Jutro curke, sretno svima danas na pregledima ja sam mislila do Kauflanda po tajice, imam jedne iz h&m-a, jedne iz Mane i trebale bi mi jos jedne,a majice sam u Mani bila uzela 4, prve dvije na 50% popusta i onda tjedan kasnije na 70%
a jastuk mi se cini dosta manji taj iz Kauflanda ili se varam? Maggie85 sta ti kazes?
Svratite na kavu hahahah 😂 Vi koje cete u BiH 😂 Gdje kupujete inace kod nas? A mislim da jesmo dosta jeftiniji od vas, isplati se za dosta stvari doci (ko je blize, ima rodbinu, itd).
Ana,
joj ja to ne volim xD Kao ja to kupim i krenem da jedem i nmg 😂 A bas je zdravo, jednostavno. Krivo mi bude. Ali nema sanse da progutam hahahaha. Ni sa mlijekom one cokoladne nmg, ne znam sto tolika odbojnost. Ja razmisljam sta bih danas rucala, da kazem mami da spremaa. Imate li prijedloge xD Ili prijedloge za ogrijesiti se haha, nesto bih se pocastila sa slatkim (ali mi se jedu i breskve) 😂
Mi imamo punjene paprike sa junetinom. I ja se, kad ima, ne bunim protiv pite od jabuke 😋 A uvijek možeš i palačinke 😋
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Svratite na kavu hahahah 😂 Vi koje cete u BiH 😂 Gdje kupujete inace kod nas? A mislim da jesmo dosta jeftiniji od vas, isplati se za dosta stvari doci (ko je blize, ima rodbinu, itd).
Ana,
joj ja to ne volim xD Kao ja to kupim i krenem da jedem i nmg 😂 A bas je zdravo, jednostavno. Krivo mi bude. Ali nema sanse da progutam hahahaha. Ni sa mlijekom one cokoladne nmg, ne znam sto tolika odbojnost. Ja razmisljam sta bih danas rucala, da kazem mami da spremaa. Imate li prijedloge xD Ili prijedloge za ogrijesiti se haha, nesto bih se pocastila sa slatkim (ali mi se jedu i breskve) 😂
Mi imamo punjene paprike sa junetinom. I ja se, kad ima, ne bunim protiv pite od jabuke 😋 A uvijek možeš i palačinke 😋
E bas ga potrefi sto ne jedem hahaha 😂😂😂😂 Mislim u trudnoci ne jedem iz ko zna kojeg razloga, cudnog, paprike punjene mesom. A pitu sa jabukama ne volim, dok muz bi doruckovao, rucao i vecerao nju ako ima 😂 Ali vec palacinke sa nutelom i plazmom... zar postoji neko da to ne voli haha 😍
U glavi mi sad i krempita (kremsnjita), ali mi se ne svidjaju ove kupovne, vec mojaaa krempita. Vidjecu da nagovorim mamu da napravi hahaha. Uzasna sam.
Do podne ja mogu pozamasan spisak izbaciti ovdje hahahhaha 😂
Jutro.
Evo da i ja prokukam na užasno spavanje jednu noć 😔 baš baš sam loše spavala. Milijun misli u glavi. Mikijun i jedan- "zašto". Jedva cekam utorak i pregled. Jedva cekam 20i tt i 4d. 😫
Cure na pregledima, sretno danas! Cekamo vas i malo lijepih vijesti 😊
Maggie/salatice cini mi se da vas dvije imate onu aplikaciju za bebinom rukicom i usporedbom s vocem. Kako se ono zove?
Ana nadam se da je muka po zubu gotova.
Miranda jel B. bolje? Prešlo i na tebe,ha? 😑
Trbusi su vam divni.
Kilaza- do punog 14.tt- 3 kg. Bas mi bio sok. Sad jos uvijek ni grama nakon ta 3. Pretpostavljam da se kilaza smirila kad su mi pogodili terapiju za stitnjacu s obzirom da je u trudnoci "proradila". 🤷♀️
I da, moram do Kauflanda. Bruna kakav je jastuk, ja si ga jos nisam kupila 😔
Bruna divna trudnica 😍😍
Bome nas je posteno potres zatresao, prepala sam se ali sam uspjela nazad zaspat pa sve do sad 🔝
Ufff kaufland ajme to sam zaboravila, ici cu i ja danas onda. Uzela sam bas neki dan tajce u hm-u al bi mogla jos koje, to ce sad kad zahladi postati odjevni predmet broj 1. 😊
Joooj salatice kad krenes nabrajat svu tu hranu ujutro ajmeee 😋🤩🤩 ja cu danas kuhat rizoto sa kozicama tak da ti ne mogu pomoc znam da to ne volis 😅
Ja ću danas špinat za ručak, a od slatkog mi se tako jedu palačinke sa nutellom i plazmom, Salatice cure mi sline 😂😂😂😂
Jede mi se i veggie burger iz MC Donaldsa, i francuska salata isto jako 😂😂 Moram pazit, doktorica me prošli put opomenula za 2.5 kg u 5 tjedana. Ovako samo ležim i gledam kojekakve recepte 😂😂😂
joj da, ja tajice kupujem u Decathlonu za 35 kN. Crne, lagane i mekane, navučen i preko trbuha i ne zuljaju. Imala sam i yoga hlače njihove i uzet ću opet, premekane i udobne.
Sad po kući samo to furam, a za van imam dosta haljina, samo moram strample kupiti
Jutro.
Evo da i ja prokukam na užasno spavanje jednu noć 😔 baš baš sam loše spavala. Milijun misli u glavi. Mikijun i jedan- "zašto". Jedva cekam utorak i pregled. Jedva cekam 20i tt i 4d. 😫
Cure na pregledima, sretno danas! Cekamo vas i malo lijepih vijesti 😊
Maggie/salaticecini mi se da vas dvije imate onu aplikaciju za bebinom rukicom i usporedbom s vocem. Kako se ono zove?
Ana nadam se da je muka po zubu gotova.
Miranda jel B. bolje? Prešlo i na tebe,ha? 😑
Trbusi su vam divni.
Kilaza- do punog 14.tt- 3 kg. Bas mi bio sok. Sad jos uvijek ni grama nakon ta 3. Pretpostavljam da se kilaza smirila kad su mi pogodili terapiju za stitnjacu s obzirom da je u trudnoci "proradila". 🤷♀️
I da, moram do Kauflanda. Bruna kakav je jastuk, ja si ga jos nisam kupila 😔
App se zove ovia pregnancy
Pticice,
Ovia Pregnancy 😊 Bas je super. Ja skrinsotujem od 18 nedelje i bas imam pregled koliko je rukica porasla od tada. 😊 Jos je cura skinulo nju. Ono promovisemo ih po forumu 😂
Hahahah curee, vracam se na staro i svoju omiljenu temu 😂 Kozice, odo vidjeti sta je to hahah. Male koze hahaha. Salim se, znam da je nesto morsko. 🐋🐟🐡🦐
I ja bih hamburger i rusku salatuuu (mama je inace pravi zimi, nije bas za ljeta - majoneza, suvo meso). I one toffee slatkise i cokolado mlijeko. Odoh praviti spisak i poslati nekog u prodavnicu hahaha, nema druge.
Sortiraj odgovore
Najstariji