Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MareiKate
    08. Rujan 2018. 19:13

Curke super su vam komode, jedva čekam da i mi svoju kupimo - Ikea :) 
    I robica je super, ja više ne smijem gledati, čekam svoju pošiljku od hm-a...
    Pticaselicazgst da li taj popust u lesnini vrijedi samo za webshop? Nisam uspjela skužiti na stranici, ali čini mi se da vrijedi i u dućanu? Koliko naplaćuju oni dostavu?

• zvrkica
    08. Rujan 2018. 19:15

Ana89

I ja ću si kupiti tenisice kasnije ovaj mjesec😋😋, još jedna nemajka. Haha.

I ja 😂😂 snimila sam već koje samo moram otići probati kad dobijem dozvolu 😂😂😂😂

Pticaselicazgst
    08. Rujan 2018. 19:22

MareiKate

Curke super su vam komode, jedva čekam da i mi svoju kupimo - Ikea :)
    I robica je super, ja više ne smijem gledati, čekam svoju pošiljku od hm-a…
    Pticaselicazgst da li taj popust u lesnini vrijedi samo za webshop? Nisam uspjela skužiti na stranici, ali čini mi se da vrijedi i u dućanu? Koliko naplaćuju oni dostavu?

Nisam ti sigurna da vrijedi i u ducanu, tamo je pisalo samo za web shop.. mi nismo uzeli dostavu nego preuzimanje u ducanu, a dostava je 30 kn, ne znam o cemu zavisi cijena. Nama je pisalo tako.. jucer sam narucila, danas pokupila. 😊
    Hihihi busybee a mora se i to desit jednom 😂😂 ne brini, sve ok 🙂
    Ana super za igracke 😊

• Kani07
    08. Rujan 2018. 19:30

Cure super sve vi ste se pravo zaforcale s sredivanjem soba.Ja cu to poslije kontrole polako.
    Nove cure dobro dosle😊.Cure s kontrola drago mi je da je sve ok.Deckici dobro vode😉.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Klikerica
    08. Rujan 2018. 19:59

Ana89

Bila sam u Bubamari😀Skupila sam poklon, kupila glazbenu igračku za uspavljivanje - malog hippoa, te šuškavu igračku za kolica ili putni krevetić ili auto. Slikat ću vam kasnije.
    I dragi mi je kupio igračku, malog plišanog puppija 😍😍😍

Hej,jel znaš do kada je taj popust u Bubamari? Vrijedi li još sutra...?

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

AllieH
    08. Rujan 2018. 20:05

Cure, komode su super! ptico, mislim da i ja uzimam ovu kombinaciju kao kod tebe, komoda za presvlacenje + ladicar. Odlicno izgleda oboje 👌
    salatice, ovo prvo odjelce/pidzamicu sam i ja gledala, ali nije uopce velicina ostalo. 😔 Preslatko je sve! 
    barbie, i ja sam si kupila tenisice. 😂
    Evo cijeli ovaj post je "i ja, i ja, i ja" 😂

Luka ❤

AllieH
    08. Rujan 2018. 20:09

Mislim da je popust u Bubamari bio samo danas. 
    I netko je spomenuo Orasje i Arizonu. Mi bas u utorak idemo skicnuti cega ima. Cula sam za taj neki ducan baby opreme u Orasju, valjda cu ga pronaci. 

Luka ❤

_svjesna
    08. Rujan 2018. 20:16

Allie ako budes isla na Arizonu javi sta ima, i zapamti u kojoj si hali vidjela nesto ako vidis, ja sam bila prije malo duze vremena pa nemam najnovije informacije 😊

Klikerica
    08. Rujan 2018. 20:19

Ja sam se danas totalno angažila oko potrage i analize kolica,u šoku sam koliko toga ima... imam osjećaj da ima više tipova kolica od automobila... ništa nisam pametnija! Pa sam pitala u temi na klokanici...No,u potrazi sam također za "near2me ili close to me" kreveticem... u Hrvatskoj imaju 2 tipa 1 Chicco koji je 1499 kn,i nema šanse da damo te novce,a drugi jenu Bubamari FreeOn krevetic koji je oko 700-800 kn,aj to bi bilo donekle prihvatljivo, no onda sam naletila na ovo Chicco Hug 4in1 ,što mi djeluje spektakl, što vi mislite? 

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

AllieH
    08. Rujan 2018. 20:27

svjesna, ići ću do Arizone svakako, svekrva i mama sebi traže neke zavjese i tepihe tako da idemo radi toga, ali proškicat ću svakako čega još ima, jer bih si uzela koju spavaćicu i što već nađem. 
    Klikerice, osobno nisam fan 4-5-100 u 1, nekako uvijek mislim što više toga u jedan, manja kvaliteta. Možda se varam, ali eto, ne mogu se oteti tom dojmu. 

Luka ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI