Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    du1988
    06. Rujan 2018. 16:51

ajme miranda pa ne mogu vjerovati...nek je sve dobro zavrsilo, ali vjerujem da je ogroman strah i stres bio 😱😫 bolje da si ostala i da se nista ne prepusti slucaju! Uh...zato izbjegavam uopce sjedati u auto, nadjes se na krivom mjestu u krivo vrijeme i eto ti...drzi se! 😘

url=https://lilypie.com]

• zvrkica
    06. Rujan 2018. 16:52

Miranda bit će sve ok, nemoj samo razmišljati toliko unaprijed. Polako samo kad dođete kuci 🤗😘

Salatica9192
    06. Rujan 2018. 16:55

b

Miranda

Nisam u toku, od jutros sam na promatranju u bolnici jer se dida zabio u mene u centru grada 🤦‍♀️ Nije bila velika brzina ali me trznuo a i naglo sam kocila pa sam otisla na pregled za svaki slucaj i cim su vidili tjedne i blizanacku trudnocu ostavili su me da me imaju na oku. Do sutra valjda, pa cu doma na strogo mirovanje jos neko vrijeme. Dobro smo svi, uzv, ctg sve 5. Malo me vrat jedino boli ali proci ce. Dida se izbezumio kad je vidio trbuh, vise mi je bilo zao njega nego mene. Kaze da me nije vidio uopce a zavrsio je ravno u mojim vratima 🤦‍♀️

Uglavnom eto, zasad smo dobro, mene jako pucaju paranoje o rizicima nakon prometne i prokletoj abrupciji. Sad je za pocetak cilj da ne prokrvarim ili ne dobijem kontrakcije. Imala sam malo zesce bh pa su pojacali mg i normabel i dali mi infuziju.
    Bruna preslatka je 😍😍
    Bravo za sve vijesti s pregleda i nove cure dobrodosle 😊

Aaaa, Mirandaa. Drzi se, mislim sve je oke, ali razumijem strah, saobraćajna bilo kakva, i najmanja, potrese covjeka... Miruj, i jeste najbolje da prespavas tu. 
    A sto kazes zao mi i dede (osjetljiva sam na starije ljude, kako i moji stare), mislim da se slagirao kad je ugledao. Javljaj nam situaciju i opusti se 😘 

• Kani07
    06. Rujan 2018. 16:55

Cure s pregleda cestitam na djecacima i curici,drago mi je da je sve ok.
    Cure na mirovanju i skracenim cerviksom ,svi imate duzi cerviks od mene😖,valjda ce izdrzat do kad bude trebalo ,jedva cekam iduci pregled.

💜Karla💜Nicol💙Anton

• nali
    06. Rujan 2018. 16:56

Ajme Miranda..kud bas na trudnicu  Vjerujem da ce sve biti ok, drzi se, zelim ti brzi oporavak i bebicama i tebi. 

mmama2
    06. Rujan 2018. 16:57

Auk Miranda 😳😢 nadam se da mali nije bio s tobom.. opusti se bude sve ok 💙💙💙❤❤❤❤❤ ~~~~~~

Pticaselicazgst
    06. Rujan 2018. 16:59

Miranda ajme pa ne mogu vjerovat, bemu didu i sve. Kud bas na tebe?!?! 😢 mogu mislit da ni njemu nije bilo svejedno kad te vidio, ajmee uzasa 😟
    Neka su te zadrzali i da te paze i maze i brinu se o vama. Stvarno se nadam da ce sve bit u redu i da nece biti nikakvih posljedica 🙏 nemoj mislit na najgore. 
    Vjerujem da si u ogromnom strahu i soku. Probaj se opustit i slusaj njih, znas i sama sve ipak si doktorica.
    Ako bilo sto treba javi 🙂

• Kani07
    06. Rujan 2018. 17:00

Miranda

Nisam u toku, od jutros sam na promatranju u bolnici jer se dida zabio u mene u centru grada 🤦‍♀️ Nije bila velika brzina ali me trznuo a i naglo sam kocila pa sam otisla na pregled za svaki slucaj i cim su vidili tjedne i blizanacku trudnocu ostavili su me da me imaju na oku. Do sutra valjda, pa cu doma na strogo mirovanje jos neko vrijeme. Dobro smo svi, uzv, ctg sve 5. Malo me vrat jedino boli ali proci ce. Dida se izbezumio kad je vidio trbuh, vise mi je bilo zao njega nego mene. Kaze da me nije vidio uopce a zavrsio je ravno u mojim vratima 🤦‍♀️

Uglavnom eto, zasad smo dobro, mene jako pucaju paranoje o rizicima nakon prometne i prokletoj abrupciji. Sad je za pocetak cilj da ne prokrvarim ili ne dobijem kontrakcije. Imala sam malo zesce bh pa su pojacali mg i normabel i dali mi infuziju.
    Bruna preslatka je 😍😍
    Bravo za sve vijesti s pregleda i nove cure dobrodosle 😊

Joj Miranda drzi se bit ce sve uredu,bolje da si na promatranju ,samo se smiri .😘😘😘

💜Karla💜Nicol💙Anton

06. Rujan 2018. 17:07

Cure čestitam na dobrim vijestima, Bruna prava je slatkica 😍 Miranda hvala Bogu da je sve dobro prošlo ali opet dovoljno je stresno da te prestraši i izbaci iz kolotečine, drži se, sve će biti ok 😘

Miranda
    06. Rujan 2018. 17:09

Hvala cure 😘
    Vjerujem da ce bit sve ok, nije me posteni strah ulovio dok me nije adrenalin pustio. Dok sam smirila didu i vidila jel on dobro i dok smo porjesavali papire oko osiguranja bebe su lupale sto na sat i to me smirilo dovoljno. Ocekivala sam da ce mi napravit uzv i ctg i poslat me doma, poslije mi je tek mozak proradio pa sam se isprepadala sa svakakvim sto ako... 
    Srecom nije B. bila samnom, ne bi joj nista bilo ali bi se i ona prepala. 
    Najzalosnije je sto me treci put u godinu dana netko ovako skupio, valjda sam magnet za ovakve situacije. Jednom je baba skretala preko pruge lijevo, ja vozim samo ravno i ona uleti ravno u mene. Drugi put je pametnjakovic izletio na glavnu cestu u rikverc, refleksno sam otisla u lijevu praznu traku ali smo se svejedno malo zakacili. Nevjerojatno 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.