salatice, evo ja idem po ovu. Dimenzije su 80x100x48 i kosta 550 kn inace, ja cu jos iskoristiti kupon od 10 posto. Obzirom da za sada nemamo odvojenu djecju sobu, gledam nesto sto ce mi se uklopiti s ostatkom namjestaja, da ne strsi. A sluzi svrsi!
I na tu komodu se može staviti pogloda za presvlačenje?
Koja prva slozi komodu i stavi na nju podlogu za presvlacenje neka stavi sliku Gdje mislite drzati baby potrepstine potrebne za presvlacenje?
Luka ❤
Jutro cure!
Ja sam nesto spavala napkon😊
Jucer i danas kisa kod nas i moja hunjavica i svrab nosa i grla nestao😂😂😂znaci da je alergija
Dalal jesi dobila bolovanje !
Cure na pregledima sretno.
Sanjala nocas dvopek da jedem i kavu pijem i jutros dorucak dvopek s dzemom i kavu napravila pije mi se a inace je ne mogu u trudnoci.
Ja sam od ovog lezanja pukla ko kokica😉
💜Karla💜Nicol💙Anton
Jos pola sata cekanja i vadenje krvi pa mogu doma.
Zavrsila sam na krevetu. Pozlilo mi samo.Secer visi bio,rekle da nema razloga za brigu. Dale mi da pijem vodu i sestra otisla po perec 😊
Anna nisam bila jucer bas aktivna ujutro zato me to i mucilo, bila sam doma i radila rucak kasnije. Onda se javio kad sam ga zvala jer sam se vec propisno zabrinula al ful slabiji udarci, i tako se nastavilo do kraja dana.. Jutros u 5 kad sam se probudila su bili malo jaci al opet ni blizu kako inace zna udarat.. 😰
Annchy ja planiram na malm staviti podlogu seka mi dala taman je 80x50, i prozor mi je odma pokraj pa cu neke stvari npr maramice na prozor, a dr u prvu ladicu pa nju samo otvorim kad mi zatreba 😁
Sretno na oregledima i na ogttu 😘
annchy, nismo ju jos slozili, ali svakako ne mislim gore drzati podlogu jer cu presvlaciti na krevetu jer je visok. allie, komoda ce biti za sve potrepstine 😂 iako vec vidim da ce biti svega sirom, a ne u komodi
url=https://lilypie.com]
I moj krevet je visok, ali mi se ni presvlacenje na krevetu to ne cini bas prakticno, evo nisam pametna. Zgodnije mi je onako staviti podlogu preko kindaca mozda. Vec sam se sto puta predomislila oko toga, ne znam sta da radim.
Luka ❤
Kani. ..nisam išla po bolovanje. .Šta da kažem glupa sam ..Sve nešto kao mogu ja to ..bolje mi je...kao da budeš fer prema svima samo prema sebi ne...Jedino sto je dobro u svemu što ovu sedmicu nikako nisam morala raditi pa sam mogla ležati i odmarati..A u utorak idem na OGTT pa ću pitati za bolovanje...Vjeruj da mi je gore da pitam za bolovanje nego bilo koji pregled i test. .Iako mi je Klikerica rekla da im zaprijetim da će muž doći ako mi budu pravili probleme. 😀
Jutro 😊
Miranda javi nam seeee
Tko je danas na pregledu, s kim se radujemo?
Bruna hvala na recenziji Mimice. Zvat cu danas. Al svakako cu ja sa 21 tt, a sa 28 mogu zbog slika ako ce me bit volja 😋
Kani. ..nisam išla po bolovanje. .Šta da kažem glupa sam ..Sve nešto kao mogu ja to ..bolje mi je…kao da budeš fer prema svima samo prema sebi ne…Jedino sto je dobro u svemu što ovu sedmicu nikako nisam morala raditi pa sam mogla ležati i odmarati..A u utorak idem na OGTT pa ću pitati za bolovanje…Vjeruj da mi je gore da pitam za bolovanje nego bilo koji pregled i test. .Iako mi je Klikerica rekla da im zaprijetim da će muž doći ako mi budu pravili probleme. 😀
Ne ide to bas tu tako s prijecenjem😉,samo se blamiras,trudnica si ako se ne osjecas dobro dat ce ti bolovanje i ne znam sta radis objasni mu imaju poslovi koji na koje automacki imas zabranu rada u trudnoci,trudnoca nije bolest ali ako rad ugrozava trudnocu bez problema dobijes bolovanje ili Arbeitsverbot .Trudnice su tu zasticene maximalno.Pitaj ako nesto trebas ne pravim se pametna ali vec dosta toga sam polovila sta i kako.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Sortiraj odgovore
Najstariji