Bruna divna trudnica 😍😍
Bome nas je posteno potres zatresao, prepala sam se ali sam uspjela nazad zaspat pa sve do sad 🔝
Ufff kaufland ajme to sam zaboravila, ici cu i ja danas onda. Uzela sam bas neki dan tajce u hm-u al bi mogla jos koje, to ce sad kad zahladi postati odjevni predmet broj 1. 😊
Joooj salatice kad krenes nabrajat svu tu hranu ujutro ajmeee 😋🤩🤩 ja cu danas kuhat rizoto sa kozicama tak da ti ne mogu pomoc znam da to ne volis 😅
Ja sam uzela u hmu trudnicke traperice i planiram jos jedne i isto tako par stramplica sad kad zahlafi za vestice, a tajice za trening moram kupit isto 😂 vjer cemo skocit do sv. Kriza u outlet jer mi treba i jos jedan sportski grudnjak 🤣
Cekam slikice iz Kauflanda, ja se pakiram poslije posla :D
Cure, ja dobila dva jastuka prosli tjedan za rodjendan, jedan je komplet zapakirani, mogu poslikati pa ako koja zelči mozemo se dogovoriti za neku cijenu,jer sta ce meni da stoji :/
Mozes bacit slikicu i mjere i cijenu 😊
jutro cure 😘
imam jastuk za dojenje iz Minigreenya i jako sam zadovoljna. čak ga koristim iza leđa kad gledam tv i super mi je.
čekam danas krevetić. jučer je trebao doći pa sam preusmjerila na danas, ali još nikakve obavijesti ni ništa. idu mi užasno na živce te dostavne službe. htjela bih na ručak negdje u grad, a sad ne znam ni kad će doć. možda baš tad 😏
ja ću danas bome neku salatu ručat jer mi je popodne pregled. da imam barem kilu manje 😁
imam trudničke traperice s Asosa, ali još uvijek su mi velike. kao i tajice. spadaju mi na struku i trbuhu i oko međunožja. a uzela sam 36, koji inače nosim za traperice. još uvijek nosim netrudničke tajice i ostalo. valjda će bit ovo trudničko ok makar na jesen.
Svratite na kavu hahahah 😂 Vi koje cete u BiH 😂 Gdje kupujete inace kod nas? A mislim da jesmo dosta jeftiniji od vas, isplati se za dosta stvari doci (ko je blize, ima rodbinu, itd).
Ana,
joj ja to ne volim xD Kao ja to kupim i krenem da jedem i nmg 😂 A bas je zdravo, jednostavno. Krivo mi bude. Ali nema sanse da progutam hahahaha. Ni sa mlijekom one cokoladne nmg, ne znam sto tolika odbojnost. Ja razmisljam sta bih danas rucala, da kazem mami da spremaa. Imate li prijedloge xD Ili prijedloge za ogrijesiti se haha, nesto bih se pocastila sa slatkim (ali mi se jedu i breskve) 😂
Mi imamo punjene paprike sa junetinom. I ja se, kad ima, ne bunim protiv pite od jabuke 😋 A uvijek možeš i palačinke 😋
E bas ga potrefi sto ne jedem hahaha 😂😂😂😂 Mislim u trudnoci ne jedem iz ko zna kojeg razloga, cudnog, paprike punjene mesom. A pitu sa jabukama ne volim, dok muz bi doruckovao, rucao i vecerao nju ako ima 😂 Ali vec palacinke sa nutelom i plazmom… zar postoji neko da to ne voli haha 😍
U glavi mi sad i krempita (kremsnjita), ali mi se ne svidjaju ove kupovne, vec mojaaa krempita. Vidjecu da nagovorim mamu da napravi hahaha. Uzasna sam.
Do podne ja mogu pozamasan spisak izbaciti ovdje hahahhaha 😂
I meni su krempite stalno u glavi, kad sam bila na moru mi je seka napravila za rockas i prekjucer sam jela u ikei 🤣😁 sva sreca pa nije ni samobor daleko pa se mozemo lako zaletit i tamo 🤣🤣
imam trudničke traperice s Asosa, ali još uvijek su mi velike. kao i tajice. spadaju mi na struku i trbuhu i oko međunožja. a uzela sam 36, koji inače nosim za traperice. još uvijek nosim netrudničke tajice i ostalo. valjda će bit ovo trudničko ok makar na jesen.
Meni je na trapericama velik ovaj dio elasticni sta ide preko trbuha pa njega samo preklopim preko bokova, sta se tice starih traperica mogu stat normalno u 2para jos uvijek ostale se nedaju zakopcat ustvari mogu ih cak i zakopcat al mi nisu udobne onda
i ja stanem u stare traperice i zakopčam ih, ali me stežu kad sjedim. pogotovo na poslu, npr. pa ih više ne nosim osim eventualno do dućana.
Svratite na kavu hahahah 😂 Vi koje cete u BiH 😂 Gdje kupujete inace kod nas? A mislim da jesmo dosta jeftiniji od vas, isplati se za dosta stvari doci (ko je blize, ima rodbinu, itd).
Ana,
joj ja to ne volim xD Kao ja to kupim i krenem da jedem i nmg 😂 A bas je zdravo, jednostavno. Krivo mi bude. Ali nema sanse da progutam hahahaha. Ni sa mlijekom one cokoladne nmg, ne znam sto tolika odbojnost. Ja razmisljam sta bih danas rucala, da kazem mami da spremaa. Imate li prijedloge xD Ili prijedloge za ogrijesiti se haha, nesto bih se pocastila sa slatkim (ali mi se jedu i breskve) 😂
Mi imamo punjene paprike sa junetinom. I ja se, kad ima, ne bunim protiv pite od jabuke 😋 A uvijek možeš i palačinke 😋
E bas ga potrefi sto ne jedem hahaha 😂😂😂😂 Mislim u trudnoci ne jedem iz ko zna kojeg razloga, cudnog, paprike punjene mesom. A pitu sa jabukama ne volim, dok muz bi doruckovao, rucao i vecerao nju ako ima 😂 Ali vec palacinke sa nutelom i plazmom… zar postoji neko da to ne voli haha 😍
U glavi mi sad i krempita (kremsnjita), ali mi se ne svidjaju ove kupovne, vec mojaaa krempita. Vidjecu da nagovorim mamu da napravi hahaha. Uzasna sam.
Do podne ja mogu pozamasan spisak izbaciti ovdje hahahhaha 😂
I meni su krempite stalno u glavi, kad sam bila na moru mi je seka napravila za rockas i prekjucer sam jela u ikei 🤣😁 sva sreca pa nije ni samobor daleko pa se mozemo lako zaletit i tamo 🤣🤣
Ja živim u Samoboru. Poslat cu vam kremsnite postom. 😆
Cure prijenos iz čekaonice, sjedi sa mnom jedna trudnica i sad komentiramo nešto kile, btw ova vaga kaže 2 od zadnjeg puta, sveukupno 5-6, nije toliko strašno za blizance ali se osjećam ko kit. I da ne duljim pita ona mene koji sam mj, ja nju. Kad ona odgovara 8. Termin mi je tad i tad ali je curica. Ono wtf? Uopće nisam znala šta bi rekla 👊
url=https://lilypie.com]
Jutro cure!
Ja sam te trudnicke hlace trazila u hm i nisam ih mogla nigdje naci..na kraju mi je frendica poklonila svoje😊
Danas idem poharati kaufland,valjda necu izvisiti ko zadnji put u lidlu,dodem i nema niceg🤣
Emily moze i meni kremsnite😋
A sa kilama sam na +5 ,s time da sam od 16 do 22tj dobila 4kg🙄 ali sam sitna i u startu sam imala 48kg pa je to valjda ok..nije mi niko nista komentirao😅
Sortiraj odgovore
Najstariji