Ako vidite cure spavaćice negdje u Zg ili web shopu, javite. Ja isto trebam tako nekakvu za rodilište.
Du hvala ti. Budem pitala roditelje dal su dobili ili cu otici u ducan, imam 2 min s autom do njega haha..
Spavacicu cu ja ici potraziti na plac 😅 ne volim spavacice jer mrzim kad su mi noge gole dok spavam, a pogotovo zimi..tako da cu uzeti dvije samo da imam za mjenjanje neke najobicnije i tak mi je svejedno cak i ako izgledam ko babac 🤣🤣 ali znam da ima lijepih pidzama na placu pa cu onda tamo traziti i spavacicu
❤N i V💙
i ja ne znam gdje bih kupila. ne daje mi se 300 kn za nešto što ću ful kratko nositi, a opet ne želim baš ni ko totalna babetina izgledat :D
Ni ja ne uzimam te skroz malene veličine, normalne sam građe pa mislim da ni Mila nema na koga biti sitna. Ako baš bude, nešto ćemo malo podvrnuti, a par komada se može taj dan muž zaletiti i kupiti..i oprati dok se mi vratimo iz bolnice. Danas sam vidjela bodi veličine 44..ajme kako je to maleno!
Jesam ja izludila :O Gdje moj komentar i ostali (slike gegica iz Lidla) 😂
Mi bili neki dan u Citya u st, išla u hm uzeti grudnjak, trudničke hlače i donji dio trenirke i to mi je ono šta mi je neophodno i ne mislim ništa više jer širokih majica imam. I gledam ostalu robu, tj majice i tunike neke, katastrofa izgledaju, užasno nekvalitetno,tanko, rastegnuto a cijene ono ništa ispod 200 kn. Jel ja umišljam ili to toliko dođe jer je za trudnice a inače nebi bilo više od 70?😱
P.s. vidjeli smo i par trudnica naravno da sam odmah mislila jesu ovo ptica,ptičica ili Bruna?sorry ako sam neku splićanka zaboravila😂
Potpisujem, takodjer sam skicnula malo ostale cijene kad sam kupovala traperice i grudnjake, ocito nabijaju cijene jer kao treba ti i moras kupiti.. Na cvjetnom su bile traperice za 200 i 300kn, i ful sam zadovoljna tako da cu uzet jos jedne s obzirom da zima tek dolazi a nmg stalno biti u istima 🤣
Ja se isto mislim kako je to previse... no,sada puno cistim ormare pa kada skupim vrecice staroga tekstila predam ih u h&m i onda dobijes popust 15%. Nije nesto puno,ali svejedno dobro dodje na te iznose.
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Gledala sam i tu komodu u Jysku, ali Ikeina ima malo bolje dimenzije.
Isuper mi je ova spavacica, gdje u Bosni si je tocno uzela, u nekom ovak ducanu ili se da pronaci negdje konkretno?
U Bosni ima sveee!!
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Gledala sam i tu komodu u Jysku, ali Ikeina ima malo bolje dimenzije.
Isuper mi je ova spavacica, gdje u Bosni si je tocno uzela, u nekom ovak ducanu ili se da pronaci negdje konkretno?
U Bosni ima sveee!!
Npr, Salaticaaaaa 😂😂🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji