Evo ja sam još u piđami i polusjedim na balkonu. Slikati ću vam malo što gledam. Ko voajer se osjećam😂. Ali balkon, svježe polujesensko jutro, sunce i zrak izmami i ovu poveću mačku na sunce😂😂
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Dobro jutro cure!
BallaLuna, dobro nam došla!
I ja sam danas na pregledu, samo mi je čudno jer sam uvijek dosad bila ujutro, a tko će sad dočekati poslijepodne. Inače, noćas sam prvi put nakon sto godina spavala u komadu od 22h do 06:30h, nijednom ustala na wc niti išta. Jučer sam bila krštena kuma i cijeli dan mi je baš bio neki naporan tako da je to valjda zaslužno i za normalan san.
Također mi danas stiže H&M, isto ništa za beba ča, samo za mene. Inače, čula sam na više strane da su njihove potkošulje za dojenje super i planiram njih uzimati umjesto grudnjaka. Mislim da mi je lakše kući biti u toj potkošulji nego u grudnjaku. zvrkice, baš javi kakve su im crne štrample i jesu skroz neprozirne, i ja ću ih trebati.
Luka ❤
Dobro jutro svima 😊😊
Sretno na pregledima tko ide, i neka sve bude školski kao i dosad.
Ja svoj čekam za točno 8 dana. Mališa je aktivan već dosta, pa me svaki put veseli čim ga osjetim.
Spavanje je super, ima dana kad se probudim u 3 pa do 6,7 sam budna, ali ne prečesto na svu sreću. A i doma sam, pa nadoknadim.
Salatice ovo tvoje nespavanje je baš mučenje, vjerujem da je koma. Probaj se raspitati kod doktora za neki savjet.
Dobro jutro cure!
BallaLuna, dobro nam došla!
I ja sam danas na pregledu, samo mi je čudno jer sam uvijek dosad bila ujutro, a tko će sad dočekati poslijepodne. Inače, noćas sam prvi put nakon sto godina spavala u komadu od 22h do 06:30h, nijednom ustala na wc niti išta. Jučer sam bila krštena kuma i cijeli dan mi je baš bio neki naporan tako da je to valjda zaslužno i za normalan san.
Također mi danas stiže H&M, isto ništa za beba ča, samo za mene.Inače, čula sam na više strane da su njihove potkošulje za dojenje super i planiram njih uzimati umjesto grudnjaka. Mislim da mi je lakše kući biti u toj potkošulji nego u grudnjaku. zvrkice, baš javi kakve su im crne štrample i jesu skroz neprozirne, i ja ću ih trebati.
Bila sam za vikend i baš vidjela te potkošulje, i stvarno su super. Jesu skuplje, al se nadam nekom popustu. Super je materijal i imaju duplu tkaninu gdje su grudi, i baš su mekane pa se isplati uzeti.
Jutro curke 😊
Ballaluna dobro dosle curke 😍 zelim da ti i ostatak trudnoce bude bez problema 😊
Sto se tice spavanja ne mogu se zalit, zaspem oko 11 probudim se oko 8 s eventualno jednim odlaskom u wc. Salatice primjetila sam da bolje spavam kad sam aktinija po danu, znam da ti moras strogo mirovati nazalost pa te onda sigurno to i zeza da ne mozes spavat normalno 😪 probaj citat knjige navecer da te one uspavaju sto vise..
Mi imamo isto danas pregled, za 2 sata. Ajme jedva cekam 😍😍 da vidimo kako malena napreduje 😊
Bome nas danas dosta ima pregled, sretno nam svima i da se javimo sa lijepim vijestima ❤💙
Allie i jagodica moze slika na koje tocno potkosulje mislite iz h&m? Sutra idem u pohod 😁😁
Sretno na pregledima 🤗
Allie grudnjak mi je za sada odličan, mekan i dobro drži pa sam još jedan naručila. Potkosulje ću isto uzeti 😀 uzela sam 100 den mama tights pa javim čim stignu. Baš me zanima.
Sretno i ostalim curama na pregledima danas!
ptico, evo to su ove: http://www2.hm.com/en_eur/productpage.0534164011.html
Ja inače kad sam kući ne nosim grudnjake niti spavam u njima pa mislim da mi se neće dati ni kad rodim, tako da mi je ovo puno bolja opcija.
Luka ❤
Jutro svima
Ooo stvarno nas danas ima puno na pregledima e neka je sretno svima i da danas klokanicom zavlada navala pozitive drzim svima fige ja upravo cekam isto ultrazvuk🙈🙈
Sto se tice spavanja za sad spavam ali sa redovnim budenjem i potrebom na wc bar minimalno 3 puta
Bellaluna dobrodosla 😁😁
Sretno na pregledima curke i javite se s dobrim vijestima ❤️
Sta se ticr spavanja, vjer je to sta se ne izmorite preko dana kad morate mirovat 😔🤔
Ili vas malisani vec navikavaju da necete spavat preko noci 🤣
Zvrkice koliko si platila grudnjak i tajice u h&mu?
Sortiraj odgovore
Najstariji