Ana,
😍😍😍 super vijesti, da kucnem u drvo - skolsko sveee 🤗 A bebac jeste tatino dijete izgleda 😊 i moja je bila malo buckastija, izgleda da je i ona tatino dijete 😂
Maggie,
sve potpisujem. Bas juce mama izjavi kao, a nemoj puno kupovati, dobices svasta... Odmah zivac krenu xD Pod br 1, necu dobiti prije mjesec, mjesec i po sigurno, zato sto mi nece niko dolaziti osim vas, jednostavno nema posjeta i sta ce beba nositi do tad. Pod br 2, i kad krenu donositi, svi donose vece velicine neke. Pod br 3, i ruzno reci, ali vecina stvari bude neupotrebljiva, tipa kupe farmerke male (preslatkee inace), ali gdje ces to bebi obuci, bojacu se bodi navuci hahaa ili bude neudobno, grubo...
I sto kazes, ono najave kupovinu i usute se i ja sad ne znam hoce li ili nece. I ispadam bezobrezna ako pitam, ali sam pitala hahhaha, da znam kako da usmjeravam pare...mislim to se odnosi samo na zajednicu (samo oni ce pomoci i moji, ali mojim mi nije problem reci kad, sta, itd).

Hvala cure! Eto nakon svakog pregleda budem lakša 10 kila kad znam da je sve ok 😀😀

url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Hvala cure! Eto nakon svakog pregleda budem lakša 10 kila kad znam da je sve ok 😀😀
Ana veliki decko😁,nek se samo nastavi u dobrom tonu

💜Karla💜Nicol💙Anton
Bravo za preglede 💪💪
meni se niko ništa niti ne nudi, jer računaju da imam sve od starijeg. A tako i je, planiram koristiti i krevet, kolica, kisobran kolica, hranilicu... Tako da bit će lakše drugi put oko tih planiranja tko će šta 🤣🤣 al možda da njima kažete, e znaš, ona komodu što ste vi rekli kupit, ako ste i dalje pri toj odluci molila bi do 15.10.najkasnije jer da se i mi znamo organizirat i sl.

Lovre
Super vijesti za pregled, nek i ostali pregledi što dolaze budu uredni :)
Cure pitanje, ostalo mi je još prentatala (solgar) za 2-3 dana, a ginekolog mi kaže da ne moram više piti s tim da ja samo to pijem pa bi ostala bez ičega. Krv je bila dobra, željezo super, ali sam išla vaditi krv u 10 tjednu, a sad je 22. Meni je pre čudno da bas nikakve dodatne vitamine ne uzimam, a pregled je za 2 tjedna, šta vi mislite?

Pozdrav drage mamice, evo ipak se odlučila registrirati iz zahvalnosti što sam iz vašeg druženja saznala puno korisnih stvari, pa eto da se priključimo moj dečkić i ja koji bi nas trebao pozdraviti 6.12.
Javljam se s najnovijim updateom o spavaćicama za dojenje, bila sam na tržnici Črnomerec i snimila spavaćice na 4-5 štandova, cijena od 70 do 120 kn, uglavnom su kratkih rukava, što je i bolje za bolnicu jer je ruka dostupnija za otvaranje venskog puta, ima i pidžama za dojenje, no donji dio je kraći, ispod koljena pa sam ipak radije uzela običnu pidžamu s kopčanjem po sredini za 50 kn i dvije spavaćice za dojenje s dva proreza za 80 kn. Zapravo planiram spavaćice nositi i kasnije doma jer je lakše dojenje, a ispod ću obući donji dio pidžame.
Materijali su svakakvi, svi se kunu da je pamuk iz Turske :) no više bi bilo, kako Mile kaže:"Nije neka kvaliteta, dječji rad trećeg svijeta". Meni je ovo bio prvi shopping u životu na tržnici pa su se prodavačice čudile što se ja čudim nekim stvarima npr. ista pidžama M veličine je veća od L veličine, ili dvije spavaćice jedna M druga XXL apsolutno istih dimenzija i tako... Zaključila sam da na tržnici treba sniziti kriterije i očekivanja :)
Neki dan sam prolazila preko tržnice na Trešnjevi pa sam na brzinu pogledala i kod njih, na tri štanda su bile spavaćice za dojenje, sve po 100 kn, no žurila sam pa nisam ispipavala i ne znam jel ista roba kao na Črnomercu
Također sam vidjela jednu u izlogu za 99 kn, u dućanu "ispod" Vinogradske, na Ilici, kada se ide iz smjera Črnomerca, na prvom raskrižju nakon Exita, u dućanu se prodaje donje rublje
Za mame koje nisu iz Zg, može se naručiti na stranici https://ma-desire.hr/product-category/odjeca-za-trudnice/spavacice-za-trudnice/
I zapravo me zanima jel postoje jednokratne spavačice za porod, kao i gaćice, pa ih se poslije baci, jer sad mi je malo žao ove baciti. Vjerojatno bi to bilo od netkanog tekstila kao i kirurške maske, znam da postoje ogrtači na nekim ginekološkim odjelima. Gdje to nabaviti?
U h&m je akcija 3 za 2

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Super vijesti za pregled, nek i ostali pregledi što dolaze budu uredni :)
Cure pitanje, ostalo mi je još prentatala (solgar) za 2-3 dana, a ginekolog mi kaže da ne moram više piti s tim da ja samo to pijem pa bi ostala bez ičega. Krv je bila dobra, željezo super, ali sam išla vaditi krv u 10 tjednu, a sad je 22. Meni je pre čudno da bas nikakve dodatne vitamine ne uzimam, a pregled je za 2 tjedna, šta vi mislite?
Meni je moja ginicka isto rekla da ne moram vise piti pa sam prestala, to je bilo negdje pocetkom drugog tromjesecja.
Sad mi se prije par dana javila neka griznja savjesti sta bas nista ne pijem pa cu opet nastaviti piti prenatal... Naskoditi nece, moze samo pomoci 😊

Ja sam u prvom tromjesecju pila Novalac. Nakon 13tt me prebacila na Elebaby. Receno mi je da se prenatali piju do kraja. I sestra je u zadnje 3ipo god rodila dvoje djece, isto ih je pila do kraja 🤔
Krv je u 8tt isto bila u redu. 🤷♀️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji