Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maggie85
    30. Kolovoz 2018. 07:08

Ana, takvog pandu imam i ja, dobila sam ga kad mi je tata preminuo, imala sam 7 godina, tako da mi je jaaako drag. Ima 26 godina :-)

Ana89
    30. Kolovoz 2018. 07:28

Dobro jutro cure! Sretno svima na pregledu!! 
    Kad sam ja dobila pandu, imala sam godinu dana i u sjedećem položaju je bio veći od mene.😍😍😍😍

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Salatica9192
    30. Kolovoz 2018. 07:34

Jutro cure, 
    srecno na pregledima danas svima 😊😍 
    Zemljotresss. Ja gotivim to hahah, ali te mini i po mogucnosti u sred dana, a ne noci 😂
    Ja doruckovala ribu sardinu i crveni luk, i to kontala samo cu malo, podijelicu sa mackom. Pojedoh ja cijelu, ostade macak bez poslastice xD A za luk, niko mi svejedno i ne prilazi ahahahah 😂

Ivylee
    30. Kolovoz 2018. 07:47

Cure normalno jesti prije ogtt-a, samo ujutro natašte. Ja sam u zadnjih mjesec dana u minusu s kilama, -1kg, zbog prehrane po vuk vrhovcu. Nije da je se držim ko pijan plota jer imam iskustva iz prve, ali pazim koliko jedinica UH unosim, i biram zdravije verzije... Sladoled me malo zezne moram priznati 🙈
    Sljedeći tjedan idem na guk profil pa ćemo vidjeti šećere...

annchy17
    30. Kolovoz 2018. 07:49

Sanja28

Cure ja ne znam stvarno što da mislim. Trudnoća mi je uredna, nemam nikakvih problema (nadam se da će i ostat tako), pijem samo za štitnjaču tablete, malo su mi vrijednosti povišene u trudnoći, nalaz urinokulture kako kad, ali s tim sam oduvijek imala problema, krvni nalazi super, OGTT još nije rađen, moj doktor radi to iza 29. tjedna, ali mene muči druga stvar. Puno kila sam dobila. 16. Inače sam takva da ljeti puno dobijem i baravno da sam i u trudnoći, još sam i prestsls pušit, ali brine me jer doktor je digao paniku kada sam bila na 10, a kile samo rastu, nije da jedem sad nešto previše i ne vidi se ko da sam toliko dobila. Molim vas, koliko ste vi dobiledo sada? Sve smo tu negdje s terminima. Oprostite na dugom postu.

Ja sam 17+4, oko 7-8 kg sam dobila, isto mi se cini puno, a ne jedem nista vise nego prije.. Sve me strah sad na pregledu kak ce se vaga popet. Doktor je rekao samo da je dosta kg,a nismo ni pola prosli.. 

Sad zadnja dva mjeseca, pregleda po 2 kg, a na pocetku odmah 4 ko iz stopa :/ 

Ana89
    30. Kolovoz 2018. 07:52

Salatica9192

Jutro cure,
    srecno na pregledima danas svima 😊😍
    Zemljotresss. Ja gotivim to hahah, ali te mini i po mogucnosti u sred dana, a ne noci 😂
    Ja doruckovala ribu sardinu i crveni luk, i to kontala samo cu malo, podijelicu sa mackom. Pojedoh ja cijelu, ostade macak bez poslastice xD A za luk, niko mi svejedno i ne prilazi ahahahah 😂

Ja sam morala po jogurt ići u dućan za svoje zobene 😆😆. Onako gladna. Mogla sam i palačinke od sinoć, ali ipak, pazim. Uzimam u obzir tu glukozu koliko toliko. Iako ne paničarim.

Jagodica86
    30. Kolovoz 2018. 08:16

Dobro jutro cure. Evo mene, obično se oko 8 budim, nekad i ranije ali nikad poslije 8.inače zaspem ranije oko pola 11,sinoć sam malo duže bila budna do iza 12 što je jako rijetko. 

Ja sam isto na Eutyroxu, i znam da se mora jesti pola sata nakon tablete, i ja stvarno tako uvijek ne bude mi baš naj ako ne jedem, baš velika glad me uhvati. Nemam pojma hoću ići i kad na ogtt, nisam ništa pitala, ali sad sam na 22 tjednu pa ima vremena 

Što se tiče prehrane, ja sam na +4 kile, ne vidi mi se skoro ništa, samo mi je trbuh ogroman baš, inače sam krenula sa 52 kile, i sitnije sam građe, nikad imala trbuh, sad sam si tako smiješna hahha. Baš mi je krasno i čudno u isto vrijeme.

Što se tiče junka, ja ponekad pojedem burek, to mi je porok. Čokolade ništa, sokove, čipseve izbjegavam. Pojedem nešto slatko povremeno, sladoled sad po ljeti i tako, više sam od slanog. 
    Ja svaki put kad mi se jedu gluposti, samo pomislim da sve to ide direktno u bebu, i prođe me volja. Sve što unesem u sebe, gradi moje dijete i utječe na nju jako. 
    Ovo mi je period kad se uopće ne radi o meni i što bi ja, nego što je za bebu najbolje. Pa pazim maksimalno, i gledam da jedem fino, a opet zdravo.

Emily1801
    30. Kolovoz 2018. 08:25

du1988

Cure, ja se danas zaletila u BiH i pokupovala i sto sam planirala i sto nisam…uglavnom, gnijezdo sam gledala i kod nas i cijena od 490 kn me sokirala-tamo sam ga kupila za 39 maraka! Uzela sam jos plahtu za kinderbet, sebi spavacicu za bolnicu, 10 bijelih tetrica, nepromocivu podlogu i dekicu Bodije sam si ogranicila samo na dva jer nije jos sto posto da je curka 🤣🤣

Gdje u BiH si kupovala? Ja sam isto mislila otici po neke sitnice kad cu ici svojima u Slavoniju pa usput.

Cure koje ste na euthyroxima pridruzujem se sa svojih 25 mcg. Najgore mi je cekati ovih pola sata ujutro do dorucka. 😝

Ana89
    30. Kolovoz 2018. 08:27

Jagodica86

Dobro jutro cure. Evo mene, obično se oko 8 budim, nekad i ranije ali nikad poslije 8.inače zaspem ranije oko pola 11,sinoć sam malo duže bila budna do iza 12 što je jako rijetko.

Ja sam isto na Eutyroxu, i znam da se mora jesti pola sata nakon tablete, i ja stvarno tako uvijek ne bude mi baš naj ako ne jedem, baš velika glad me uhvati. Nemam pojma hoću ići i kad na ogtt, nisam ništa pitala, ali sad sam na 22 tjednu pa ima vremena

Što se tiče prehrane, ja sam na +4 kile, ne vidi mi se skoro ništa, samo mi je trbuh ogroman baš, inače sam krenula sa 52 kile, i sitnije sam građe, nikad imala trbuh, sad sam si tako smiješna hahha. Baš mi je krasno i čudno u isto vrijeme.

Što se tiče junka, ja ponekad pojedem burek, to mi je porok. Čokolade ništa, sokove, čipseve izbjegavam. Pojedem nešto slatko povremeno, sladoled sad po ljeti i tako, više sam od slanog.
    Ja svaki put kad mi se jedu gluposti, samo pomislim da sve to ide direktno u bebu, i prođe me volja. Sve što unesem u sebe, gradi moje dijete i utječe na nju jako.
    Ovo mi je period kad se uopće ne radi o meni i što bi ja, nego što je za bebu najbolje. Pa pazim maksimalno, i gledam da jedem fino, a opet zdravo.

Poslat ćete oni sami na OGTT, nećeš morati ni tražiti. A i bolje da znaš tu toleranciju na glukozu nego ne. 

Jagodica86
    30. Kolovoz 2018. 08:35

Ana89

Jagodica86

Poslat ćete oni sami na OGTT, nećeš morati ni tražiti. A i bolje da znaš tu toleranciju na glukozu nego ne.

Da, tako sam i mislila. Vidim da nije kod svakog doktora isto, ali ja sam jako zadovoljna sa svojim dosada, tako da vjerujem da će dati kad bude trebalo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI