Ajme koliko stranica za pricitati😱
Pikice,stvarno mi je zao zbog svega sto prolazite. Iskreno se nadam da vas uskoro ocekuje istinska sreca.Do tada budite podrska jedno drugome❤
Truskawka malci su premedeni😍
Zadranka busica je super😍
Cokolino jedem i ja..vec sam pisala da po tome ne bi nista ni jela..ali jedem puno voca i povrca,pored ostalog.. Jedino nisam neki ljubitelj slatkog(cokolada). Kad sl tj popijem onu glukozu mislim da ce mi zeludac sok doziviti😭😂
A gladna sam uvijek i stalno..i prije mi je apetit bio pojacan a sad pogotovo😅 Do trudnoce se to nije odrazavalo na mojoj kilazi🤣 I ne mogu si zamislit da poslje18/19h ne pojedem nista..ja jedem do 22h ako treba..dalje se suzdrzavam😅
Sretno sa pregledima🤗
He he, nije poanta da se ništa ne jede, već ako se neka hrana može izbjeći zašto ne?
Postoji danas toliko kvalitetnijih zamjena, i sami sebe tješimo s tim da onda ništa ne bi trebali jesti. Nemoj me krivo shvatiti, svatko jede što želi i voli, uostalom, ali čokolino je sami šećer, i opet, tko hoće nek jede, al da je imalo korisna hrana,nije. Pogotovo ne za nekoga tko je stavljen na dijetu za žuč
Da, izgleda da smo je preopteretile, baš smo aktivne trudnice Ponovit ću postove jer će nekome možda biti korisno.
Usporedba veličina: odjelce iz c&a i pidžamica iz lidla (veličina 62 oboje)
Majice iz c&a po redovnoj cijeni od 9kn! 100% pamuk, iza kopčanje na gumbić, najmanji broj je 62.
Ovo sam si ja spremila kad su cure s jesenskih komentirale spavaćice - 60 kn, trešnjevački plac! A čini mi se da je netko napisao i da NKD ima slične. Nisam još išla gledati, ali svakako planiram obje lokacije.
Prijavljujem jos jednog decka ❤️😍❤️ Sve je u redu i zvat ce se Luka!
Čestitam! 🤗🤗💙
url=https://lilypie.com]
He he, nije poanta da se ništa ne jede, već ako se neka hrana može izbjeći zašto ne?
Postoji danas toliko kvalitetnijih zamjena, i sami sebe tješimo s tim da onda ništa ne bi trebali jesti. Nemoj me krivo shvatiti, svatko jede što želi i voli, uostalom, ali čokolino je sami šećer, i opet, tko hoće nek jede, al da je imalo korisna hrana,nije. Pogotovo ne za nekoga tko je stavljen na dijetu za žuč
Pa drugo ako netko ima nekih problema..vjerojatno i s vremenom svatko shvati kome sta odgovara.. Nitko nije ni rekao da jede cokolino,hamburgere ili neznam ni ja kaj sve ne za dorucak rucak i veceru..a bas da jedan obrok toliko steti,neznam.. A svatko od nas zna najbolje za sebe i vjerujem da se sve trudimo da to bude mozda zdravije nego inace 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji