Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maggie85
    26. Travanj 2018. 16:46

Nimfy 

Pticaselicazgst
    26. Travanj 2018. 16:56

Hahaha 😂😂 bas si me nasmijala. 😃 i ja punim 32 u srpnju, ti isto racica?
    Javi sta su ti rekli na pregledu. Meni je svejedno jel musko ili zensko, sam da je zdravo. 😍

DeeSB
    26. Travanj 2018. 17:34

Ja sam napokon maloo odspavala poslje posla...stalno sam umorna, a ne mogu spavati... 😞
    Imam 30 god....a sto se tice testa, nisam o tome jos nesto posebno razmisljala...ali vise sam za ne, nego za da. Bar za sada. Valjda ce mi muz doci s terena do tog dijela da normalno porazgovaramo (iako ce svakako biti kako ja kazem 😀😀)

L 💛

26. Travanj 2018. 18:41

ja sam isto u 7.mj, ima nas račica onda dosta 

Salatica9192
    26. Travanj 2018. 18:45

Ja 26 u septembru :)) Jos uvijek cu da govorim 25 hahahah :) A za spol, ne znam, nekad bih djecaka, nekad curicu, cak nekad pomislim, a sto ne nosim bluzance, da to rijesim jednom trudnocom haha. Kako god bude, samo da sve bude oke :))
    A ima li jos neko da ne pati od mucnina? Ja sam sutra 8+0 , od mucnina jos uvijek nista, ponekad neki osjecaj, ali volim sve ruckati haha :D I samoo ruckam.
    Istripam se ono da li se razvija beba uopste, ne osjecam se slabo uopste. 

26. Travanj 2018. 19:37

Ja napunila 27 prosli mjesec... Imam neki osjecaj da je decko, al i ako je curka bit ce super, nek je zivo i zdravo... Kod mene stalno neke mucnine, al nemam apetita uopce pa jedem na silu... Bar sam na bolovanju, pa mi je nekako lakse...

Nunii
    26. Travanj 2018. 19:59

Kada u obitelji imas jedno pet para  blizanaca i jos kada ti dragi ima dva,party 🤣
    Pa si mislis hoces i ti ili ne 🤣

Maggie85
    26. Travanj 2018. 21:45

Salatica9192, blago tebi ako nema mučnina. Ja sam kao i Suzy91, nemam apetita pa jedem kad je vrijeme, ali ne baš s nekim tekom. Nadam se da sam možda i koju kilu izgubila u protekla 4 tj. jer sam ionako s viškom krenula.  Javit ću sutra, vjerojatno će me opet vagat. 

Pticaselicazgst
    26. Travanj 2018. 22:15

Blago se vama koje nemate mucninu. Evo mene bas uhvatilo pod noc, ne znam di cu sa sobom. 😑 imam dobar tek i mogu jest al me poslihe uhvati muka, i kad sam gladna isto. Uzaas 😔 veseli me sto ce proc kroz koji tjedan. 
    Hihihi blizanci, to bi bilo veselooo. Prva trudnoca pa blizanacka 😍 

pepe1907
    26. Travanj 2018. 22:26

meni je muka popodne, predvečer..evo već 2 puta jela ručak 😄 i sad sam opet gladnaaa. Ujutro mi se baš ništa ne jede. Nego baš gledam neku knjigu da si uzmem, vezano za bebu a izbor je ogroman, a i cijene su im paprene. btw.jeste kome rekle za trudnoću? ja sam samo svojima na poslu rekla pošto sam otišla na čuvanje..starcima ćemo reć možda za nekih mj.dana

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.