Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luks
    06. Rujan 2018. 20:22

I da, ja sam odabrala ovu komodu, a podlogu za prematanje imam onu koja se zakači za krevetić. 

Lovre

Ivylee

Joooj Miranda, kuc-kuc da je sve dobro prošlo!!! Nek ti sutra budeš doma pa polagano 😘 A dobro je  Ptičica rella, stvarno si dobra vila 😇
    E, ja komodu imam iz baby centra od starijeg pa sad ja i mm tamo držimo čarape i donje rublje, tako da mi je sad baš muka gdje ću s tim 🙈 Dođe mi da kupim još jednu hehehe

barbiemama

Miranda, šokiralo me kad sam pročitala da se deda sudario u tebe. no, drago mi je da si dobro i da je s bebama sve ok ❤️

Bruna, curka je predivna. super su slike. nadam se da ću i ja takve dobiti u pon.

danas sam se toliko najela. prvo s frendicom za ručak, a poslije i s dragim. jedva dišem 😐

što se imena tiče, rekla sam vama i 3 frendice. koje sve odreda nisu imale nikakve negativne komentare. no, rekla sam i mami. ona je imala negativan komentar. i onda kao veli.... pa bolje Teo nego Neo. ja sad mislila uopće joj se ime ne sviđa, a ona daje doslovno verziju tog imena. kao da je velika razlika 😏 uglavnom, to je to. na poslu svima govorim da još ne znam za ime jer mi se ne slušaju komentari. 

• zvrkica
    06. Rujan 2018. 20:24

na kraju za ime bebe ispadne da je najbolje šutiti jer svi imaju nepotrebne komentare 😠😡

mene maloprije prilikom ustajanja tako presjeklo sa lijeve strane od prepone preko trbuha do kuka. 
    popila sam Mg i legla na desni bok jer na lijevi ne mogu. nadam se da će prestati

Blaza26
    06. Rujan 2018. 20:31

Znaci mene i muza isto svi pitaju kakoo ce se zvat. Posto mi jos nismo izabrali ime,svi nas smatraju nenormalnim. Halo trudna sam 5 mjeseci,moje je dijete... ugl.dogovorili smo se govorit da ce se zvat Janja. Svi se toliko zgroze da vise nista ne pitaju. I kad odaberemo ime znat cemo ga nas dvoje i vi na klokanici. Za sve ostale je Janja i nek mi se skinu s vrata

Blaza26
    06. Rujan 2018. 20:34

Za decke recite Radoslav ili neko uuuuuultra staro ime koje se nije dalo u zadnjih 20 godina. Svi misle dda se salite,onda samo prokomentiraju kako niste normalni i ne pitaju vise

Miranda
    06. Rujan 2018. 20:37

Mogli bi nasi u radnoj verziji stvarno biti Kras i Piskota 😂
    Strudlice drago mi je da je op. dobro prosla 😘

Ana89
    06. Rujan 2018. 20:38

Blaza26

Za decke recite Radoslav ili neko uuuuuultra staro ime koje se nije dalo u zadnjih 20 godina. Svi misle dda se salite,onda samo prokomentiraju kako niste normalni i ne pitaju vise

Haha 😂😂😂 Dobra fora 😀😀

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Ptičica
    06. Rujan 2018. 20:39

A Blaza sto me nasmija. Mala Janja 😄😎
    Jao sta da veceram..Salica jogurta sa chia sjemenkama i lanom, jel to ok nutritivno? Hranjivo? Uopce se ne razumin u ove zitarice i sjemenke 😆

AllieH
    06. Rujan 2018. 20:44

Miranda, evo sva sam se najezila citajuci. Svaka cast na pribranosti, a mogu misliti kako je didi bilo, mislim da bi ga i meni bilo zao. Najbitnije da ste vi svo troje u redu i neka si ostala na promatranju, cisto radi svog nekog mira. 
    bruna, curka je apsolutno preslatka! Divne divne slike!
    Sto se komoda tice, danas sam vidjela i ovu, nije mi losa i nije preskupa, jedino nisam fan takvih ruckica pa nisam pametna: 
    https://www.xxxlesnina.hr/p/my-baby-lou-komoda-za-previjanje-008798000402

Ja volim da je sto jednostavnije, meni nikakvi crtezi i boje i likovi na komodi ne dolaze u obzir, bas sam predosadna i minimalisticki nastrojena. 

Luka ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI