Ja cu roditi u vinogradskoj, ali za merkur gledam da upoznam neke od vas tamo ako budemo isle skupa 😃 ako ne nadjem tecaj u kc a cini mi se da smo zakasnili na njega ako me pamcenje dobro sluzi jer fa sad nikako ne nalazim na internetu ne znam zasto
❤N i V💙
Pozdrav svima! Čitam vas već 10-tak dana, pa evo da se i javim. Inače nisam nikad tipkala na nijednom forumu pa se nadam da ću se snaći ;)
Nama je danas 24+2, u trbuščiću raste mala Mila (koja je danas prvi put štucala :-D), termin nam je 24.12. :)
Pozdrav svima! Čitam vas već 10-tak dana, pa evo da se i javim. Inače nisam nikad tipkala na nijednom forumu pa se nadam da ću se snaći ;)
Nama je danas 24+2, u trbuščiću raste mala Mila (koja je danas prvi put štucala :-D), termin nam je 24.12. :)
Dobrodošla i sve najbolje želim 😍
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Dobrodosla 😊
Welcome! 🙂 bas ces lijep poklon dobit za Bozic
U splitu nije obavezan tečaj, bitno je platiti 😁 i u roku 3 godine vrijedi potvrda, onda se samo nadoplati za opremu partnera cca 80kn (odijelo, maska). Ja ne znam nikoga ko je iša na tečaj u splitu u bolnicu 😋 i da, u klubu trudnica je svakako bilo koju radionicu poslušati😉 pošto sam rodila prije 4 god, ja moram punu cijenu platit 😅
Lovre
Dobrodošle Duda i Mila 😍 hihi ja jos nisam osjetila stucanje 😊 otkuda si? Prva beba ili?
Mislila sam napisat da je u klubu trudnica dobro bilo koju radionicu posjetit 😅😅
Lovre
U splitu nije obavezan tečaj, bitno je platiti 😁 i u roku 3 godine vrijedi potvrda, onda se samo nadoplati za opremu partnera cca 80kn (odijelo, maska). Ja ne znam nikoga ko je iša na tečaj u splitu u bolnicu 😋 i da, u klubu trudnica je svakako bilo koju radionicu poslušati😉 pošto sam rodila prije 4 god, ja moram punu cijenu platit 😅
Luks a koliko je tecaj? To odemo u rodiliste se prijavit?
Da li je onda potrebno na tecaj u bolnicu ako odslusamo predavanja u klubu?
Sortiraj odgovore
Najstariji