Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pepe1907
    07. Rujan 2018. 10:35

jutro svima, stigle nam fotke sa svadbe pa malo gledam, ajme okrugla sam ko buhtla, ma ne kit 🙄stigo nam je krevetić sad idem to otpakirat da vidim jel sve na mjestu, a onda doručak 😁 sretno na pregledima cekamo vijesti

AllieH
    07. Rujan 2018. 10:39

Pticaselicazgst

Allie ja sam uzela komodu za presvlačenje sa svim dodacima, poslikam kad slozimo sad za vikend pa cu ove dodatke samo stavit da vidis kak ce to otprilike izgledat. Komoda malm mi je samo za robicu. 😊

E super, hvala! Ti si uzela i onu otvorenu komodicu bas za presvlacenje, i ja razmisljam o njoj pa taman da vidim kako to sve skupa izgleda, ionako necemo u Ikeu prije kraja mjeseca. 

Luka ❤

Nunii
    07. Rujan 2018. 10:43

Prijavljujem da sam prezivjela i gutanje onog fuj secera i vadenje krvi. Tri epruvete krvi mi uzela 😮
    Stavili me da lezim i pratili smo otkucaje bebinog srca. Nije bio odusevljen  previse gumom oko trbuha,ali pokusaj skidanja mu nije uspio 😂
    Hvala na preporuci Rennie. Odma sam kupila i krafnu da isprobam 😂
    Mamite u Njemackoj,Aldi od ponedjeljka ima neku akciju.Kimbac 150e,babyphone je 59,ima za krevetic dosta toga,body 3 kom za 6e,carapice 2kom za 1.6 e i stramplice ista cijena i kolicina,duda..Nisam jos tam kupovala nis.

• Kani07
    07. Rujan 2018. 10:47

Nunii

Prijavljujem da sam prezivjela i gutanje onog fuj secera i vadenje krvi. Tri epruvete krvi mi uzela 😮
    Stavili me da lezim i pratili smo otkucaje bebinog srca. Nije bio odusevljen previse gumom oko trbuha,ali pokusaj skidanja mu nije uspio 😂
    Hvala na preporuci Rennie. Odma sam kupila i krafnu da isprobam 😂
    Mamite u Njemackoj,Aldi od ponedjeljka ima neku akciju.Kimbac 150e,babyphone je 59,ima za krevetic dosta toga,body 3 kom za 6e,carapice 2kom za 1.6 e i stramplice ista cijena i kolicina,duda..Nisam jos tam kupovala nis.

Aj bas cu otic nije mi daleko u Lidlu bilo ali sve veliki brojevi bili.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Mina93
    07. Rujan 2018. 10:59

AllieH

Pticaselicazgst

Allie ja sam uzela komodu za presvlačenje sa svim dodacima, poslikam kad slozimo sad za vikend pa cu ove dodatke samo stavit da vidis kak ce to otprilike izgledat. Komoda malm mi je samo za robicu. 😊

E super, hvala! Ti si uzela i onu otvorenu komodicu bas za presvlacenje, i ja razmisljam o njoj pa taman da vidim kako to sve skupa izgleda, ionako necemo u Ikeu prije kraja mjeseca.

I ja sam razmisljala o onoj otvorenoj gulliver, al kad sam vidila malm sam se zaljubila tako da sam def odlucila za nju, a nemam mjesta da stavim jedno i dr

Klikerica
    07. Rujan 2018. 11:08

pepe1907

jutro svima, stigle nam fotke sa svadbe pa malo gledam, ajme okrugla sam ko buhtla, ma ne kit 🙄stigo nam je krevetić sad idem to otpakirat da vidim jel sve na mjestu, a onda doručak 😁 sretno na pregledima cekamo vijesti

meni je jučer stigao snimak i baš sam oduševljena s njim, a wedding book još čekam...

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

• Marti8
    07. Rujan 2018. 11:16

Evo i ja sam kupila za svog pisulinca prvu stvarcicu😍😍 I odma su me bacili u bed da je to jos prerano😱😱😱 A bas sam si bila sretna..sad se tak jadno osjecam..necu vise nikome nis rec ni pokazat🙁🙁 Valjda su me i hormoni sad oprali pa mi je jos gore😐 Sretno svima danas na pregledu😊 javite se sa dobrim vijestima😘

du1988
    07. Rujan 2018. 11:18

https://m.ikea.com/hr/hr/catalog/products/art/70362446/ jos nisam iskljucila opciju da ovaj stol stavim pokraj komode, taman stane u centimetar. jos cu razmisliti 😀

url=https://lilypie.com]

Pticaselicazgst
    07. Rujan 2018. 11:21

du1988

https://m.ikea.com/hr/hr/catalog/products/art/70362446/ jos nisam iskljucila opciju da ovaj stol stavim pokraj komode, taman stane u centimetar. jos cu razmisliti 😀

Du taj sam ja uzela.. poslikam sutra pa vidis kak izgleda uzivo ako nisi bila u ikei 😊
    Allie nema frke, sutra je radna akcija 💪

Klikerica
    07. Rujan 2018. 11:22

marti8

Evo i ja sam kupila za svog pisulinca prvu stvarcicu😍😍 I odma su me bacili u bed da je to jos prerano😱😱😱 A bas sam si bila sretna..sad se tak jadno osjecam..necu vise nikome nis rec ni pokazat🙁🙁 Valjda su me i hormoni sad oprali pa mi je jos gore😐 Sretno svima danas na pregledu😊 javite se sa dobrim vijestima😘

a daj, pa zašto bi te bacili u bed? Bezveze... pa neke si cure kupite tak po jednu stvarčicu čim ostanu trudne... ti si mama i najbolje znaš kak se osjećaš... boli te brigica! 

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.