Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Malaaiva
    06. Rujan 2018. 17:12

Salatica9192

Neda30

Cao drage moje klokanice😗
    Iako vas redovno citam, slabo pisem😐
    Pikice draga…znam da nepostoje rijeci utjehe, morate oplakati i izdzati, ti i muz zajedno….cuvajte se.
    Dobrodoslica svim novim curama….skolsku trudnocu vam zelim☺
    Cure koje imaju skracen cerviks…nosite li pojas?

Ja ga imam od drugarice , ali ne upitah doktora da li da ga nosim, pitacu 21. kad budem na kontroli.
    Bruna,
    znaci odlicne slikeee 😍 Ne dirajtee mee 😂😍

Meni moj doktor nije spominjao, a ni ova doktorica u vinogradskoj nikakav pojas, baš ću pitati u utorak na kontroli. 

Rita

• Kani07
    06. Rujan 2018. 17:16

Miranda

Hvala cure 😘
    Vjerujem da ce bit sve ok, nije me posteni strah ulovio dok me nije adrenalin pustio. Dok sam smirila didu i vidila jel on dobro i dok smo porjesavali papire oko osiguranja bebe su lupale sto na sat i to me smirilo dovoljno. Ocekivala sam da ce mi napravit uzv i ctg i poslat me doma, poslije mi je tek mozak proradio pa sam se isprepadala sa svakakvim sto ako…
    Srecom nije B. bila samnom, ne bi joj nista bilo ali bi se i ona prepala.
    Najzalosnije je sto me treci put u godinu dana netko ovako skupio, valjda sam magnet za ovakve situacije. Jednom je baba skretala preko pruge lijevo, ja vozim samo ravno i ona uleti ravno u mene. Drugi put je pametnjakovic izletio na glavnu cestu u rikverc, refleksno sam otisla u lijevu praznu traku ali smo se svejedno malo zakacili. Nevjerojatno

Meni je jednom isto djedica izletio na glavnu cestu i lupio me cure su bile samnom nikom nista nije bilo ali djeca se prepala nisu htjele da nikako vozim od straha.Svakom se moze desit svi vozimo bitno je da nitko ne nastrada.Bit ce sve ok😊

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Malaaiva
    06. Rujan 2018. 17:17

Miranda drži se, sigurna sam da će sve biti uredu 

Rita

• Neda30
    06. Rujan 2018. 17:21

Miranda jb mu misa😣😣au bas da te nadje.....
    Gore je sad tebi sta znas sta moze da se desi....al iskljuci mozak u dobrim si rukama.....brz oporavak😗

https://lb1m.lilypie.com/LkLKp1.png

Majana
    06. Rujan 2018. 17:23

Uh koliko stranica hahahaha
    Nove cure dobrodosle 🤗
    Cestitam svima na lijepim vijestima sa pregleda ❤️
    Truskawka i Bruna slike su 🔝😍
    Miranda da pa kud bas na tebe 😨sreca nije B.bila s tobom i sta je sve dobro zavrsilo, nadam se da si se sad malo smirila od soka 😕😘

• nali
    06. Rujan 2018. 17:27

Curke koje ste vadile zeljezo.. Jeste prestale uzimat vitamine dan- dva ranije ili ste normalno popile vitamine? (naravno osim tog dana kad ste vadile)

Miranda
    06. Rujan 2018. 17:35

Nali ako vadis zeljezo onda preskoci vitamin C dan prije i ako pijes aroniju ili takve neke sokove. Ostalo sve mozes normalno popiti. 
    Ako vadis feritin onda mozes i vitamin C piti, nece utjecati na nalaz. 

Ana89
    06. Rujan 2018. 17:36

nali

Curke koje ste vadile zeljezo.. Jeste prestale uzimat vitamine dan- dva ranije ili ste normalno popile vitamine? (naravno osim tog dana kad ste vadile)

Samo natašte prije vađenja. Sve prije normalno 😀😀

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Miranda
    06. Rujan 2018. 17:36

Zaboravila sam, ne znam pijes li vec terapiju zeljezom. Ako da onda prije kontrole zeljeza i feritina mora proci barem tjedan dana od zadnje popijene tablete. 

• nali
    06. Rujan 2018. 17:39

Hvala Ana i Miranda.. Evo sad cu prvi put vaditi zeljezo, tako da ne pijem terapiju.. Samo vitamine. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.