Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Duda
    03. Rujan 2018. 18:21

Hvala svima :)
    Inače sam iz Slavonije al živimo u Zg. Prva nam je i dugoiščekivana beba.
    Ja sam jedna od onih koje dane provode u horizontali, već evo skoro 3 mjeseca. Bilo je strogo mirovanje, a zadnja dva tjedna bez ovog 'strogo' (hematom se napokon povukao) pa smo veseli :)

Majana
    03. Rujan 2018. 18:27

Duda dobrodosla 🤗
    Luks 400 kn jel tako? 

Emily1801
    03. Rujan 2018. 18:28

Duda

Ja sam jedna od onih koje dane provode u horizontali, već evo skoro 3 mjeseca. Bilo je strogo mirovanje, a zadnja dva tjedna bez ovog 'strogo' (hematom se napokon povukao) pa smo veseli :)

Dobrodošle! Želim ti da ti ostatak trudnoce bude skolski. 😀

zadranka86
    03. Rujan 2018. 18:40

Cure ja prijavljujem OGTT  dobar nalaz...😚😚🤗🤗 ne zn vrijednosti koje su jer ja samo zovnem dok i sestra kaze kakav je nalaz..A i iskreno nije mi ni bitno samo mi je bitno cuti ono UREDAN NALAZ...tako da napokkkk odradila to i ovu trudnocu...Bogu hvala..😚

url=https://lilypie.com]

• Kani07
    03. Rujan 2018. 18:41

Dalal

Kani. .da, da imam svog ginekologa. .Kod njega sam danas i bila ..I kaže mi kao da se odmaram i da ništa teško ne nosim..ali ne spominje bolovanje. .A još zna kakav posao radim. .da mi je teško sa djecom u produženom boravku posebno što za njih pripremamo i hranu kompletno. ..Pa sam zato pitala da li bi mi možda Hausarzt prije dao bolovanje. ..Uz svo dužno poštovanje ovaj moj ginekolog je bas nekako nepristupacan 😣😣

Fino ti reci da ti je lose i da ne mozes radit ,a on ti pise bolovanje,ja stvarno imam srecu moja je divna i sestre meni je na pocetku pisala bolovanje kad sam krvarila i lose mi je bilo poslije mi je dala Arbeitsverbot jer rad ugrozava zivot djeteta,a ne radim tezak posao ali sam vecinu vremena u pokretu,nisam je ni morala pitat sama je sve odlucila tako.Vec tri god sam kod nje.

💜Karla💜Nicol💙Anton

• zvrkica
    03. Rujan 2018. 18:44

Duda dobrodošla 😀

Zadranka super za nalaz 💪💪

• Kani07
    03. Rujan 2018. 18:46

Duda

Dobro dosla,ima nas dosta sto mirujemo😊

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Kani07
    03. Rujan 2018. 18:46

Kani07

Dalal

Kani. .da, da imam svog ginekologa. .Kod njega sam danas i bila ..I kaže mi kao da se odmaram i da ništa teško ne nosim..ali ne spominje bolovanje. .A još zna kakav posao radim. .da mi je teško sa djecom u produženom boravku posebno što za njih pripremamo i hranu kompletno. ..Pa sam zato pitala da li bi mi možda Hausarzt prije dao bolovanje. ..Uz svo dužno poštovanje ovaj moj ginekolog je bas nekako nepristupacan 😣😣

Fino ti reci da ti je lose i da ne mozes radit ,a on ti pise bolovanje,ja stvarno imam srecu moja je divna i sestre meni je na pocetku pisala bolovanje kad sam krvarila i lose mi je bilo poslije mi je dala Arbeitsverbot jer rad ugrozava zivot djeteta,a ne radim tezak posao ali sam vecinu vremena u pokretu,nisam je ni morala pitat sama je sve odlucila tako.Vec tri god sam kod nje.

Koliko si trudna?

💜Karla💜Nicol💙Anton

du1988
    03. Rujan 2018. 18:53

duda, kao da slusam svoju pricu! Sad se napokon opusti i uzivaj u ostatku trudnoce! Preeeeekrasno ime 😍😍 dobro nam dosle! zadranka, super za nalaz i da te odmah pitam-OGGT se radi u zavodu ili u laboratoriju?

zadranka86
    03. Rujan 2018. 19:13

du1988

duda, kao da slusam svoju pricu! Sad se napokon opusti i uzivaj u ostatku trudnoce! Preeeeekrasno ime 😍😍 dobro nam dosle! zadranka, super za nalaz i da te odmah pitam-OGGT se radi u zavodu ili u laboratoriju?

Ja san ti radila ovaj put u biogradu jer san ja udana okolica biograda i radila san u domu zdravlja u labaratoriju..S curkama sam imala ginica u zadru i on me sla u centralni labaratorij to ti je bivsa interna di se vadi krv i urin..tamo san s curkama kad san u zd radila tamo san radila...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.