Jutroo svima,
i ja naravno ne spavam. Sinoc sam imala od pola 1 do 3 bleju, ali je i muz bio budan, a i beba haha. Onda sam u pauzama spavala do 6:30. Razmisljam sta da radim danas, za bebu sam sve pregledala, ne smijem vise, nemam para da sada kupujem haha. Pauza do kraja septembra. Komodu cu uzeti onu Evu 😊 Zadnju.
Srecno svima na pregledimaaa 😊😘

I moj je bebac od jutros malo mirniji ..Ali sam ja nikakva...Taman sam mislila da je prošlo ono sa grlom i temperaturom. .kad jutros opet slabost i nemoć ..još bas ležim i odmaram maksimalno.
Miranda. ..javite nam se danas kad dodjete svojoj kući 😀😀😀
Mi smo u Ikei kupili Malm komodu ali za spavaću sobu. .Predobra je stvarno..Neutralna i funkcionalna.

Jutroo promotorice ikee malm i jysk komoda 😁😂😂
Mi smo isto uzeli malm i slazemo ju ovaj vikend 💪
Sretno cure na pregledima 🤗

salatice, evo ja idem po ovu. Dimenzije su 80x100x48 i kosta 550 kn inace, ja cu jos iskoristiti kupon od 10 posto. Obzirom da za sada nemamo odvojenu djecju sobu, gledam nesto sto ce mi se uklopiti s ostatkom namjestaja, da ne strsi. A sluzi svrsi!
I na tu komodu se može staviti pogloda za presvlačenje?

Koja prva slozi komodu i stavi na nju podlogu za presvlacenje neka stavi sliku Gdje mislite drzati baby potrepstine potrebne za presvlacenje?

Luka ❤
Jutro cure!
Ja sam nesto spavala napkon😊
Jucer i danas kisa kod nas i moja hunjavica i svrab nosa i grla nestao😂😂😂znaci da je alergija
Dalal jesi dobila bolovanje !
Cure na pregledima sretno.
Sanjala nocas dvopek da jedem i kavu pijem i jutros dorucak dvopek s dzemom i kavu napravila pije mi se a inace je ne mogu u trudnoci.
Ja sam od ovog lezanja pukla ko kokica😉

💜Karla💜Nicol💙Anton
Jos pola sata cekanja i vadenje krvi pa mogu doma.
Zavrsila sam na krevetu. Pozlilo mi samo.Secer visi bio,rekle da nema razloga za brigu. Dale mi da pijem vodu i sestra otisla po perec 😊

Anna nisam bila jucer bas aktivna ujutro zato me to i mucilo, bila sam doma i radila rucak kasnije. Onda se javio kad sam ga zvala jer sam se vec propisno zabrinula al ful slabiji udarci, i tako se nastavilo do kraja dana.. Jutros u 5 kad sam se probudila su bili malo jaci al opet ni blizu kako inace zna udarat.. 😰
Annchy ja planiram na malm staviti podlogu seka mi dala taman je 80x50, i prozor mi je odma pokraj pa cu neke stvari npr maramice na prozor, a dr u prvu ladicu pa nju samo otvorim kad mi zatreba 😁
Sretno na oregledima i na ogttu 😘

annchy, nismo ju jos slozili, ali svakako ne mislim gore drzati podlogu jer cu presvlaciti na krevetu jer je visok. allie, komoda ce biti za sve potrepstine 😂 iako vec vidim da ce biti svega sirom, a ne u komodi

url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji