Prijavljujem jos jednog decka ❤️😍❤️ Sve je u redu i zvat ce se Luka!
Cestitke i od mene🤗 Decki nam definitivno vode😊
Prijavljujem jos jednog decka ❤️😍❤️ Sve je u redu i zvat ce se Luka!
Cestitam! Imat cemo imenjake. 💙 Cini mi se da je zasad 2 Nike i 2 Luke 🤔
Da i ovdje stavim za cure koje nisu na fejsu - mi smo danas ovo dobili na poklon 😍
Luka ❤
Ja sam apsolutno protiv spavacica jer dolje jema.kaj drzat sve te uloske 😂😂 u vinogradskoj vise ne pregledavaju dolje kod svake vizite, a ja sam prve dana oooooooobilno curila pa sam imala po dva ona ekstra velika uloska, pelene dapace 😑😑😑, tako da sam stavila uloske pa jedne ili dvoje gacica onih jednokratnih i tajce ili donji dio pidame, gore potkusulja, cak i usred zime jer bude 5000 stupnjeva tamo, hormoni, valunzi itd 😂😂 znojis se ko prasica.. u spavacici bi to sve po svukud letilo meni 😒😒 a ionako sam svaki put zasvinjila krevet jbg
url=https://lilypie.com]
AnnaO cestitke na Luki.
Toliko vi o cokolinu da sam ga morala malo pojest. Skoro nista slatko ne jedem,ne vuce me nikako. Jedino jutri cokolino. I jutros saam preskocila,pa sam sad jela
He he, nije poanta da se ništa ne jede, već ako se neka hrana može izbjeći zašto ne?
Postoji danas toliko kvalitetnijih zamjena, i sami sebe tješimo s tim da onda ništa ne bi trebali jesti. Nemoj me krivo shvatiti, svatko jede što želi i voli, uostalom, ali čokolino je sami šećer, i opet, tko hoće nek jede, al da je imalo korisna hrana,nije. Pogotovo ne za nekoga tko je stavljen na dijetu za žuč
Pa drugo ako netko ima nekih problema..vjerojatno i s vremenom svatko shvati kome sta odgovara.. Nitko nije ni rekao da jede cokolino,hamburgere ili neznam ni ja kaj sve ne za dorucak rucak i veceru..a bas da jedan obrok toliko steti,neznam.. A svatko od nas zna najbolje za sebe i vjerujem da se sve trudimo da to bude mozda zdravije nego inace 😉
Ma naravno, ne treba biti rigorozan i sve si braniti, ja sam puno nezdravog izbacila i prije trudnoće i zamjenila nečim boljim, ali ima stvari koje jako volim, tipa burek sa sirom hahaha, pa si priuštim, ili napravim burgere od povrća i tako, ugodim si jer volim fino klopat, a opet obožavam zdravu hranu pa neki kompromis hahaha
Pozdrav mame.
Nakon dugo vrimena da vam se i ja prikljucim. I prijavljujem jos jednog decka za tablicu 👶🏻
Btw. Nije mi rekla dužinu, kad sam je pitala je rekla da ne moze to izmjerit... jel to inace normalno da ne moze ili, malo sam se začudila.. A ostale mjere su sve školske 😊
allie, ovo je preslatko!! 😍 mmama2, jesam ja tebe vec gnjavila za kolica? Ajd molim te skicni link pa mi reci kako ti se cine? Nama su sjela na prvu, ali nemam iskustva pa da se ne zaletim.. https://pernatal.hr/proizvod/cool-kolica-3u1-slide-3-top-black-mix/
url=https://lilypie.com]
He he, nije poanta da se ništa ne jede, već ako se neka hrana može izbjeći zašto ne?
Postoji danas toliko kvalitetnijih zamjena, i sami sebe tješimo s tim da onda ništa ne bi trebali jesti. Nemoj me krivo shvatiti, svatko jede što želi i voli, uostalom, ali čokolino je sami šećer, i opet, tko hoće nek jede, al da je imalo korisna hrana,nije. Pogotovo ne za nekoga tko je stavljen na dijetu za žuč
Pa drugo ako netko ima nekih problema..vjerojatno i s vremenom svatko shvati kome sta odgovara.. Nitko nije ni rekao da jede cokolino,hamburgere ili neznam ni ja kaj sve ne za dorucak rucak i veceru..a bas da jedan obrok toliko steti,neznam.. A svatko od nas zna najbolje za sebe i vjerujem da se sve trudimo da to bude mozda zdravije nego inace 😉
Ma naravno, ne treba biti rigorozan i sve si braniti, ja sam puno nezdravog izbacila i prije trudnoće i zamjenila nečim boljim, ali ima stvari koje jako volim, tipa burek sa sirom hahaha, pa si priuštim, ili napravim burgere od povrća i tako, ugodim si jer volim fino klopat, a opet obožavam zdravu hranu pa neki kompromis hahaha
Upravo to😀
Sortiraj odgovore
Najstariji