Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    truskawka
    08. Rujan 2018. 18:48

Blazena disleksija..sta drugo rec..sto pametan NE napise to bedast procita 🤣🤣

❤N i V💙

Salatica9192
    08. Rujan 2018. 18:53

barbiemama

ja kupila sebi tenisice. nemajka 😂

Zamrla sam hahahahahhahaha 😍 I ja bih rado, ali kontam se, sta ce mi, da lezim u tome haha (kupila majicu u Waikikiju - nisam je stigla obuci jos haha) 😂

pepe1907
    08. Rujan 2018. 18:55

ja sa dobila doma člansku od bubamare, al mi neugodno doć i tražit paket 😊 ja bi uzela kadicu sa stalkom da mi leđa ne otpadnu jer mi je kada dosta duboka i nekak mi je nezgodno kupat bebu a da je kadica u kadi...

kaj vi mislite o ovome?

Ana89
    08. Rujan 2018. 18:57

I ja ću si kupiti tenisice kasnije ovaj mjesec😋😋, još jedna nemajka. Haha. 

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

busybee
    08. Rujan 2018. 19:01

Pticaselicazgst

Bozepetra čestitke na deckicu 😍💙
    Busybee mi smo bas danas u lesnini uzeli stokke kadicu i umetak za 350 kn. Popust je u webshopu 20 % pa sam to iskoristila. Meni je ta kadica odlicna, prakticna, ne zauzima puno mjesta, prenosiva. 😍 vidit cemo kako ce se pokazat u praksi.

To je super cijena! Tnx na info. Cini mi se odlicna!
    Ps. Nisam sigurna jesam mozda prijavila tvoj post greskom, sry :(

barbiemama
    08. Rujan 2018. 19:12

meni se nekako taj stalak za kadicu ne čini praktičnim jer treba kadicu punu vode na to staviti. i ne znam koliko je sigurno kad beba poraste. ali možda se varam.

mi imamo tuš, stavit ću kadicu u tuš i sjest pored na onu malu stalak stolicu.

MareiKate
    08. Rujan 2018. 19:13

Curke super su vam komode, jedva čekam da i mi svoju kupimo - Ikea :) 
    I robica je super, ja više ne smijem gledati, čekam svoju pošiljku od hm-a...
    Pticaselicazgst da li taj popust u lesnini vrijedi samo za webshop? Nisam uspjela skužiti na stranici, ali čini mi se da vrijedi i u dućanu? Koliko naplaćuju oni dostavu?

• zvrkica
    08. Rujan 2018. 19:15

Ana89

I ja ću si kupiti tenisice kasnije ovaj mjesec😋😋, još jedna nemajka. Haha.

I ja 😂😂 snimila sam već koje samo moram otići probati kad dobijem dozvolu 😂😂😂😂

Pticaselicazgst
    08. Rujan 2018. 19:22

MareiKate

Curke super su vam komode, jedva čekam da i mi svoju kupimo - Ikea :)
    I robica je super, ja više ne smijem gledati, čekam svoju pošiljku od hm-a…
    Pticaselicazgst da li taj popust u lesnini vrijedi samo za webshop? Nisam uspjela skužiti na stranici, ali čini mi se da vrijedi i u dućanu? Koliko naplaćuju oni dostavu?

Nisam ti sigurna da vrijedi i u ducanu, tamo je pisalo samo za web shop.. mi nismo uzeli dostavu nego preuzimanje u ducanu, a dostava je 30 kn, ne znam o cemu zavisi cijena. Nama je pisalo tako.. jucer sam narucila, danas pokupila. 😊
    Hihihi busybee a mora se i to desit jednom 😂😂 ne brini, sve ok 🙂
    Ana super za igracke 😊

• Kani07
    08. Rujan 2018. 19:30

Cure super sve vi ste se pravo zaforcale s sredivanjem soba.Ja cu to poslije kontrole polako.
    Nove cure dobro dosle😊.Cure s kontrola drago mi je da je sve ok.Deckici dobro vode😉.

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.