Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    VelikoSretnoDijete
    07. Rujan 2018. 13:41

Oooo shopping shopping <3 Ja sam jučer kupila još jedne trudničke hlače u HMu, broj veće i malo komotne i sad moram zatvorit nadalje usta jer većih nema XD sredinu trudnoće sam dočekala tako da nisam niti jednu kilu dobila (mislim da je svadba kumovala tome) ali mi se sad ovaj tj kako sam se vratila n posao da se jedno 2 zaljepile XD nije da mi trebaju jer sam cijela velika, ali baš me zanima u pon vaganje :D

Ja ću u Ikeu po onu vulgaris komodu za 179kn, ne treba mi drugo. I dobila sam dvoje kolica i 2 kinderbeta i hranilce tako da sam osigurana i za kod kuće i kod bake :D 

Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.

• zvrkica
    07. Rujan 2018. 13:44

Miranda

Pustili su me kuci, iskljucivo u lezeci polozaj iducih 10 dana. Tlak mi je stalno bio visok (pitam se zasto) pa sad par dana moram mjeriti svako malo i zapisivati pa s tim na kontrolu svom gin. U ponedjeljak sam kod njega.
    Procitam zaostatke malo kasnije, ulovila sam da je Ana na pregledu i ima velikog decka 😍 Super! 😘😊

Super što ideš kući, i ne mrdaj. Čime dođeš, tlak će biti ok 😘 

Klikerica
    07. Rujan 2018. 13:45

Pticaselicazgst

Ana super za pregled i veliku bebicu 😍😍 bome rastu ko gljivice ❤
    Hvala klikerice za info o hm. Jel znas do kad to traje?
    Hana dobro dosla nam 🤗 hvala za info o zagrebackim placevima, ima tko iskustva sa splitskih? 😊

Nista ne pise do kada 😉

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Ptičica
    07. Rujan 2018. 13:53

Ana odlicno za pregled! Veliki i jaki djecak 😊
    Miranda sad zaista tih 10 dana budi "pacijent" i lezi. Znam da hoces, sve za Kras i Piskotu 😃
    Sve je ok 😘

VelikoSretnoDijete
    07. Rujan 2018. 13:54

Ana super za pregled, veeeliki dečko <3 
    Miranda odmaraj sada kod kuće i opušteno samo

Blaza26
    07. Rujan 2018. 13:54

Ana super za pregled,i velikog djecacica
    Hana dobrodosla!!! Vidis ja nisam znala da ti baldahini imaju tu svrhu. 
    Veliko sretno dijete umalo sam se zadavila s hranom kada sam procitala da moras zatvorit usta jer vecih hlaca nema

truskawka
    07. Rujan 2018. 13:55

Evo mene nakon par dana..jedva sam sve uspjela procitati..morala sam u 3 4 navrata pa eto da se nadovezem na neke stvarcice...

Bruna bas mi je drago da je sve u redu..slikice su bas lijepe 😍😍

Miranda ajmeee pa kud bas u tebe..nadam se da si dobro i ti i bebice i da je sve u najboljem redu 😘😘 a jesi me nasmijala sa Kras i Piskota 🤣🤣🤣 svaka ti cast

Marti haha kvacicu i ja stavim iako znam za onaj pojas, u Bubamari sam ga vidjela, ali nisam imala novaca da ga kupim pa eto kvacicu stavljam..to sam pokupila od tate, on cijeli zivot stavlja kvacicu😅😅 no stavim ju da mi je skoro skroz stegnuto gore iznad sisa, a dolje malo olabavljeno tek toliko da me ne tiska

Ana super za pregled😍

Sto se govorenja imena tice ja necu nikom nista pricati jer me isto zivciraju pa joj sto ne bi ovo sto ne bi ono..ma imali ste svi priliku da svoju djecu nazovete kako zelite i sad mene i muza pustite na miru da si sami odaberemo..tako da necu jos dosta dugo govoriti nikom. Svima cu im reci da ce se zvati Euzebije i Teofilija jer tako se sa tatom svojim zezam, tj on ih tako zove 😄😄 a nekad davno sam govorila da ce mi se djeca zvati Vigor i Vodka 🤣🤣 mozda i to upotrijebim..ovisno o situaciji hahah

❤N i V💙

• Malaaiva
    07. Rujan 2018. 14:04

Mama mi je na putu trenutno i šalje slike za male dečkiće 😍😍

Rita

VelikoSretnoDijete
    07. Rujan 2018. 14:06

Blaza26

Ana super za pregled,i velikog djecacicaHana dobrodosla!!! Vidis ja nisam znala da ti baldahini imaju tu svrhu.
    Veliko sretno dijete umalo sam se zadavila s hranom kada sam procitala da moras zatvorit usta jer vecih hlaca nema

pa kad je tako XD ja sam ostala trudna sa 86,6 kg na svojih 175 cm, na zadnjem pregledu sam imala 86,9 kg....nema, te rastezljive hlače iz hma su mi 44/46, ako se jako ukrmim mogu se samo u plahtu umotat i leći :D

Kako ste sa sjedenjem? meni je do nekih 13h na poslu super i poslije sam luda, sve me zateže i gnjezdim se. mislim da neću ja dugo...i samo se nadam da će se posteljica dignut, rekla je dr u petrovoj da se nazamaram da bude ona gore ali gugl me isprepadao :(

VelikoSretnoDijete
    07. Rujan 2018. 14:07

Malaaiva

Mama mi je na putu trenutno i šalje slike za male dečkiće 😍😍

ovo je preslatko, kao za malog pjevača iz klape neke <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.