Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Rujan 2018. 12:47

Du mi je imamo i na njoj podlogu za presvlačenje, evo već preko 3 godine, preporučujem

url=https://lilypie.com]

pepe1907
    06. Rujan 2018. 12:48

luks

što se tiče apetita, i meni je pojačan negdi od 20og tjedna, i vidim da kile idu gore, i vidim da jedem više…. samo da ja imam snage pekaru izbacit , uf :( ujutro uz kavu malu buhtlicu čokolada il višnja, i onda kasnije nekad sendvić i onda ručak oko 15. al iza 6,7 mene uhvati glad, al glad tipa palaćinke, pizza, toast, topli sendvić itd…. hahahah pa od muke nekad ipak uzmem samo jogurt ili voćku. čak sam se uvatila da koji put samo odem spavat npr u 22 a ne 23.30 ko inače, da nebi još šta pojela hahahaha

nisi sama 😂 ja previše kruha jedem...evo sad nakon zobenih nije proslo ni 2 sata ja već jedem..tost sa salamom i jedan sa mlijecnim namazom..sad mi se pije gazirani i jede slatko...uzas uzas 

pepe1907
    06. Rujan 2018. 12:50

Bruna92

4Mommy

Mi bili neki dan u Citya u st, išla u hm uzeti grudnjak, trudničke hlače i donji dio trenirke i to mi je ono šta mi je neophodno i ne mislim ništa više jer širokih majica imam. I gledam ostalu robu, tj majice i tunike neke, katastrofa izgledaju, užasno nekvalitetno,tanko, rastegnuto a cijene ono ništa ispod 200 kn. Jel ja umišljam ili to toliko dođe jer je za trudnice a inače nebi bilo više od 70?😱
    P.s. vidjeli smo i par trudnica naravno da sam odmah mislila jesu ovo ptica,ptičica ili Bruna?sorry ako sam neku splićanka zaboravila😂

Hahaha, nisam bila sad vec neko vrijeme u citiju… Meni ga je preko glave jer radim tamo inace pa kad cujem onu zutu srijedu, rodendane i slicna s*anja dode mi slabo… A tek rad do 22h 🙄😂😂

same here...ccoe east zagreb 🙄😑

pepe1907
    06. Rujan 2018. 12:52

Ivylee

pepe1907

Ja se vodim kao da sam na dijeti od 1800kcal al je se ne mogu drzat, gladna sam ko vuk..jucer sam toliko toga pojela…puno jedem voća i mliječno ko da me baš traži…dnevno sigurno pojedem i bananu,jabuku,grožđe ma sve, krenem ujutro sa zobenima i ko da nisam nista pojela…nervozna sam kad sam gladna jos da ne jedem po njihovom nakon 19h..grozno..

Pepe, kad si imala zgrušane uzorke, nakon koliko su ti rekli da opet nosiš profil? Fali mi onaj večernji pa se sad bojim da mi neće dati 4 tjedna mira do sljedećeg…

tjedan dan, 10ak dana ovisi o doktorici..kazu nek se prsti odmore od pikanja 😂 ja sam vec trebala novi nosit al budem u pon 😂

AllieH
    06. Rujan 2018. 12:55

Onda sam ja krivu komodu u Jysku gledala, ova je identicnih dimenzija, da. Mogla bih i ja sad uzeti, meni je Jysk pod nosom, isto sam danas dobila kupon za 10%. 
    I super za spavacicu, meni je Bingo isto blizu preko granice, taman sljedeci tjedan idemo u Bosnu, bas cu si pogledati. 

Luka ❤

pepe1907
    06. Rujan 2018. 12:56

ja neću stavljati podlogu za prematanje na komodu nego mislim kupit onu cvrstu pa na krevetić stavit..il ćemo ga na krevetu nasem presvlačit...evo sliknem vam vježbe koje sam dobila da radim kad sam bila na 4d..btw. prijavila sam se za besplatan 4d u Podobniku..cekam da mi jave termin, nadam se da je ujutro jer u 18h imam tecaj

Jagodica86
    06. Rujan 2018. 12:59

Klikerica

Cure,jedete li čokolino u trudnoci? Ja imam na ovoj dijeti jako sužen izbor namirnica koje mogu jesti,pa sada trazim za svaki obrok sto bi mogla a da jeniole hranjivo za mene i bebu.

Moj savjet tinje nikako čokolino, pogotovo ne na dijeti, on je pun šećera i diže inzulin naglo. Ako imaš dm ili muller, imaju fine kaše od sa mljevenih žitarica raznih, i onda dodaš voće po izboru u to, datule, ne znam što voliš. Samo to preliješ toplim mlijeko i ostaviš 10ak minuta i pretvori se u kašu finu. A možeš i skuhati 2,3 min. 

pepe1907
    06. Rujan 2018. 12:59

nemoraju se sve radit a i nebi..neke od ovih su teske za ne trudnice a kamoli za nas sa trbušinama

busybee
    06. Rujan 2018. 13:03

Ana89, to si danas bila u lidlu? Ima li jos neke trudnicke odjece?
    Ps.super je ova plava haljinica!

Ivylee
    06. Rujan 2018. 13:06

pepe1907

Ivylee

pepe1907

Ja se vodim kao da sam na dijeti od 1800kcal al je se ne mogu drzat, gladna sam ko vuk..jucer sam toliko toga pojela…puno jedem voća i mliječno ko da me baš traži…dnevno sigurno pojedem i bananu,jabuku,grožđe ma sve, krenem ujutro sa zobenima i ko da nisam nista pojela…nervozna sam kad sam gladna jos da ne jedem po njihovom nakon 19h..grozno..

Pepe, kad si imala zgrušane uzorke, nakon koliko su ti rekli da opet nosiš profil? Fali mi onaj večernji pa se sad bojim da mi neće dati 4 tjedna mira do sljedećeg…

tjedan dan, 10ak dana ovisi o doktorici..kazu nek se prsti odmore od pikanja 😂 ja sam vec trebala novi nosit al budem u pon 😂

Ajmeeee 😭 Za poludit... A baš sam si mislila dat oduška s hranom! Sad opet gladovanje 😤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.