Hahaha 😂😂 bas si me nasmijala. 😃 i ja punim 32 u srpnju, ti isto racica?
Javi sta su ti rekli na pregledu. Meni je svejedno jel musko ili zensko, sam da je zdravo. 😍

Ja sam napokon maloo odspavala poslje posla...stalno sam umorna, a ne mogu spavati... 😞
Imam 30 god....a sto se tice testa, nisam o tome jos nesto posebno razmisljala...ali vise sam za ne, nego za da. Bar za sada. Valjda ce mi muz doci s terena do tog dijela da normalno porazgovaramo (iako ce svakako biti kako ja kazem 😀😀)

L 💛
Ja 26 u septembru :)) Jos uvijek cu da govorim 25 hahahah :) A za spol, ne znam, nekad bih djecaka, nekad curicu, cak nekad pomislim, a sto ne nosim bluzance, da to rijesim jednom trudnocom haha. Kako god bude, samo da sve bude oke :))
A ima li jos neko da ne pati od mucnina? Ja sam sutra 8+0 , od mucnina jos uvijek nista, ponekad neki osjecaj, ali volim sve ruckati haha :D I samoo ruckam.
Istripam se ono da li se razvija beba uopste, ne osjecam se slabo uopste.

Ja napunila 27 prosli mjesec... Imam neki osjecaj da je decko, al i ako je curka bit ce super, nek je zivo i zdravo... Kod mene stalno neke mucnine, al nemam apetita uopce pa jedem na silu... Bar sam na bolovanju, pa mi je nekako lakse...

Kada u obitelji imas jedno pet para blizanaca i jos kada ti dragi ima dva,party 🤣
Pa si mislis hoces i ti ili ne 🤣

Salatica9192, blago tebi ako nema mučnina. Ja sam kao i Suzy91, nemam apetita pa jedem kad je vrijeme, ali ne baš s nekim tekom. Nadam se da sam možda i koju kilu izgubila u protekla 4 tj. jer sam ionako s viškom krenula. Javit ću sutra, vjerojatno će me opet vagat.

Blago se vama koje nemate mucninu. Evo mene bas uhvatilo pod noc, ne znam di cu sa sobom. 😑 imam dobar tek i mogu jest al me poslihe uhvati muka, i kad sam gladna isto. Uzaas 😔 veseli me sto ce proc kroz koji tjedan.
Hihihi blizanci, to bi bilo veselooo. Prva trudnoca pa blizanacka 😍

meni je muka popodne, predvečer..evo već 2 puta jela ručak 😄 i sad sam opet gladnaaa. Ujutro mi se baš ništa ne jede. Nego baš gledam neku knjigu da si uzmem, vezano za bebu a izbor je ogroman, a i cijene su im paprene. btw.jeste kome rekle za trudnoću? ja sam samo svojima na poslu rekla pošto sam otišla na čuvanje..starcima ćemo reć možda za nekih mj.dana

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji