Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana89
    06. Rujan 2018. 19:43

Miranda

Hvala vam, bit cemo mi dobro ❤️
    Pticice smijem se sama sa sobom 😂😂 Svida mi se predvidanje, daj Boze da bude tako 😘
    Salatice zadnja komoda mi je bas lijepa, slaba sam na kombinaciju bijelog i drveta 😍
    Zvala me maloprije tetka s kojom sam relativno bliska, nisam spominjala prometnu, nisam ni svojima rekla, ne treba im ta info. I da skrenem misli s gluposti pricam joj o prijedlozima imena za bebe, reakcija je bila ko da cemo ih nazvat Kras i Piskota, u najmanju ruku. 🙄 Definitivno odustajem od dijeljenja tih informacija dok se ne rode i dobiju imena.

Meni ime za bebana zna samo muž i sveki, i evo, napisala sam tu vama ( bar dio imena). Nije se usudila davati svoje prijedloge, ne 😂. I ona smatra da je odluka naša.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

pepe1907
    06. Rujan 2018. 19:48

du1988

pepe, pitala sam popodne prije nego sto nam je klokanica "pojela" citavu stranicu. Ti imas kunert lavado ili libero?

nemamo jos nista ali smo gledali libero uživo u babylandu i za njih se odlučili

pepe1907
    06. Rujan 2018. 19:54

ja sam gledala to ulje za međicu ali mislim da je obično dovoljno...mog dragog pitala kolegica dns na poslu dal imam jastuk za vožnju u autu da mi remen ne smeta, prvi put čujem za to idem baš sad guglati

• Strudlica
    06. Rujan 2018. 20:00

Miranda drži se i nadam se da si sutra doma 
    Čini se da smo otkrili izvor mojih bolova,a to je moje putovanje u Italiju prošli tjedan jer kako smo nekoliko dana posjećivali gradove bit će da me je vožnja autom dotukla 
    Tako da moram doć ranije na kontrolu da vidimo da je sve ok i izbjegavati dugotrajna sjedenja... A ja sam stalno za volanom, danas sam cijeli dan provela u autu vozeći  jer mi je mama operirala kralježnicu i onda sam jurila u posjetu i hvala bogu sve je dobro prošlo 
    Jako mi je drago da su sve dobre vijesti s pregleda 

Majana
    06. Rujan 2018. 20:07

Miranda

Hvala vam, bit cemo mi dobro ❤️
    Pticice smijem se sama sa sobom 😂😂 Svida mi se predvidanje, daj Boze da bude tako 😘
    Salatice zadnja komoda mi je bas lijepa, slaba sam na kombinaciju bijelog i drveta 😍
    Zvala me maloprije tetka s kojom sam relativno bliska, nisam spominjala prometnu, nisam ni svojima rekla, ne treba im ta info. I da skrenem misli s gluposti pricam joj o prijedlozima imena za bebe, reakcija je bila ko da cemo ih nazvat Kras i Piskota, u najmanju ruku. 🙄 Definitivno odustajem od dijeljenja tih informacija dok se ne rode i dobiju imena.

Uh ja sam jucer bila sa dvije prije na kavi i krenila  tema imena i jedna je imala takvu reakciju da me sokirala, kao meni se to nikako ne svida, zasto ne bi ovako ili onako... Wtf.. Ne kuzim zasto bi neko nekome govoria kako ce nazvat svoje dijete.. Ok mozes rec meni nije bas al ako se vama svida to je najbitnije i tocka.. Grozno😤

luks
    06. Rujan 2018. 20:20

Miranda drži se ,i sve će bit super, ali svakako bolje neka te tu, pa ćeš i ti u miru bit! Javi ujutro iza vizite šta kažu 😅💪
    Što se tiče vožnje, i ja se najnormalnije vozim, kao da i nisam trudna . U prvoj trudnoći, kad sam ušla u 9.mj više nisam mogla.

Lovre

luks
    06. Rujan 2018. 20:22

I da, ja sam odabrala ovu komodu, a podlogu za prematanje imam onu koja se zakači za krevetić. 

Lovre

Ivylee

Joooj Miranda, kuc-kuc da je sve dobro prošlo!!! Nek ti sutra budeš doma pa polagano 😘 A dobro je  Ptičica rella, stvarno si dobra vila 😇
    E, ja komodu imam iz baby centra od starijeg pa sad ja i mm tamo držimo čarape i donje rublje, tako da mi je sad baš muka gdje ću s tim 🙈 Dođe mi da kupim još jednu hehehe

barbiemama

Miranda, šokiralo me kad sam pročitala da se deda sudario u tebe. no, drago mi je da si dobro i da je s bebama sve ok ❤️

Bruna, curka je predivna. super su slike. nadam se da ću i ja takve dobiti u pon.

danas sam se toliko najela. prvo s frendicom za ručak, a poslije i s dragim. jedva dišem 😐

što se imena tiče, rekla sam vama i 3 frendice. koje sve odreda nisu imale nikakve negativne komentare. no, rekla sam i mami. ona je imala negativan komentar. i onda kao veli.... pa bolje Teo nego Neo. ja sad mislila uopće joj se ime ne sviđa, a ona daje doslovno verziju tog imena. kao da je velika razlika 😏 uglavnom, to je to. na poslu svima govorim da još ne znam za ime jer mi se ne slušaju komentari. 

• zvrkica
    06. Rujan 2018. 20:24

na kraju za ime bebe ispadne da je najbolje šutiti jer svi imaju nepotrebne komentare 😠😡

mene maloprije prilikom ustajanja tako presjeklo sa lijeve strane od prepone preko trbuha do kuka. 
    popila sam Mg i legla na desni bok jer na lijevi ne mogu. nadam se da će prestati

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.