_svjesna
Mislim da mozes konzumirati, i ja sam to pitala mame, ona isto tako uzima, ali mi nije bas znala objasniti, uglavnom ja jedem, nesto razmisljam, a kakve su pastete i sunke (koje konzumiram nazalost), sigurno ce mi prije to naskoditi. Proguglacu bas malo oko tog.
A jedna nova tema, imate li seriju neku za preporuciti? Hahaha, dosadjujem se, a pregledala sam MASU serija, to mi je omiljena stvar (Lost, Breaking bad, Pretty Little Liars, Better call Saul, Walking dead, Game of Thrones, Outlander, How to get away with murder, Stranget Things, Revenge, ma do sutra bih mogla haha, ali da izdvojim popularnije), ako znate pisite, inace cu morati ponovo da gledam neku od ovih haha.
Walking zavrsila i cekam novu sezonu. GOT gledam ponovno 😂
Mi se zakacili za Riverdale. Prvo mi izgledala ko neka glupa teen serija,a sada samo cekam sljedecu sezonu.
American horror story,Suits,Sinovi anarhije.
Andrija i Andelka top 😂
Vikinzi,Supernatural..
Ja sam počela gledati The Handmaid's Tale ...i mogu rec da sam odusevljena,jako zanimljiva serija...😁
Kajgana mozee, i zaboravila sam za nju haha, to pravim sutra ujutru :)))) Tvrdo pecena jaja ne volim. Odlicna ideja za kajganu. Jos par takvih i izbacujem pastete za dorucak :D
A Riverdale pregledala (isto ono nije mi u rangu prije nabrojanih serija, ali zainteresuje haha),The Handmaid's Tale pratim, kao i Modern Family, Big Bang Theory i Expanse (sto ne moze biti maraton, vec epizoda po epizoda kada izadje). A Vikinzi nije lose mozda da pocnem, znam da je stekla popularnost, a vidim ima 5 sezona - maraton haha.
Ajme serije... Ja pratim svašta nešto iako sam trenutno u zaostatku sa svime, jer sam uhvatila gledati ispočetka The Good Wife i paralelno s tim 13 Reasons Why 2. sezonu.
Inače gledam TBBT, The Arrangement, Modern Family, Suits, Scandal, How To Get Away With Murder, Dynasty, This is Us, Shameless, The Affair... Vjerojatno samnešto i zaboravila.
Luka ❤
AllieH super super, odlicno da je sve dobro. Idem sada oko 12 kod privatnog, a inace sam narucena u utorak kod svog, al luda glava neda mira pa cemo vidjet danas sto kaze.
Od serija, hm...the handmaid's tale, Lucifer, TBBT, For the people, Elementary( moderni Sherlock & Watson), Taken, Peaky Blinders, Riverdale, New Girl, Leathal Weapon, Stranger Things..uh, ima toga, al ja to sacekam da zavrsi pa odgledam sezonu, izluduje me ono cekast petak kad izlazi episoda neka
Jaoo, Peaky Blinders "by the order of Peaky fooking Blinders" haha :) Tom Hardy A kad smo kod njega, Taboo sam isto zaboravila nabrojati haha. A vidim dosta nas prati serije :))
A super, imam Vikings, Taken i Sherlock sto bih mogla poceti. Tj Vikings sam vec pustila i glavni glumac
E da, i ja gledam Stranger Things,tj. odgledala sve dosad. Peaky Blinders mi je isto čeka red. Billions isto, muž to prati i oduševljen je 3. sezonom.
Luka ❤
To mi je sa serijama super jer stavim je na tv, peglam robu ili nesto po kuci i usput malo gledam i slusam, pa onda i ako nisam 100% koncentrirana mogu pohvatat, s filmovima mi je vec to malo drukcije, iziskuju ipak vecu koncentraciju.
Da, tako i ja. Najbolje kad mi muž kaže da ima tekma tu večer, a ja odlučila peglati. Onda mu uvijek nabijem na nos kako mi je poremetio planove i moram odgoditi peglanje, jer ne mogu peglati i buljiti u prazno ili ne daj Bože gledati utakmicu.
Nego, imam svatove jedne od najboljih prijateljica u 10.mjesecu. Ostale cure su si već krenule kupovati haljine, meni je puno prerano za išta naručivati, ali moram priznati da sam škicnula malo Asosov maternity odjel. I našla sam si njih par i koje će se milijun posto dotad rasprodati. A jedna mi je baš baš sjela.
Luka ❤
Evo da se i ja pridružim ovoj grupi. Iako Vas pratim od početka, bilo me strah uključiti dok mi doktor ne potvrdi i dok ne prođemo taj neki kritičan period.
Evo mi smo danas 12+4 i termin nam je 03.12.2018. Do sada nisam imala loših iskustva te je ovo prva trudnoća. Mučnine nemam samo ponekada osječam da mi je loše, ali me ne tjera na povračanje.
Na pregledu ovaj tjedan sam odmah kod svog doktora obavila i Nifty te s nestrpljenjem očekujemo rezultate. Nisam htjela ići na kombinirani jer ako mi budu lošiji rezultati a sigurnost kombiniranog je oko 70%, samo bi se naživcirala.
Kao i svi imam problem sa zatvorom i osječam se kao beba, jer dok ne podrignem loše mi je u želucu. Ali sve rješavamo MG mivelom i za sada pomaže.
Doktor je rekao da smo veliki 4.6 i embrij je ziv, al da to definitivno nije 8tjedana kako racunaju doktori vec manje. Al sam sad puno mirnija, do iduceg pregleda 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji