Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Miranda
    07. Rujan 2018. 14:17

Hvala cure, potrudit cu se samo lezat 😘
    Divljaci lupaju danas od jutra, barem me to ne brine ❤️
    Malaaiva preslatko je 😍

• Kani07
    07. Rujan 2018. 14:24

Miranda

Hvala cure, potrudit cu se samo lezat 😘
    Divljaci lupaju danas od jutra, barem me to ne brine ❤️
    Malaaiva preslatko je 😍

Drago mi je da si kuci,ja mislim da ce i tlak odmah biti bolji😉

💜Karla💜Nicol💙Anton

barbiemama
    07. Rujan 2018. 14:26

drago mi je da su svi pregledi dobro prošli. volim pročitati lijepe vijesti :*

što se tiče kupovanja robe i stvari, ma briga vas što tko kaže. kupujte što vam se da i kad vam se da. nekima prerano, nekima prekasno. nikad ne možemo svima ugoditi. a zlonamjerni ljudi će nešto zlonamjerno komentirati namjerno, nebitno o sadržaju. to su ti koji vole prcati jer se tako osjećaju bolje sami sa sobom. njima ne treba dopustiti da nam kreiraju raspoloženje.

npr, kolica smo uzeli negdje u 17. ili 18. tt jer je bila akcija. i nije mi žao. robicu sam skroz lagano počela uzimati od 21. tt na dalje. kolijevka stigla prošli tjedan. namjeravam sljedeći tjedan uzeti podlogu za previjanje, kadicu i tetrice. meni je tako lakše. ne bih htjela 2-3 tjedna prije poroda hodati po tisuću dućana i odjednom sve platiti. ovako uživam u skupljanju, istraživanju i slično.

m.girl6
    07. Rujan 2018. 14:28

Ajmmeee curke, stvarčice su prekrasne. I meni pojedinci pametuju da nek ne pretjerujem sa kupovinom i da ne kupujem male brojeve jer mi to neće dijete niti stići iznositi. Heloooo pa trebam stvarčice oprati prvo, pa u kaj ću točno obući dijete ako baš ništa ne kupim, ne razumijem, ali no sikiriki. 
    Kaj se tiče posla, bome nezz ni do kad ću ja izdržati. Mislila sam do kraja, ali obvezni porodiljni od 28 dana ispada mi da bi trebala raditi do 6.12., ali si mislim otvoriti komplikacije kojeg 5. ili 12.11. tako da budem eventualno 5 ili maksimum 10 na komplikacijama (onda se puno ni ne gubi para, jer je maksimum na komplikacijama 4273 kn) tako da odma poslije par dana komplikacija odem na porodiljni dopust od 45 dana. Razmislite si i o tome ko neće moći više. Mislim fućkaš pare i sve ako žena treba mirovati, ali zašto ne bi na fini način otišle i iskoristile situaciju na najbolji mogući način, naravno sve zavisi od posla na kojem koja od nas radi, moj je uredski. 
    Kaj se tiče trudničke robe, špijala sam na ASOSU malo i ima jeftinih trudničkih hlača za manje od 100 i 200kn, tak da si mislim nešto i od tamo naručiti. A morat ću kupiti i neku jaknu jer ipak termin mi je 2.1., a ove stare jakne su mi ful uske. 
    Po kolica i kinderbet mislimo početkom 10. ili 11. mjeseca i to na žutoj srijedi uzet tak da dobijemo 15%, a lagano kozmetiku, stvarčice za kupanje i bodiće mislim ovak usput uzet zavisi na kaj naletim. 

Noa 💙

Ana89
    07. Rujan 2018. 14:30

Hvala cure na čestitkama 😊. Evo ja čestitam, Miranda jer je sve ok i išla si doma 😀😀 Sad bit dobar pa ijent u ležati 10 dana 😉

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

barbiemama
    07. Rujan 2018. 14:33

e da, što se tiče sjedenja, možda mi poneki dan zadnja dva sata na poslu bude malo teže zbog bolova u leđima. no, u glavnini se super osjećam. i tisuću puta mi je, vjerujte mi, lakše provest radni ponedjeljak nego neradnu subotu. npr, često znam po cijeli dan ležati, gledati filmove i nešto sitno prošetati. i onda me bole leđa, kukovi, osjećam se tromo, spava mi se. ono, osjećam se kao da nosim neki teret na sebi. a radnim danom totalno dobijem elana, krećem se, ne razmišljam cijelo vrijeme samo o trudnoći i stvarima vezano uz to. dan mi proleti. dođem doma oko 5, ako izađemo još negdje ... za čas odem spavati. a neradni dani traju beskrajno dugo i onda još ni po noći ne spavam kak spada jer se preko dana naležim i naspavam.

no, naravno, ako budem osjećala neke negativne simptome i bolove, namjeravam otići na komplikacije.

Vana11
    07. Rujan 2018. 14:43

Čestitke svima na lijepim vijestima! 😘
    Hvala za preporuku za spavacice 😊

url=https://lilypie.com]

• Marti8
    07. Rujan 2018. 14:49

Bas vam hvala cure😘 a bas sam si bila jadna danas..jos kao stignes ti to sve kupiti u 11mj..da kupit cu si dva dana prije poroda.i to sto kazete kao da to nista ne kosta pa mogu sve u 11 kupiti..ahh..
    Emily vesticu sam u lidlu kupila,ali to nije ova koja je sad u katalogu,ta iz kataloga je malo deblja i grublja..ova je bas lagana..ugl slicne su,samo ovo je ocito ostalo od nekad.
    Ana super za pregled i bebicu😊
    Hana dobrodosla😊 nisam ni ja cula to za baldahine.
    Miranda ko sto su i cure rekle,sad budi pacijent sl 10 dana😊
    VSD i ja sam svasta izgooglala vezano za posteljicu i sad imam samo paranoje..bit ce to sve dobro😁

m.girl6
    07. Rujan 2018. 14:50

barbiemama, potpuno si u pravu. Mene samo svi ispituju kad ću ići na porodiljni i do kad ću izdržati, a ja ih samo pogledam, nasmijem se i kažem: bit ću do kad ću moći, a onda svi ostanu bez teksta. Ajde molim vas, skinite mi se sa pitanjima. Vi bi mene zatvorili doma, pa poludila bi, ovako se osjećam korisno i među ljudima sam 

Noa 💙

Pticaselicazgst
    07. Rujan 2018. 15:00

Miranda super za izlazak iz bolnice i da je sve u redu 😍 sad lijepo odmaraj i lezi po uputama i sve ce bit dobro i kak treba 🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.