Ja sam.budna od 2 h i nema šanse zaspati, al neka sam se hvalila prije par dana kako sam spavala 9 h u komadu 🤣🤣🤣🤣 lijevi bok, desni bok pa malo leđa, pa idem piskiti, pa sam žedna, pa sad me boli ovako, pa ne valja što muž hrče, užas
Ikea i Jysk komode, mogli su nam neki popust dati 😂
Vidim jučer dan zatezanja bio 😏
Ja sam se digla, pa smo se družili ogledalo, britvica i ja. Službeno više ne vidim vejđej ispod trbuha kad gledam ovako😂😂.
Danas pregled, u 10 kažu. Da ne bude kao zadnji put , u 14 h....ah ti specijalisti 😅😅.
Obukla sam jednu od onih haljinica iz Lidla, plavu. Odlično mi stoji. Skida koji mjesec trudnoće😂😂.
A što se Jyska tiče, they do not impress me. Jednom sam tražila ormar za cipele. Katastrofa su bili.na kraju sam uzela dvije metalne čvrste konstrukcije sa presvlakom. Kod njih. Ofc😆Jer nisam imala di. Nekad sam cjepidlaka ful.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Jutro,spremam se za onaj famozni ogtt ili kak vec.
Postalo mi je svejedno. Nisam spavala bas najbolje. Do tri malac bio budan.
Kad gledam da bi samo za komodice odvojile do 200€ mi je previse. Pronasla sam komodicu i kimbac zajedno. Jos dolje ima jednu duga ladica za 230€. E to je bilo prije mjesec dana. Sad kad vide da ga ozbiljno mislim kupiti podigli su za 29€😤
Nista,odoh se spremiti,popiti ono govno slatko i cekat sat vremena da mi izvade krv,a onda doma na spavanje.
Mi odustali od imena koji je dragi odabrao. Meni se bas jako svida Lorenzo,a on nit da cuje 😢
Sretno na pregledu svima
Ja spavam i sanjam netko me tuče po trbuhu i probudim se i osjetim bebač me lupa li lupa 🤗🤗🤗😍
Rita
Jutroo svima,
i ja naravno ne spavam. Sinoc sam imala od pola 1 do 3 bleju, ali je i muz bio budan, a i beba haha. Onda sam u pauzama spavala do 6:30. Razmisljam sta da radim danas, za bebu sam sve pregledala, ne smijem vise, nemam para da sada kupujem haha. Pauza do kraja septembra. Komodu cu uzeti onu Evu 😊 Zadnju.
Srecno svima na pregledimaaa 😊😘
I moj je bebac od jutros malo mirniji ..Ali sam ja nikakva...Taman sam mislila da je prošlo ono sa grlom i temperaturom. .kad jutros opet slabost i nemoć ..još bas ležim i odmaram maksimalno.
Miranda. ..javite nam se danas kad dodjete svojoj kući 😀😀😀
Mi smo u Ikei kupili Malm komodu ali za spavaću sobu. .Predobra je stvarno..Neutralna i funkcionalna.
Jutroo promotorice ikee malm i jysk komoda 😁😂😂
Mi smo isto uzeli malm i slazemo ju ovaj vikend 💪
Sretno cure na pregledima 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji