medicina ce ti reci Normabel ili Apaurin ali u trudnoci je bolje sto manje diazepama. Mozes probati s etericnim uljem lavande, par kapi kapni negdje pokraj sebe.

Hvalaaa 😊 Nisam ni ja za to. Nikad nisam pila u zivotu i strah me prvi put u trudnoci. Poslacu muza da mi kupi onda etericno ulje, skuvacu caj, uzecu knjigu ili tv gledati, bez siljenja. Vidjecemo sutra sta ce biti 😊
    Ana,  
    bas vam je lijepo 😊 Uzivate😍 I mene cura lupa fino, bar mi to nije na dnevnoj listi briga haha 😋 

• Kani07
    10. Rujan 2018. 09:25

Jutro cure!
    Nove trudnice dobro dosle😁,
    Cure na pregledima sretno cekamo dobre vijesti.
    Salatice prezivit ces😂😂😂,ja vec 3mjeseca max sto odspavam 3_4 sata i vidi se na meni podocnjake imam do poda,jucer sam 1,5 bila na zraku i jeli vani nocas sam bolje spavala nesto.Ni ja ne pijem nista ,samo toplo mlijeko s kaskom meda ili kamilicu nekako me opusti to.
    Moja torba za bolnicu spremna 😉 ako cerviks ne bude mirova ionako ce me spremit u bolnicu tako nek je ona spakovana.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Maggie85
    10. Rujan 2018. 09:38

Sretno svima na pregledima i nadamo se lijepim slikicama koje ćete podijeliti s nama!
    Cure 30:dečki 36!

Ana89
    10. Rujan 2018. 09:46

Kani07

Jutro cure!
    Nove trudnice dobro dosle😁,
    Cure na pregledima sretno cekamo dobre vijesti.
    Salatice prezivit ces😂😂😂,ja vec 3mjeseca max sto odspavam 3_4 sata i vidi se na meni podocnjake imam do poda,jucer sam 1,5 bila na zraku i jeli vani nocas sam bolje spavala nesto.Ni ja ne pijem nista ,samo toplo mlijeko s kaskom meda ili kamilicu nekako me opusti to.
    Moja torba za bolnicu spremna 😉 ako cerviks ne bude mirova ionako ce me spremit u bolnicu tako nek je ona spakovana.

I moja je spremna, uvijek. Better safe than sorry. Sad budem počela uskoro spremati i bebinu. 😀

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

barbiemama
    10. Rujan 2018. 09:46

mi danas idemo na 4D po slikice, nakon posla. veselim se :)

sretno svima danas na pregledima!

truskawka
    10. Rujan 2018. 09:49

Sarah jesi nam se napokon vratila? Vec sam se zabrinula gdje si. Kako je prosao let? Jel sve bilo u redu? Drago mi je da je curica dobro ❤ sretno sa upoznavanjem novog doktora 😉 a krvi ce ti valjda vaditi za sve one redovne kontrole sta inace daju u tim tjednima, sigurno i ogtt 😜 
    Joooj radovi..nemoj ni pricati o njima..uzasavam ih se..kad krenemo s njima mislim da cu ispizditi..😑😑

❤N i V💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.