Prijavljujem jos jednog decka ❤️😍❤️ Sve je u redu i zvat ce se Luka!
Čestitam! 🤗🤗💙

url=https://lilypie.com]
He he, nije poanta da se ništa ne jede, već ako se neka hrana može izbjeći zašto ne?
Postoji danas toliko kvalitetnijih zamjena, i sami sebe tješimo s tim da onda ništa ne bi trebali jesti. Nemoj me krivo shvatiti, svatko jede što želi i voli, uostalom, ali čokolino je sami šećer, i opet, tko hoće nek jede, al da je imalo korisna hrana,nije. Pogotovo ne za nekoga tko je stavljen na dijetu za žuč
Pa drugo ako netko ima nekih problema..vjerojatno i s vremenom svatko shvati kome sta odgovara.. Nitko nije ni rekao da jede cokolino,hamburgere ili neznam ni ja kaj sve ne za dorucak rucak i veceru..a bas da jedan obrok toliko steti,neznam.. A svatko od nas zna najbolje za sebe i vjerujem da se sve trudimo da to bude mozda zdravije nego inace 😉

Cestitke i od mene🤗 Decki nam definitivno vode😊

Cestitam! Imat cemo imenjake. 💙 Cini mi se da je zasad 2 Nike i 2 Luke 🤔
Da i ovdje stavim za cure koje nisu na fejsu - mi smo danas ovo dobili na poklon 😍

Luka ❤
Ja sam apsolutno protiv spavacica jer dolje jema.kaj drzat sve te uloske 😂😂 u vinogradskoj vise ne pregledavaju dolje kod svake vizite, a ja sam prve dana oooooooobilno curila pa sam imala po dva ona ekstra velika uloska, pelene dapace 😑😑😑, tako da sam stavila uloske pa jedne ili dvoje gacica onih jednokratnih i tajce ili donji dio pidame, gore potkusulja, cak i usred zime jer bude 5000 stupnjeva tamo, hormoni, valunzi itd 😂😂 znojis se ko prasica.. u spavacici bi to sve po svukud letilo meni 😒😒 a ionako sam svaki put zasvinjila krevet jbg

url=https://lilypie.com]
AnnaO cestitke na Luki.
Toliko vi o cokolinu da sam ga morala malo pojest. Skoro nista slatko ne jedem,ne vuce me nikako. Jedino jutri cokolino. I jutros saam preskocila,pa sam sad jela

He he, nije poanta da se ništa ne jede, već ako se neka hrana može izbjeći zašto ne?
Postoji danas toliko kvalitetnijih zamjena, i sami sebe tješimo s tim da onda ništa ne bi trebali jesti. Nemoj me krivo shvatiti, svatko jede što želi i voli, uostalom, ali čokolino je sami šećer, i opet, tko hoće nek jede, al da je imalo korisna hrana,nije. Pogotovo ne za nekoga tko je stavljen na dijetu za žuč
Pa drugo ako netko ima nekih problema..vjerojatno i s vremenom svatko shvati kome sta odgovara.. Nitko nije ni rekao da jede cokolino,hamburgere ili neznam ni ja kaj sve ne za dorucak rucak i veceru..a bas da jedan obrok toliko steti,neznam.. A svatko od nas zna najbolje za sebe i vjerujem da se sve trudimo da to bude mozda zdravije nego inace 😉
Ma naravno, ne treba biti rigorozan i sve si braniti, ja sam puno nezdravog izbacila i prije trudnoće i zamjenila nečim boljim, ali ima stvari koje jako volim, tipa burek sa sirom hahaha, pa si priuštim, ili napravim burgere od povrća i tako, ugodim si jer volim fino klopat, a opet obožavam zdravu hranu pa neki kompromis hahaha

Pozdrav mame.
Nakon dugo vrimena da vam se i ja prikljucim. I prijavljujem jos jednog decka za tablicu 👶🏻
Btw. Nije mi rekla dužinu, kad sam je pitala je rekla da ne moze to izmjerit... jel to inace normalno da ne moze ili, malo sam se začudila.. A ostale mjere su sve školske 😊

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji