Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    du1988
    07. Rujan 2018. 16:38

barbiemama

stiglo. preslatko mi je 😍 naručila od Mia - obrt za kreativne usluge. preporučam. ženska je ful ažurna u komunikaciji i obavještava kad je gotovo, kad je poslala i slično. i ful je ljubazna.

😍😍💙

url=https://lilypie.com]

Ptičica
    07. Rujan 2018. 16:42

Barbie pa divno je!!
    Ah, ja danas htjela kupiti rozu deblju tetricu, na jednoroge, faking 8kn. I mater mi je uzela iz ruke, da nista ne kupujem dok ne rodim, pazite ovo, da ce ona sve kupit i platit kad ja rodim. I da ce me sve crkat spremno kad izadem iz rodilista?! Popi**ila sam, najblaze receno.

Klikerica
    07. Rujan 2018. 16:49

Pticice,pa gdje si ih nasla za 9 kn? Ponasanje joj je bezveze,ne lajkam.
    Salatice,umrem od smijeha svaki put kad procitam da nas zoveš ležaljke

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

barbiemama
    07. Rujan 2018. 16:50

Ptičice, moja mama identično reagira kad god nešto hoću kupiti. možda sad nešto manje nego prije, doduše. živciralo me prije, ali više ne. samo je ignoriram i kupujem. ne dopuštam da mi pokvari sreću 😊

• zvrkica
    07. Rujan 2018. 16:51

Vezano uz ovo ležanje i komplikacije ste skroz u pravu. Ja bih bila najsretnija da mogu raditi i obavljati sve što sam i inače, ali eto poklopilo se da ne mogu.
    Zato vi cure koje niste na komplikacijama i radite i nekad vam bude dosta svega sjetite se nas što mirujemo.

Niti mogu hodati po trgovinama i gledati što ima već to radim online, osim ako mi na kontroli kaže dobre vijesti 😀

Ptičica
    07. Rujan 2018. 17:05

A ma poslala sam je u neku stvar. Nije mi bilo za pohvalu ni na ponos ponasanje, znam da i ona govori iz svog straha i nekako kao da je citavoj okolini tesko prihvatit da sam trudna i da cu rodit i da ce ovaj put sve bit u redu. Danas sam rekla da vise necu ni dolazit. 
    Zato od vas ovdje stalno trazim potvrdu da je sve u redu 😄 sve ste mi certificirani ginekolozi 😂🤣
    Ta tetra pelena (vise neka podloga,platno) u pepca 8 kn 😒

barbiemama
    07. Rujan 2018. 17:05

Zvrkice, baš danas s dragim komentiram da imam sreće što ne moram biti doma. i divim vam se. znam da treba puno snage za izdržati mirovanje ❤️

Blaza26
    07. Rujan 2018. 17:06

Jao Barbiepreslatko je
    Nedajte da vam iko srecu kvari. Sutite i kupujte,i sebe usrecujte. Necemo 100 puta biti trudne,niti cemo 100 djece imati. Niti oni znaju sta zelimo,niti znaju sta cemo kupit. Nije isto vrijeme bilo "tada" i sada..... tako da. Nije to losa namjera,ali...

barbiemama
    07. Rujan 2018. 17:09

Ptičica

A ma poslala sam je u neku stvar. Nije mi bilo za pohvalu ni na ponos ponasanje, znam da i ona govori iz svog straha i nekako kao da je citavoj okolini tesko prihvatit da sam trudna i da cu rodit i da ce ovaj put sve bit u redu. Danas sam rekla da vise necu ni dolazit.
    Zato od vas ovdje stalno trazim potvrdu da je sve u redu 😄 sve ste mi certificirani ginekolozi 😂🤣

da, mislim da i moja govori to iz nekog straha. no, i inače smo nebo i zemlja različite po koječemu. ja bih kupila sve odmah i u većim količinama (inače u životu), a ona bi se snalazila i kupovala u zadnji tren. kad sam knjige za školu trebala, ona bi čekala da škola započne i stajala u redovima radije nego kupila par dana prije 😂

Ptičica
    07. Rujan 2018. 17:11

barbiemama

Ptičica

da, mislim da i moja govori to iz nekog straha. no, i inače smo nebo i zemlja različite po koječemu. ja bih kupila sve odmah i u većim količinama (inače u životu), a ona bi se snalazila i kupovala u zadnji tren. kad sam knjige za školu trebala, ona bi čekala da škola započne i stajala u redovima radije nego kupila par dana prije 😂

O maj gad, hahahah 😂 nije ti bilo lako. Sad ti nadoknadi 😎

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI