Znam da nije pametno uključivati se u ovakvu temu, ali kad je jače od mene. Ni ja ne mislim da je moj brak papir već skrament, koji doživljavam neraskidivim. Poštujem i cijenim svačije mišljenje i pravo da živi kako želi ali jednostavno mi je licemjerno od ljudi koji to tako ne doživljavaju da se uopće vjenčaju u crkvi, samo zato jer je to tako običaj ili jer slike ispred katedrale ljepše izgledaju. Crkva ima svoja pravila i ne može ih svatko od nas tumačiti kako mu paše. Ko to smatra preradikalnim ima matičara i super, ne vidim problema.
Bravo mommy 🤗🤗😘😘
❤N i V💙
barbiemama, nek je sve dobro, a pimpac je muskima glavna okupacija jos u stomaku 😂 dobrodosle nove cure! Bome smo stvarno aktivne, docekalo me skoro 10 stranica sto sam popodne bila na druzenju s frendicom iz srednje! Htjela sam vas pitati, ako se radi 4D u sklopu pregleda koliko platite? pepe spominjes 500 kuna?
da išla sam radit privatno jer moja dr.nema ni 3d u domu zdravlja...svugdje je cca 500kn, za zg pričam
mislim da je ova grupa super pokazatelj da su ljudi ljudi, pogotovo u zajedničkoj situaciji ili nevolji. kad bi prokopale po stajalištima i životima, sigurno se u mnogočemu ne slažemo i živimo drukčije. no, unatoč tome sve razumijemo i bolove i strahove i sreću u ovoj situaciji.
Znam da nije pametno uključivati se u ovakvu temu, ali kad je jače od mene. Ni ja ne mislim da je moj brak papir već skrament, koji doživljavam neraskidivim. Poštujem i cijenim svačije mišljenje i pravo da živi kako želi ali jednostavno mi je licemjerno od ljudi koji to tako ne doživljavaju da se uopće vjenčaju u crkvi, samo zato jer je to tako običaj ili jer slike ispred katedrale ljepše izgledaju. Crkva ima svoja pravila i ne može ih svatko od nas tumačiti kako mu paše. Ko to smatra preradikalnim ima matičara i super, ne vidim problema.
ja kad bi to radila bilo bi samo zato da udovoljim njegovoj obitelji...ali posto ja nisam takva a njemu je bilo svjedeno vjencali smo se kod maticara..nas dvoje sretni i zadovoljni
Normabel je bolje izbjegavati u trudnoci, literatura ga ne preporucuje ali kod nas je i dalje u primjeni, i prevelikoj ako mene pitate. Nekad je korist veca od rizika ali nemojte ga bas za opustanje misica koristiti.
Farbanje moze u drugom tromjesecju.
Temu vjere cu elegantno zaobici, za dobrobit svih 😬 Upoznavanja radi cu reci da sam vjernik, a do vjere sam dosla bas preko otpora i odbojnosti prema danasnjoj crkvi. Krenula sam od nule proucavati i citati i vidjeti sto stvarno stoji a sto ne stoji, za sto postoje dokazi a za sto ne i tako sam ponovo dosla u vjeru ali drugaciju od one koju vecina nas "naslijedi" jer smo rodeni i odgajani tu gdje jesmo. Zalosno mi je sto je toliko deklarativnih katolika a upoznala sam puno agnostika i ateista koji o katolicizmu znaju vise nego valjda svaki drugi katolik kod nas.
Vidis..zanimljivo..ja bas jucer pricala u ljekarni kako me uzasno boli prepona i zenskice mi rekle nek pijem svaki dan normabel 2..mislim naravno da nisam poslusala jer iovako sad pijem previse ljekova i zeludac valjda samo sto nije pregorio od tog sveg..ahh
A sto se tice vjerskog opredjeljenja, ja se uvijek deklariram kao agnostik i jaaakooo puno ljudi me u cudu gleda jer ni ne znaju sto je to, a velika vecina je sokirana sto javno priznam to umjesto da se samo prikljucim da sam krscanka.
❤N i V💙
mislim da je ova grupa super pokazatelj da su ljudi ljudi, pogotovo u zajedničkoj situaciji ili nevolji. kad bi prokopale po stajalištima i životima, sigurno se u mnogočemu ne slažemo i živimo drukčije. no, unatoč tome sve razumijemo i bolove i strahove i sreću u ovoj situaciji.
Nema slučajnosti po mom mišljenju. Mi smo se sve "slučajno"našle sa vjerovatno jedinim što apsolutno dijelimo trudnoću i sve što ide s time. I tu smo međuostalim da učimo jedna od druge. Sve što naučim od svih vas pohranim i planiram koristiti. A da ne pričam kako mi je lakše kad se imam izjadati nekome tko to nešto isto prolazi 😀😀😚😚
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Normabel je bolje izbjegavati u trudnoci, literatura ga ne preporucuje ali kod nas je i dalje u primjeni, i prevelikoj ako mene pitate. Nekad je korist veca od rizika ali nemojte ga bas za opustanje misica koristiti.
Farbanje moze u drugom tromjesecju.
Temu vjere cu elegantno zaobici, za dobrobit svih 😬 Upoznavanja radi cu reci da sam vjernik, a do vjere sam dosla bas preko otpora i odbojnosti prema danasnjoj crkvi. Krenula sam od nule proucavati i citati i vidjeti sto stvarno stoji a sto ne stoji, za sto postoje dokazi a za sto ne i tako sam ponovo dosla u vjeru ali drugaciju od one koju vecina nas "naslijedi" jer smo rodeni i odgajani tu gdje jesmo. Zalosno mi je sto je toliko deklarativnih katolika a upoznala sam puno agnostika i ateista koji o katolicizmu znaju vise nego valjda svaki drugi katolik kod nas.
Vidis..zanimljivo..ja bas jucer pricala u ljekarni kako me uzasno boli prepona i zenskice mi rekle nek pijem svaki dan normabel 2..mislim naravno da nisam poslusala jer iovako sad pijem previse ljekova i zeludac valjda samo sto nije pregorio od tog sveg..ahh
A sto se tice vjerskog opredjeljenja, ja se uvijek deklariram kao agnostik i jaaakooo puno ljudi me u cudu gleda jer ni ne znaju sto je to, a velika vecina je sokirana sto javno priznam to umjesto da se samo prikljucim da sam krscanka.
Koliko vrsta agnosticizma ima...i kršćanstva i svega drugoga. To je tema koju nitko ne može apsolutno definirati jer je svakome osobna i subjektivna. Baš sam pisala rad iz filozofije o tome na prvoj godini faksa 😀
url=https://daisypath.com]
ja kad bi to radila bilo bi samo zato da udovoljim njegovoj obitelji…ali posto ja nisam takva a njemu je bilo svjedeno vjencali smo se kod maticara..nas dvoje sretni i zadovoljni
Hehe isto ko i kod mene. Mi odlucili kod maticara samo i cijela njegova familija je plakala jer ne zelimo u crkvi..doslovno sam se morala opravdavati kao da sam nesto zgrijesila jer se necemo vjencati u crkvi..bas mi je bilo uzasno to razdoblje..toliko su vrsili pritisak na nas da se MORAMO vjencati u crkvi, a mi odlucili drugacije..ahh
❤N i V💙
Farbanje...u 2mj.trudnoće sam radila balayage, i sad prije 2 mj. preljev preko cijele kose...frizerka prva me upozorila i rekla da ce me ofarbat ali na moju odgovornost
Mi smo 15g skoro skupa, vjenacli se kod maticara da si olaksamo papirologiju, oko djece i svega ostaloga, ali djeca nisu krstena i nece biti, sto se ustvari nikoga ne tice.. jer ja sam agnostik i super mi je, on je nesto izmedu necega i to e to
Sortiraj odgovore
Najstariji