Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • zvrkica
    03. Rujan 2018. 18:44

Duda dobrodošla 😀

Zadranka super za nalaz 💪💪

• Kani07
    03. Rujan 2018. 18:46

Duda

Hvala svima :)
    Inače sam iz Slavonije al živimo u Zg. Prva nam je i dugoiščekivana beba.
    Ja sam jedna od onih koje dane provode u horizontali, već evo skoro 3 mjeseca. Bilo je strogo mirovanje, a zadnja dva tjedna bez ovog 'strogo' (hematom se napokon povukao) pa smo veseli :)

Dobro dosla,ima nas dosta sto mirujemo😊

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Kani07
    03. Rujan 2018. 18:46

Kani07

Dalal

Kani. .da, da imam svog ginekologa. .Kod njega sam danas i bila ..I kaže mi kao da se odmaram i da ništa teško ne nosim..ali ne spominje bolovanje. .A još zna kakav posao radim. .da mi je teško sa djecom u produženom boravku posebno što za njih pripremamo i hranu kompletno. ..Pa sam zato pitala da li bi mi možda Hausarzt prije dao bolovanje. ..Uz svo dužno poštovanje ovaj moj ginekolog je bas nekako nepristupacan 😣😣

Fino ti reci da ti je lose i da ne mozes radit ,a on ti pise bolovanje,ja stvarno imam srecu moja je divna i sestre meni je na pocetku pisala bolovanje kad sam krvarila i lose mi je bilo poslije mi je dala Arbeitsverbot jer rad ugrozava zivot djeteta,a ne radim tezak posao ali sam vecinu vremena u pokretu,nisam je ni morala pitat sama je sve odlucila tako.Vec tri god sam kod nje.

Koliko si trudna?

💜Karla💜Nicol💙Anton

du1988
    03. Rujan 2018. 18:53

duda, kao da slusam svoju pricu! Sad se napokon opusti i uzivaj u ostatku trudnoce! Preeeeekrasno ime 😍😍 dobro nam dosle! zadranka, super za nalaz i da te odmah pitam-OGGT se radi u zavodu ili u laboratoriju?

url=https://lilypie.com]

zadranka86
    03. Rujan 2018. 19:13

du1988

duda, kao da slusam svoju pricu! Sad se napokon opusti i uzivaj u ostatku trudnoce! Preeeeekrasno ime 😍😍 dobro nam dosle! zadranka, super za nalaz i da te odmah pitam-OGGT se radi u zavodu ili u laboratoriju?

Ja san ti radila ovaj put u biogradu jer san ja udana okolica biograda i radila san u domu zdravlja u labaratoriju..S curkama sam imala ginica u zadru i on me sla u centralni labaratorij to ti je bivsa interna di se vadi krv i urin..tamo san s curkama kad san u zd radila tamo san radila...

url=https://lilypie.com]

Klikerica
    03. Rujan 2018. 19:13

Kani07

Dalal

Kani. .da, da imam svog ginekologa. .Kod njega sam danas i bila ..I kaže mi kao da se odmaram i da ništa teško ne nosim..ali ne spominje bolovanje. .A još zna kakav posao radim. .da mi je teško sa djecom u produženom boravku posebno što za njih pripremamo i hranu kompletno. ..Pa sam zato pitala da li bi mi možda Hausarzt prije dao bolovanje. ..Uz svo dužno poštovanje ovaj moj ginekolog je bas nekako nepristupacan 😣😣

Fino ti reci da ti je lose i da ne mozes radit ,a on ti pise bolovanje,ja stvarno imam srecu moja je divna i sestre meni je na pocetku pisala bolovanje kad sam krvarila i lose mi je bilo poslije mi je dala Arbeitsverbot jer rad ugrozava zivot djeteta,a ne radim tezak posao ali sam vecinu vremena u pokretu,nisam je ni morala pitat sama je sve odlucila tako.Vec tri god sam kod nje.

Kao prvo i osnovno, on tebi ništa ne daje, svaki bol kod trudnice koji zahtjeva odlazak na hitnu se može odmah otvarati bolovanje. Za trudnice doktori nemaju nikakve kvote. Na tvom mjestu bi sutra otišla tamo, ušla kod doktora i rekla da me muž poslao, ako on neće otvoriti bolovanje, da će doći muž, da mu je tako rekao. Nema se tu šta raspravljati niti moliti... Možeš se pozvati na stres na poslu itd. Nitko te ne može odbiti za bolovanje ako se ne osjećaš sposobnom raditi, zapamti nitko. ok? znam da sam brutalna, ali meni je tako moj muž rekao čim je zaškripalo. S razlogom se to zove drugo stanje... drž se! i javi nam!

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Ptičica
    03. Rujan 2018. 19:24

Neka dobrih vijesti. Dabogda se i sutra nastavile. Pocevsi samnom, u 8ipo ujutro. Pregled. Pocela je lagana nervoza 😜
    Pa di nam je salatica cijeli dan? Umorilo je jutros,a? Salatice ne budes li odmarala doc cu u BiH zavezat te za krevet. 
    Du profesorica klavira?! Diiiivnooo 😍

Klikerica
    03. Rujan 2018. 19:28

Aj da vam dam rezime i moga dana...
    kao prvo čini mi se da se vidimo i družimo sve skupa na Merkuru :-)

Danas smo bili na 4D ultrazvuku. Bilo je divno! Znam da je rano za neke bistre fotke, ali sve što smo vidjeli je bilo zapanjujuće. Svi organi su mu posloženi savršeno, srce ima savršeno složene klijetke i preklijetke, mala jetra, bubrezi, želudac, mjehur, dijafragma, vidi mu se svaki kralježak i mala rebra, rukice, nogice... a onda je okrenuo leđa. Osim što ima leđa kao da će biti vaterpolist,već je sada prava muškarčina majke mi...sjetila sam vas se odmah kak ste pisale da bebe uvijek pokažu guzu i leđa na tim ultrazvucima.  No, doktorica je bila fantastična, baš se vidi da ima iskustva s malcima u utrobi... prodrmala ga je nekako nježno, i frajer se okrenuo i pokazao nam lice. Donekle! Jednu ruku je stavio na uho, a drugom prekrio oko kao da se stidi. Tu smo se i muž i ja i doktorica totalno raspekmezili. Svi prstići su na broju na obje ručice. Snimila mu je na kraju i noge, tako da smo dobili stvarno sve što nam je bilo bitno. Ima jako okruglu glavu i kosti lica na tatu. Mislim da će taj biti isti tata, evo najiskrenije. 
    Beba je savršena, a ja sam i dalje u bolovima žuči. Nalaz jetrenih proba je koma, i sada sam od sve moguće hrane 24 sata samo na palenti. Sutra će mi u bolnici možda više reći što će sa mnom. Koliko sam shvatila između redaka do daljnjeg sam na strogoj jetrenoj dijeti. Kažu da žuč i ne mora biti toliko problematična, koliko može biti ako se proširi na gušteraču, da si to ne smijem dozvoliti niti sada ni ubuduće. Uglavnom, što manje pišite što ste jele, jer ja umirem od gladi, ali sada makar ne boli. Nemam pojma kak će moj malac narasti ako sam ja na toliko strogoj dijeti, ali specijalisti kažu da je dijeta manje zlo od svega što se može dogoditi ako ne budem na dijeti. Etogac!

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Blaza26
    03. Rujan 2018. 19:32

Duda,dobrodošle cure
    I mi smo slobodne od hematoma,vec par tjedana jutros mi je rekao da i dalje mirujem,nista tesko ne radim,usisivac pogotovo. Samo lagano.
    Mislim da je i moja cura danas stucala..... nezz kako to izgleda,ali ono jako ritmicno trzanje, bas nalikuje na stucanje
    Zadranka super za nalaz

• Kani07
    03. Rujan 2018. 19:32

Salatice javi seeee😁 ili si se kremsnita docepala pa nemas kad pisat😂😂😂

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI