Svasta vam natipkam i stisnem odustani 🤦🏼♀️🤨
Neda mi se ponovno sve pa cu samo na brzinu vas pozdravit, cekam dobre vijesti s pregleda danas, posebno od Pticice ☺️
Mi smo ja mislim odabrali ime, nakon bubanja raznih prijedloga s moje i njegove strane mislim da smo se odlucili za Dominik, ni jedno mi drugo nekak vise ne pase... tak je bilo i s prvim djetetom, odabrali smo ime i onda pred kraj je muz ipak htio da bude Dominik, al ja nisam dala jer sam vec cijelu trudnocu zamisljala dijete s drugim imenom 😅 Tak da Dominik eto dolazi konacno na red 😅

Nali skroz te kužim, neki dan se ja i muž vozimo i vidim kraj ceste curicu od nekih 7-8 godina s mamom i valjda su velike prijeći cestu i mala nekako zaone i skoro padne. Kako je ova počela vikati na nju, čak je i udarila. Nisam pola sata sebi mogla doći od te scene, skoro sam iz auta izašla a da sam bila na noge ne znam šta bi bilo. Nisam inače taj tip ali ovo….
Uf da, na djecicu sam sad posebno emotivna. Susjeda se stalno dere na malog.. Moram zatvoriti sve prozore da ih ne cujem jer me uzasno to uzruja.. Ona se dere, on vristi,place.. aaaa

Dominik 💙
Rita 😍😍 predivno ime, meni osobno jedan od favorita, ali već imam jednu u obitelji pa smo odustali. Da,Mirna je lijepo ime, ali Rita se baš ističe.
Uglavnom, meni su sva imena lijepa i mrzim ona pitanja i komentare a zašto baš to ime?! Nepristojno i ružno.
Meni se sviđa Mara, ali 0 bodova jer mužu ne paše. Onda i Ruža mi je lijepo i planirala sam tako no ne paše mi uz malu nikako i odustala sam.
Sad još razmišljamo kako će se malena zvati.😀

Sad bi trebale mi koje smo se odlucile za ime ubaciti ih dolje u tickere

Luka ❤
Kad budemo išle u Merkur, molim tabla oko vrata ili natpis na čelo: Klokanica - zimske bebe 2018!
hahaha i muž ide samnom...mislim da bi umro od srama..i ovak će mu bit neugodno 😂

Salatice to su te tablete 😊
Slazem se za ubacivanje imena u tickere, super ideja!
Dominik mi je predivno ime, bilo bi opcija ali iz nekog razloga mi ne pase s B. 🤔 I nama je tesko uskladiti sva 3 imena medusobno i s prezimenom.
Kako vam se zovu starija djeca?

Sto se tice straha od poroda- mene je uzasno strah da ne bi forsirali prirodan porod, a da ja trebam na carski. Par puta sam to sanjala koliko me to muci. Radila sam u jednoj ustanovi s djecicom s problemima u razvoju pa sam svasta sve cula i procitala. No, necu o tome, da vas ne splasim.Ali pokusavam ne mislit na to ili eventualno potplatit nekog doktora da bude bolji (frendica kad je radala u petrovoj je rekla da je zena koja je platila imala 100 puta bolji tretman od nje) ili ici privatno roditi. Znam da zvucim razmazeno, ali meni je ogroman strah i pokusavam naci najbolju opciju za bebicu i sebe.

Jupii za tabletee. Proslo me odmah 😍 Kao i Rupurut, sto je dobar, samo jos ukusnije (i jeftinije cak). Nadam se da ce sto manje, ne bih preko dvije na dan i naravno, ne svaki dan.
Evo ja sam ubacila imeee 😍 I ono, nmg vise zamisliti da se ona drugacije zove, nema sanse, i muz je prihvatio. Inace deseta najveca rijeka na svijetu je Lena i nalazi se u Rusiji 😊
A sve se slazem sa izborom imena. Niko se ne smije mijesati i ono, ne postoji ruzno ime, kao sto neko napisa da ne odredjuje ime karakter (u tom nekom smislu), jedino ono, nemoj sad Jambolija nazvati hahaha xD A meni se niko nije umijesao, osim mame koja lupa da je to Maša, ne slusam je. I zaova je rekla samo da joj je fino Sara. A ja u kontu, da kazu najljepse na svijetu haha, ne bih pristala. To je odluka mame i tate i oni daju. 😋

Klikerice moja sucut.
Sva imena su vam prekrasna,bitno da se sviđa nama koji biramo..drugi su imali i birali ili ce tek imati djecu pa nek si biraju..🤗
Jesenske citam,vidjela sam jucer da je pisala da je prokrvarila kod pregleda i nastavila dalje krvariti..mozda je i taj pregled nesto potaknu?!hmm..
Cure sretno danas na pregledu❤

mene je recimo strah kod Podobnika priče da on svejedno šalje trudnicu u bolnicu ako izbiju nekakve veće komplikacije. ne znam jel istinita, ali tako sam čula. to mi je onda nekako prenesigurno.
i meni se čini da previše forsiraju prirodan porod i da ponekad predugo čekaju. ali ne bojim se toga sad nešto posebno, nije mi neko opterećenje u mislima. a ovako što se tiče ostalog tretmana, to mi uopće nije od važnosti. ni prostor u kojem ću boraviti ta tri dana, ni ljubaznost osoblja. to mi kao nešto što ću obaviti, izać i zaboraviti na to. kao, bilo bi mi draže da sam u lijepom prostoru i sve to, ali ne toliko da potrošim 20 000 kn :D

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji