Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maggie85
    07. Rujan 2018. 15:42

Hana85, dobrodošla!
    Ja sam pisala o LCHF-u jer ga prakticiram, doduše sad u trudnoći s više UH kroz voće, zobene i mahunarke, ali i dalje ne jedem ništa industrijsko, junk i sl.
    Za swadling sam čula, ali nisam još baš detaljno upoznata s njim, no čini mi se da može od samog rođenja.
    Miranda, drago mi je da je sve dobro prošlo jučer!
    Tablicu redovito ažuriram, ali neću ju sad lijepiti, evo samo da znate da dečki povećavaju vodstvo s 33:28!

Maggie85
    07. Rujan 2018. 15:44

Hana85, zaboravila sam napisati da imam tu knjigu, odlična je. Bila sam na početku foruma negdje stavljala curama slike iz knjige, baš vezano uz prehranu i vitaminske dodatke.

Pticaselicazgst
    07. Rujan 2018. 15:45

Ako kome treba

Miranda
    07. Rujan 2018. 15:50

Za magnezij je vec netko napisao pa samo da potvrdim; preporuka je stati s mg par tjedana pred porod jer on smiruje kontrakcije maternice pa bi ju trebalo pustiti tih par tjedana da odradi te pripremne kontrakcije i da spontano zapocnu trudovi. Neki ga ukinu s 37tt, neki i malo ranije, to sve u dogovoru s gin i ovisno o procjeni. Frendica ga je pila skroz do poroda jer je dobivala grozne grceve u nogama cim bi prestala tako da ovisi i zbog cega se sve pije.
    Sto se tice komentara o preranom kupovanju, ljudi stvarno komentiraju samo zato da nesto prokomentiraju, imam dojam da nitko ne promisli prije nego otvori usta. Nema smisla obazirati se na to uopce.
    MaryAnn ja ne bi bas napamet stala sa svime, druga stvar bi bila da je provjerio krvnu sliku i stanje u organizmu prvo. Zadnje preporuke su da se folacin pije kroz cijelu trudnocu a ostalo po potrebi.
    Hana dobrodosla! Hvala za info o spavacicama, ja planiram kupiti par za rodiliste a kasnije to ionako lansiram u smece, ne da mi se muciti s pranjem i iskuhavanjem a ionako ih ne nosim inace. 
    Swaddling nisam pokusavala s B., relativno je dobro spavala i bez toga ali ako planiras, pitaj najbolje patronaznu da pokaze pravilan nacin jer postoje i rizici nepravilnog izvodenja kao razvojna displazija kukova. 
    Da mogu, radila bi i ja vrlo rado do kraja. Svako malo mi dode da poludim u kuci od osjecaja beskorisnosti a uz to i gubim novce na komplikacijama tako da podrzavam radilice, ne vidim skoro nista pozitivno u ovim komplikacijama 😬
    Ogtt mi je dobar, rekla sam muzu da svrati u Lidl nakon posla 😋
    Prehrana mi je tabu tema jer kad god krenem pricati o svojim stavovima i nacinu prehrane, vecina me gleda kao da sam s marsa pala. 🙈 Ljudi su uvijek skloniji vjerovati onome sto su naslijedili i cemu su ih ucili nego pogledati objektivne podatke i naucila sam da s vecinom nema smisla ispravljati krive Drine. Pocevsi od mnogih svojih kolega. 

pepe1907
    07. Rujan 2018. 16:03

Dalal

VSD.. i ja sam otprilike ostala trudna u gabaritima kao i ti. .84.5 kg na visinu od 178 cm. ..Ali ja sam evo do 25 tt navalila još 8 kg na sebe…Ali za čudo ja to još ne osjecam. Nije mi teško ni hodati niti bilo sta raditi. .jedino znaaaammm bit će ih još više 😀😀. .Al neka bude samo da bebica bude dobro. .A od odjeće imam samo 1 pantalone i 1 helanke i to rotiram 😀😀

isto kod mene...83krenula +9kg 😐 da radim mislim da nebi natukla te kile al ovak...uf

pepe1907
    07. Rujan 2018. 16:07

Ana jel ti rekla sta dr.o kilazi bebe? jel prosjek ili?
    Miranda samo ti odmaraj, bit će dosadno al izdrži 😉
    Za swadling ću naručit sa aliexpressa dekicu, baldahin bi isto ali su preskupi, spavačica mi neće trebat jer u merkuru daju svoje, al ću ipak kupit da imam i za doma a i ne vjerujem da su njihove udobne i meke, još nek mi daju neku glupu veličinu 😑 ja bi najradije duge nogavice jel spavačice ne volim al izdržat ću tih par dana..

07. Rujan 2018. 16:23

Ja sam do poroda bila u njihovoj spavaćici a iza u svojoj pidžami, znači duge hlače i kratka majica, i tako planiram i ovaj put

url=https://lilypie.com]

barbiemama
    07. Rujan 2018. 16:26

stiglo. preslatko mi je 😍 naručila od Mia - obrt za kreativne usluge. preporučam. ženska je ful ažurna u komunikaciji i obavještava kad je gotovo, kad je poslala i slično. i ful je ljubazna. 

Pticaselicazgst
    07. Rujan 2018. 16:28

barbiemama

stiglo. preslatko mi je 😍 naručila od Mia - obrt za kreativne usluge. preporučam. ženska je ful ažurna u komunikaciji i obavještava kad je gotovo, kad je poslala i slično. i ful je ljubazna.

Barbie prekrasnoo 😍😍 jako jako slatko 💙 ja cu od nje narucit isto, ima bas prekrasne radove 🔝

barbiemama
    07. Rujan 2018. 16:32

Pticaselicazgst

Barbie prekrasnoo 😍😍 jako jako slatko 💙 ja cu od nje narucit isto, ima bas prekrasne radove 🔝

i jako je pedantna. čak me obavijestila da ima mrvicu tamniji konac i jel mi to odgovara. netko drugi bi možda prešutio. eto, nećeš pogriješiti, svakako naruči 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI