Klikerice, osobno nisam fan 4-5-100 u 1, nekako uvijek mislim što više toga u jedan, manja kvaliteta. Možda se varam, ali eto, ne mogu se oteti tom dojmu.
Kuzim sta hoces reci,ali zivimo u stanu i ako mogu imati u jednom i hranilicu i ovaj krevetic radije bi to kupila odjednom,nemam kuda sa svim tim stvarima... a ovo je Chicco marka,njihovo je sve koliko mi je poznato turbo kvalitete.
Čekam i ja izvještaj s Arizone. Zadnji put kada sam bila tamo sam bila 7 tjedana trudna,i rigala sam svuda uokolo,pa se ne sjećam puno detalja

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
klikerice, kolica mi ne spominji...najveca nocna mora u cijeloj prici 😂😂 sto vise gledam, manje znam, a neodlucna sam za poludit. Na kraju cu ici eci pec s ovih par modela koje sam gledala i kvragu...

url=https://lilypie.com]
Ptico i du super ste zapocele kutke 😍
Pticice vrat ide na bolje, koljeno i dalje steka bez nekog pravila... Tlak je dobar danas, cim sam doma dobro je 😊 Nemam previse bh, standardno. Hvala sto pitas ❤️
Klikerice od ovog chicco 4u1 mi iskoristivo djeluju prva i zadnja opcija. Hranilica mi djeluje preduboko, ne znam kako dijete dode do stola. Meni je uvijek draza opcija podloska koji je odmah ispred njih jer i s tim podloskom bude hrane svugdje a kamoli ovako 😅

AllieH, onda očekujemo izvještaj iz Bosne, slikice, cijene Sretno u potrazi!
Ni mi se još za kolica nismo odlučili i isto mislim da će mi to biti najteža odluka Slobodno šaljite preporuke

ako koja vidi kakvu dekicu debelu mucastu u bosni nek salje slike, nedam 200kn za dekicu, tj.mislim uzeti jednu deblju i jednu, dvije tanje

duda meni su za sad favorit be cool slide, a gledala sam jos jane muum, kunert libero i freeon trio fashion, ali od njih sam odustala jer su s kosarom teska oko 17kg...dok stavim bebu i stvari, mogu krepat 😂

url=https://lilypie.com]

Meni se ova svidja, nepunih 20 eura, u Bojpromu. Mislim da je dovoljno topla😊

evo ne znam koliko se kuži na fotki. dekica je s jedne strane bijela skroz s tim slonićem. mekana i mucasta. a s druge strane glatka i s tim nekim uzorkom. dost je debela i čak je i meni ugodna. a samo 70 kn.

Barbie djeluje jako toplo, moram se sjetiti Kika.
Ubacila sam u 5. brzinu i samo slazem popise i punim online kosare. Pokrenulo me mirovanje, bolje da imam sve spremno i ranije.
Ipak smo se odlucili za Bugaboo kolica. Uppababy su mi ljepsa i malo urbanija ali za neke opcije je ipak spretnije imati sjedala jedno pokraj drugoga, pogotovo kod spavanja u kolicima, ipak mi se vlakic ne cini praktican za sve situacije. Uppababy je i dosta siroka, Bugaboo ispadne svega 5,6 cm siri. Moram usporediti cijene jos da vidim gdje mozemo najbolje proci, lose mi je kad krenem zbrajati, jos uz sve dodatke... a savjetovali su nam da odmah kupimo sve sto hocemo od dodataka jer bugaboo stalno izbacuje nove verzije i pitanje je hocemo naci poslije to sto pase na nasa kolica. 🎉

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji