Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vana11
    07. Rujan 2018. 14:43

Čestitke svima na lijepim vijestima! 😘
    Hvala za preporuku za spavacice 😊

url=https://lilypie.com]

• Marti8
    07. Rujan 2018. 14:49

Bas vam hvala cure😘 a bas sam si bila jadna danas..jos kao stignes ti to sve kupiti u 11mj..da kupit cu si dva dana prije poroda.i to sto kazete kao da to nista ne kosta pa mogu sve u 11 kupiti..ahh..
    Emily vesticu sam u lidlu kupila,ali to nije ova koja je sad u katalogu,ta iz kataloga je malo deblja i grublja..ova je bas lagana..ugl slicne su,samo ovo je ocito ostalo od nekad.
    Ana super za pregled i bebicu😊
    Hana dobrodosla😊 nisam ni ja cula to za baldahine.
    Miranda ko sto su i cure rekle,sad budi pacijent sl 10 dana😊
    VSD i ja sam svasta izgooglala vezano za posteljicu i sad imam samo paranoje..bit ce to sve dobro😁

m.girl6
    07. Rujan 2018. 14:50

barbiemama, potpuno si u pravu. Mene samo svi ispituju kad ću ići na porodiljni i do kad ću izdržati, a ja ih samo pogledam, nasmijem se i kažem: bit ću do kad ću moći, a onda svi ostanu bez teksta. Ajde molim vas, skinite mi se sa pitanjima. Vi bi mene zatvorili doma, pa poludila bi, ovako se osjećam korisno i među ljudima sam 

Noa 💙

Pticaselicazgst
    07. Rujan 2018. 15:00

Miranda super za izlazak iz bolnice i da je sve u redu 😍 sad lijepo odmaraj i lezi po uputama i sve ce bit dobro i kak treba 🙂

AllieH
    07. Rujan 2018. 15:00

Ana, cestitam na velikom i zdravom deckicu. 
    Miranda, drago mi je da si vec kuci, sad ozbiljno hvati to lezanje. 

Luka ❤

Salatica9192
    07. Rujan 2018. 15:03

Miranda, 
    pritisak ti se vjerovatno povisio od stresa, uzbudjenja tog. Bas javi kakav je kuci. Sad si u nasem klubu "lezaljki xD" 10 dana 😊
    Barbie, mgirl, 
    samo radite dokle mozete. I ja sam radila sa tatom (taj posao stv volim), dok nisam dobila zabranu svega, ali i sad radim poslove vezane za kompjuter. I koliko sam se ljepse osjecala kad sam bila aktivna i kad sam radila. Trudnoca nije bolest, lezi se samo u slucajevima cuvanja trudnoce. Ali naravno, slusajte tijelo svoje, bez forsiranja. 😊

• Lana74
    07. Rujan 2018. 15:08

Sjećam se da je neka mama spominjala Anitu Šupe, pa pretpostavljam da ima nekonvencionalniji pogled na zdravlje i prehranu pa mogu preporučiti zgodnu literaturu "Velika knjiga o prehrani i njezi " Fallon Morell i Cowan.
    Meni je otkrila potencijalni uzrok nekih simptoma, a i prilagodila sam prehranu nekim njihovim savjetima, nadam se da će maleni profitirati :) 

• nali

Ana- super za pregled 
    Miranda- bitno da su te pustili doma..nadam se da ce ti se i tlak sad kad si doma unormalit, ja vise nemogu gledati taj tlakomjer kolko me malretiraju s tim- mjeri,zapisuj.. 
    Neko je spominjao vitamine- da ih prestaje sad piti.. Meni je nekoc davno endokrinolog rekao da puno zena ima manjak b vitamina, pogotovo b12 i da bi se barem b vitamini trebali piti u trudnoci. E sad, koliko ih uzimamo kroz hranu..nemam pojma..
    Danas imam party u trbuhu, par dana me lupnula svega par puta, zato danas nadoknaduje.. Sad mi nije jasno sto joj je da tako jako lupa, mislim si, mozda joj nesto smeta. A okrenula se tako da me nogicama po crijevima lupa i nije uopce ugodno.

• Dalal

VSD.. i ja sam otprilike ostala trudna u gabaritima kao i ti. .84.5 kg na visinu od 178 cm. ..Ali ja sam evo do 25 tt navalila još 8 kg na sebe...Ali za čudo ja to još ne osjecam. Nije mi teško ni hodati niti bilo sta raditi. .jedino znaaaammm bit će ih još više 😀😀. .Al neka bude samo da bebica bude dobro. .A od odjeće imam samo 1 pantalone i 1 helanke i to rotiram 😀😀

• Kani07
    07. Rujan 2018. 15:42

Posto moja cura ima celijakliju i kasno joj je otkrivena i svasta stete joj je napravila i dijete je stvarno lose bilo o prehrani mogu rec sto vise prirodno i sto manje gotovih ,polugotovih i konzerviranih stvari ,i ovo light to je zivi otrov.
    Isla sam na razne tecajwve i citala sve i svasta i na kraju od svega sam pomalo uzela i funkcionira super
    A boze moj svak sebi nade kako voli i misli da je ok .

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI