Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Marti8
    06. Rujan 2018. 15:04

Ajme koliko stranica za pricitati😱
    Pikice,stvarno mi je zao zbog svega sto prolazite. Iskreno se nadam da vas uskoro ocekuje istinska sreca.Do tada budite podrska jedno drugome❤

Truskawka malci su premedeni😍
    Zadranka busica je super😍
    Cokolino jedem i ja..vec sam pisala da po tome ne bi nista ni jela..ali jedem puno voca i povrca,pored ostalog.. Jedino nisam neki ljubitelj slatkog(cokolada). Kad sl tj popijem onu glukozu mislim da ce mi zeludac sok doziviti😭😂
    A gladna sam uvijek i stalno..i prije mi je apetit bio pojacan a sad pogotovo😅  Do trudnoce se to nije odrazavalo na mojoj kilazi🤣 I ne mogu si zamislit da poslje18/19h ne pojedem nista..ja jedem do 22h ako treba..dalje se suzdrzavam😅 
    Sretno sa pregledima🤗

Mina93
    06. Rujan 2018. 15:05

Preopteretile smo klokanicu 🤣 

Jagodica86
    06. Rujan 2018. 15:09

He he, nije poanta da se ništa ne jede, već ako se neka hrana može izbjeći zašto ne? 
    Postoji danas toliko kvalitetnijih zamjena, i sami sebe tješimo s tim da onda ništa ne bi trebali jesti. Nemoj me krivo shvatiti, svatko jede što želi i voli, uostalom, ali čokolino je sami šećer, i opet, tko hoće nek jede, al da je imalo korisna hrana,nije. Pogotovo ne za nekoga tko je stavljen na dijetu za žuč

Duda
    06. Rujan 2018. 15:10

Da, izgleda da smo je preopteretile, baš smo aktivne trudnice  Ponovit ću postove jer će nekome možda biti korisno.
    Usporedba veličina: odjelce iz c&a i pidžamica iz lidla (veličina 62 oboje)

Duda
    06. Rujan 2018. 15:12

Majice iz c&a po redovnoj cijeni od 9kn! 100% pamuk, iza kopčanje na gumbić, najmanji broj je 62.

Maggie85
    06. Rujan 2018. 15:14

Ovo sam si ja spremila kad su cure s jesenskih komentirale spavaćice - 60 kn, trešnjevački plac! A čini mi se da je netko napisao i da NKD ima slične. Nisam još išla gledati, ali svakako planiram obje lokacije.

Vana11
    06. Rujan 2018. 15:28

E, tako nesto Maggie! Hvala!

url=https://lilypie.com]

AnnaO
    06. Rujan 2018. 15:33

Prijavljujem jos jednog decka ❤️😍❤️ Sve je u redu i zvat ce se Luka!

du1988
    06. Rujan 2018. 15:41

AnnaO

Prijavljujem jos jednog decka ❤️😍❤️ Sve je u redu i zvat ce se Luka!

Čestitam! 🤗🤗💙

url=https://lilypie.com]

• Marti8
    06. Rujan 2018. 15:48

Jagodica86

He he, nije poanta da se ništa ne jede, već ako se neka hrana može izbjeći zašto ne?
    Postoji danas toliko kvalitetnijih zamjena, i sami sebe tješimo s tim da onda ništa ne bi trebali jesti. Nemoj me krivo shvatiti, svatko jede što želi i voli, uostalom, ali čokolino je sami šećer, i opet, tko hoće nek jede, al da je imalo korisna hrana,nije. Pogotovo ne za nekoga tko je stavljen na dijetu za žuč

Pa drugo ako netko ima nekih problema..vjerojatno i s vremenom svatko shvati kome sta odgovara.. Nitko nije ni rekao da jede cokolino,hamburgere ili neznam ni ja kaj sve ne za dorucak rucak i veceru..a bas da jedan obrok toliko steti,neznam.. A svatko  od nas zna najbolje za sebe i vjerujem da se sve trudimo da to bude mozda zdravije nego inace 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.