Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nali
    06. Rujan 2018. 16:50

Znaci, odspavam cijeli dan..Od jutra do sad i imam za citattt.. Bas ste se raspisale.. Uglavnom- glad.. ja sam stalno gladna.. stalno.. i samo bi gluposti jela.. I o onda gluposti i jedem.. Povrce koje sam obozavala vise nemogu smislit.. A zeludac boooli.. Ali manje boli kad sam sita.. haha.. Cudna sam ja.. Sto se cokolina tice-  jedem cokolino baby- ima secera ali manje od obicnog i ima kakaa i moze se raditi vodom (meni mlijeko smeta za zeludac nekad pa ga izbjegavam).. Pa eto- maaaaaalo zdravija verzija cokolina. 
    Super curke za preglede, neka od sada krenu samo i jedino dobre vijesti s pregleda. 

Pticaselicazgst

Bruna awww slatkis mali, prekrasne slike 😍😍 drago mi je da je sve u redu 😊 sve to sam i ja cula za Mimicu, jako strucan i detaljan doktor 🔝

• zvrkica

Evo nešto za skraćeni cerviks

Ana89
    06. Rujan 2018. 16:51

Miranda

Nisam u toku, od jutros sam na promatranju u bolnici jer se dida zabio u mene u centru grada 🤦‍♀️ Nije bila velika brzina ali me trznuo a i naglo sam kocila pa sam otisla na pregled za svaki slucaj i cim su vidili tjedne i blizanacku trudnocu ostavili su me da me imaju na oku. Do sutra valjda, pa cu doma na strogo mirovanje jos neko vrijeme. Dobro smo svi, uzv, ctg sve 5. Malo me vrat jedino boli ali proci ce. Dida se izbezumio kad je vidio trbuh, vise mi je bilo zao njega nego mene. Kaze da me nije vidio uopce a zavrsio je ravno u mojim vratima 🤦‍♀️

Uglavnom eto, zasad smo dobro, mene jako pucaju paranoje o rizicima nakon prometne i prokletoj abrupciji. Sad je za pocetak cilj da ne prokrvarim ili ne dobijem kontrakcije. Imala sam malo zesce bh pa su pojacali mg i normabel i dali mi infuziju.
    Bruna preslatka je 😍😍
    Bravo za sve vijesti s pregleda i nove cure dobrodosle 😊

Predivne sličice Bruna 😀😀😘 i Miranda drži se!! Sve će biti u redu 😍😍

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

du1988
    06. Rujan 2018. 16:51

ajme miranda pa ne mogu vjerovati...nek je sve dobro zavrsilo, ali vjerujem da je ogroman strah i stres bio 😱😫 bolje da si ostala i da se nista ne prepusti slucaju! Uh...zato izbjegavam uopce sjedati u auto, nadjes se na krivom mjestu u krivo vrijeme i eto ti...drzi se! 😘

• zvrkica
    06. Rujan 2018. 16:52

Miranda bit će sve ok, nemoj samo razmišljati toliko unaprijed. Polako samo kad dođete kuci 🤗😘

Salatica9192
    06. Rujan 2018. 16:55

b

Miranda

Nisam u toku, od jutros sam na promatranju u bolnici jer se dida zabio u mene u centru grada 🤦‍♀️ Nije bila velika brzina ali me trznuo a i naglo sam kocila pa sam otisla na pregled za svaki slucaj i cim su vidili tjedne i blizanacku trudnocu ostavili su me da me imaju na oku. Do sutra valjda, pa cu doma na strogo mirovanje jos neko vrijeme. Dobro smo svi, uzv, ctg sve 5. Malo me vrat jedino boli ali proci ce. Dida se izbezumio kad je vidio trbuh, vise mi je bilo zao njega nego mene. Kaze da me nije vidio uopce a zavrsio je ravno u mojim vratima 🤦‍♀️

Uglavnom eto, zasad smo dobro, mene jako pucaju paranoje o rizicima nakon prometne i prokletoj abrupciji. Sad je za pocetak cilj da ne prokrvarim ili ne dobijem kontrakcije. Imala sam malo zesce bh pa su pojacali mg i normabel i dali mi infuziju.
    Bruna preslatka je 😍😍
    Bravo za sve vijesti s pregleda i nove cure dobrodosle 😊

Aaaa, Mirandaa. Drzi se, mislim sve je oke, ali razumijem strah, saobraćajna bilo kakva, i najmanja, potrese covjeka... Miruj, i jeste najbolje da prespavas tu. 
    A sto kazes zao mi i dede (osjetljiva sam na starije ljude, kako i moji stare), mislim da se slagirao kad je ugledao. Javljaj nam situaciju i opusti se 😘 

• Kani07
    06. Rujan 2018. 16:55

Cure s pregleda cestitam na djecacima i curici,drago mi je da je sve ok.
    Cure na mirovanju i skracenim cerviksom ,svi imate duzi cerviks od mene😖,valjda ce izdrzat do kad bude trebalo ,jedva cekam iduci pregled.

💜Karla💜Nicol💙Anton

• nali
    06. Rujan 2018. 16:56

Ajme Miranda..kud bas na trudnicu  Vjerujem da ce sve biti ok, drzi se, zelim ti brzi oporavak i bebicama i tebi. 

mmama2
    06. Rujan 2018. 16:57

Auk Miranda 😳😢 nadam se da mali nije bio s tobom.. opusti se bude sve ok 💙💙💙❤❤❤❤❤ ~~~~~~

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI