Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    truskawka
    03. Rujan 2018. 17:47

Ja cu roditi u vinogradskoj, ali za merkur gledam da upoznam neke od vas tamo ako budemo isle skupa 😃 ako ne nadjem tecaj u kc a cini mi se da smo zakasnili na njega ako me pamcenje dobro sluzi jer fa sad nikako ne nalazim na internetu ne znam zasto

❤N i V💙

Duda
    03. Rujan 2018. 17:49

Pozdrav svima! Čitam vas već 10-tak dana, pa evo da se i javim. Inače nisam nikad tipkala na nijednom forumu pa se nadam da ću se snaći ;)
    Nama je danas 24+2, u trbuščiću raste mala Mila (koja je danas prvi put štucala :-D), termin nam je 24.12. :)

Ana89
    03. Rujan 2018. 17:59

Duda

Pozdrav svima! Čitam vas već 10-tak dana, pa evo da se i javim. Inače nisam nikad tipkala na nijednom forumu pa se nadam da ću se snaći ;)
    Nama je danas 24+2, u trbuščiću raste mala Mila (koja je danas prvi put štucala :-D), termin nam je 24.12. :)

Dobrodošla i sve najbolje želim 😍

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Bruna92
    03. Rujan 2018. 18:02

Duda

Dobrodosla 😊

Ptičica
    03. Rujan 2018. 18:08

Duda

Welcome! 🙂  bas ces lijep poklon dobit za Bozic 

luks
    03. Rujan 2018. 18:11

U splitu nije obavezan tečaj, bitno je platiti 😁 i u roku 3 godine vrijedi potvrda, onda se samo nadoplati za opremu partnera cca 80kn (odijelo, maska). Ja ne znam nikoga ko je iša na tečaj u splitu u bolnicu 😋 i da, u klubu trudnica je svakako bilo koju radionicu poslušati😉   pošto sam rodila prije 4 god, ja moram punu cijenu platit 😅

Lovre

Pticaselicazgst
    03. Rujan 2018. 18:11

Dobrodošle Duda i Mila 😍 hihi ja jos nisam osjetila stucanje 😊 otkuda si? Prva beba ili?

luks
    03. Rujan 2018. 18:12

Mislila sam napisat da je u klubu trudnica dobro bilo koju radionicu posjetit 😅😅

Lovre

Pticaselicazgst
    03. Rujan 2018. 18:13

luks

U splitu nije obavezan tečaj, bitno je platiti 😁 i u roku 3 godine vrijedi potvrda, onda se samo nadoplati za opremu partnera cca 80kn (odijelo, maska). Ja ne znam nikoga ko je iša na tečaj u splitu u bolnicu 😋 i da, u klubu trudnica je svakako bilo koju radionicu poslušati😉 pošto sam rodila prije 4 god, ja moram punu cijenu platit 😅

Luks a koliko je tecaj? To odemo u rodiliste se prijavit? 
    Da li je onda potrebno na tecaj u bolnicu ako odslusamo predavanja u klubu?

AllieH
    03. Rujan 2018. 18:14

Dobrodosla Duda! Jako lijepo ime si odabrala za curku. 😍

Luka ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.