Ima i pravilno kupanje bebinih polnih organa, sto me zanimalo stvarno, ono bas kako da pravilno okupam? A koga cu pitati, kako ti kupas to bebi haha. Stvarno svasta ima. Nadam se da ce ovakav utisak biti i kad zavrsim sa citanjem (sad cu vam pametovati ahahah) 😂🤣

Majana, sretan ti rođendan 🎂
Salatice, i ja sam se baš pitala kako ću mu prat pimpek 😂 moram to izguglati.

Majana, sretan ti rođendan 🎂
Salatice, i ja sam se baš pitala kako ću mu prat pimpek 😂 moram to izguglati.
Da, čula sam da se dječacima ispod kožice zna skupljati svašta i da treba jako pažljivo sa malim pimpićem da se ne upali.

url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Cure hvala vam svima 😘
Da to za decke je malo kompliciranije znam jednu mamu kojoj valjda to nitko nije objasnia pa se bebacu sve bilo upalilo uh, bitno je samo da povucete onu kozicu malo i operete vrh, ali mislim da bi vam to patronazna trebala objasnit neznam kako njoj nije 😕
Evo, da i mi prijavimo spol! 20+3 danas, na točno 20tt saznali da čekamo dečkića!
21.1. nam stiže mali Mak! <3
facebook.com/mamaimak/
Da, cula sam za to i djecake. A za curicu ono, kada se uneredi pa sve bude u tom ili ne haha, zar se ne pokupe infekcije tako, joj pojma nemam haha.
Cekam da odu gosti i da krenem citati po redu.

Evo, da i mi prijavimo spol! 20+3 danas, na točno 20tt saznali da čekamo dečkića!
21.1. nam stiže mali Mak! <3
Cestitkeee 😊😊😊 Jos jedan mali djecak pojacava vodstvo 😊🤗😍

Vidim da vas puno ide u Merkur na tečaj, ja i muž bi trebali u 10.mjesecu u Vinogradsku na tečaj, jel ima još tko da ide?

Rita
Vidim da vas puno ide u Merkur na tečaj, ja i muž bi trebali u 10.mjesecu u Vinogradsku na tečaj, jel ima još tko da ide?
Mi još ne idemo nikuda, taman htjela pitati koje je pravo vrijeme za prijavu, mora li se od nekog tjedna ili kako?
facebook.com/mamaimak/
Bozepetra cestitke na deckicu
Cini mi se da su decki stigli u nedostizno vodstvo.
Moja curka skace vec pola sata,morala sam malo porozit Lilipye da se zna da sefica dolazi

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji