A Blaza sto me nasmija. Mala Janja 😄😎
Jao sta da veceram..Salica jogurta sa chia sjemenkama i lanom, jel to ok nutritivno? Hranjivo? Uopce se ne razumin u ove zitarice i sjemenke 😆
Ja sam jela samo jogurt. Zašto? Jer su mi i chia i bučine sjemenke infestali oni leptirići. Kako se tih gamadi riješiti. Ni na ljepilo više ne idu.
Znaci ovo mi je ok vecera? Super. Nemam vise ideje sta da jedem jer nemam apetita. Sad ce, sad ce, kad udem u 20i tt 😉
E, moje zitarice stoje u posudicama koje na poklopcu imaju jedan gumb koji, kad pritisnes, napravi vakuum u posudi. U royal sales sam to daaaavno uzela. Spasilo me svih tih leptirica i cuda, nikad vise nisam nista nasla 😎
Evo ovako izgleda ta koju ja imam od prvog malca. Ugl, dosta praktično. Jer ja npr nemam mjesta za te komotnije komode sa gore prematanjem. Bit će krevetić i odmah uz njega komoda iz ikee.
Bruna ajme super su slike, i ja idem u Mimice na 4d 18.9. i bit ću 25 + i kad vidim tvoje slike jeedva čekam
e tak mislim i ja...soba nam je mala i nezgodno mi na komodu stavljati
Salatice prekrasna mi je ona zadnja komoda Eva, baš lijepa kombinacija drva i bijelog, ja to isto volim i dizajn je baš topao nekako.
Bome ste se raspisale danas, kako će tek bit kad zahladi pa se stisnemo sve doma uz peći hahaha 😀😀😂
Ja sam našla u Ikei stol za presvlačenje i komodu i krevet, stavit ću sutra slike. Cijena je skroz ok i kvaliteta, planiram to imati bar za 2 klinca, nadam se 😊😊 pa se isplati kupiti.
Jogurt i chie ili lanene su super kombinacija, bogate sa omega kiselinama. Ja ih trpam u zobene ujutro ili u jogurt. Pa ispadne neka puding kaša, ili dodam kakao čisti, i puuuuno voća.
Slikice su preslatke Bruna, kakvu mi privilegiju imamo s tim ultrazvukom, mene to tako veseli svaki put lad vidim malca, sva se raspekmezim od sreće 😊😊
Jao sta da veceram..Salica jogurta sa chia sjemenkama i lanom, jel to ok nutritivno? Hranjivo? Uopce se ne razumin u ove zitarice i sjemenke 😆
Ja sam jela samo jogurt. Zašto? Jer su mi i chia i bučine sjemenke infestali oni leptirići. Kako se tih gamadi riješiti. Ni na ljepilo više ne idu.
Znaci ovo mi je ok vecera? Super. Nemam vise ideje sta da jedem jer nemam apetita. Sad ce, sad ce, kad udem u 20i tt 😉
E, moje zitarice stoje u posudicama koje na poklopcu imaju jedan gumb koji, kad pritisnes, napravi vakuum u posudi. U royal sales sam to daaaavno uzela. Spasilo me svih tih leptirica i cuda, nikad vise nisam nista nasla 😎
Gdje to nabaviti 😂😂😂 Uništili su mi 50 kn vrijednosti bučinih sjemenki 🤔🤔 Da ne pričam chia. Sve se bojim i nabavljati novo.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Gdje to nabaviti 😂😂😂 Uništili su mi 50 kn vrijednosti bučinih sjemenki 🤔🤔 Da ne pričam chia. Sve se bojim i nabavljati novo.
Ja ih držim u običnim staklenkama tipa od krastavaca il tak, kupila sam jos par pa imam i rizu unutra i tjesteninu za juhu sve..
Ana, ja sam nakupovala u ikei onih sa gumom staklenki, tamo isto ne mogu ući. Jednom sam pobacala pol kuhinje, svega finoga, badema, brašna, palente, sjemenki.. Ma užas, duša me bolila, dok smo bili na moru u sve su ušli, čak progrizli vrećice zatvorene. Sad sve u staklo zatvaram
https://www.njuskalo.hr/zdjele/dvije-vakumske-posude-cuvanje-hrane-oglas-25434258
Evo ovakvi su moji poklopci, okrugli. A posude su razlicitih dimenzija. Imam ih 15ak, kazem, godinama, i isplatila se svaka kuna. Vakuum drzi kao i prvi dan. I koliko se sjecam produljuje rok namirnicama.
Ajme ja sam nakon povratka s godišnjeg morala pobacati gotovo sve, sjemenke, kakao, čaj, brašno, u sve su ušli
Rita
imamo moljce u stanu. nikako ih se riješiti. a glavninu hrane držim u staklenkama iz ikee 😐
Sad im je sezona, lete mi po cijeloj kući, samo plješćem svako malo. I oni papiri pomažu koliko toliko, hrpa ih se nakupila, bila sam u šoku kad sam vidjela koliko ih je , prestrašno.
Sortiraj odgovore
Najstariji