Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Emily1801
    30. Kolovoz 2018. 10:57

AllieH

Ja još ne mogu prestati misliti na pikicu i sad toliko strahujem od sljedećeg pregleda da vam ne mogu opisati. Nevjerojatno mi je to sve i ne mogu zamisliti da nitko dosad ništa nije vidio.
    Ja sam na +5kg, ali mi je stomak popriličan, cice su veće za broj, nešto sam dobila i u guzu tako da se ne brinem previše, baš si dobro izgledam.
    Sutra još uzimam godišnji, od ponedjeljka sam na komplikacijama, baš me zanima kako će mi dani prolaziti.

I mene je strah. Sjetila sam se kad se dogodilo ono s Bulbi i kako joj je dan prije na kontroli doktor rekao da se ne mora bojati jer je usla u sigurne tjedne i kako je nakon svega napisala da ne postoje sigurni tjedni. Nakon ovoga sam sigurna da ne postoje sigurni tjedni i da ako izguram do kraja i rodim zdravu bebu cu se sjetiti svih onih koji nisu imali tu srecu. I ne mogu vjerovati kako netko onda moze izjaviti tako nesto tipa " termin mi je tad i tad ALI je curica ". Pogotovo danas kad ljudi imaju sve vise problema uopce doci do trudnoce i izdrzati do kraja sa zivim i zdravim bebama.

• nali
    30. Kolovoz 2018. 11:01

Sretno curama koje imate preglede. 
    Ako je kome Slovenija blizu, od ponedjeljka imaju sve za trudnice i bebe u Lidlu.

AllieH
    30. Kolovoz 2018. 11:02

Emily1801

I mene je strah. Sjetila sam se kad se dogodilo ono s Bulbi i kako joj je dan prije na kontroli doktor rekao da se ne mora bojati jer je usla u sigurne tjedne i kako je nakon svega napisala da ne postoje sigurni tjedni. Nakon ovoga sam sigurna da ne postoje sigurni tjedni i da ako izguram do kraja i rodim zdravu bebu cu se sjetiti svih onih koji nisu imali tu srecu. I ne mogu vjerovati kako netko onda moze izjaviti tako nesto tipa " termin mi je tad i tad ALI je curica ". Pogotovo danas kad ljudi imaju sve vise problema uopce doci do trudnoce i izdrzati do kraja sa zivim i zdravim bebama.

Odlično si sve napisala. Mene i sad pitaju koliko sam trudna ili kad je termin, ja uvijek kažem tad i tad, ako Bog da pa bude sve u redu. Nekako ništa ne uzimam zdravo za gotovo. Znam da ne mogu ni na što utjecati, ali jednostavno je toliko svakakvih scenarija oko nas da ne znam tko može biti do kraja opušten u trudnoći. 

Luka ❤

Mina93
    30. Kolovoz 2018. 11:03

Salatica9192

Maggie,
    cestitamm i jaa na ulasku u trece tromjesecje. To mi ono, vauuu. Jos maloo 😊 Volim ja i eurokreme (linolade) i marmelade (sipak). Ma sve ja volim slatko hahaha 😍
    Mina,
    hahahaha pojesce je misevi hahahha. Mozda da svekrvu kontaktiram, sta ima, ovo ono, krempitica hhhahahhaha. Ona bukvalno vjeruje u te miseve, kontam xD hahaha 😋 Ali necuu, nisam toliki gad. Igracu oko mame jos malo. Mislim pola sata posla, da ne mirujem, ja bih..
    A gledam ove samoborske krempite, Boga mi dobre hahahaha neka su slatke. Cure koje ste blizu, eto finog izleta 😂😋
    Daa, htjela sam Barbie napisati jos prije i zaboravi. I ja na dan kontrole ne jedem puno hahahhaa. I zbog vage i zbog pritiska. Jer ono jednom kad mi je bio 130/90, natukla se vruce corbe, salate, kuruzice bas pred kontrolu… cekala dugo rucak, zeludac se napirio, pa gdje necu nabiti pritisak hahaaha 😂 Znaci dan kontrole - dijetalno hahha. Cekamo vijesti 😊

Hahahah mogla si kao nazvat da vidis sta ima pa usput ono jao jedu mi se kremsnite 🤣🤣🤣
    Ja sam se iskreno zacudila kako su mi moji pogace spremali, rekla sam da mi se jedu i od tada svaki dan pitali kad cemo i mama radila tata pekao u krusnoj peci 😍😍

Bruna92
    30. Kolovoz 2018. 11:12

Ja jos uvijek nemam neke prohtjeve sta se tice hrane (vidjet cemo do kada ce to trajati 😂), osim sta zelim sarme!! Ali to ne mogu uzeti ko trudnicki prohtjev jer oduvijek sam luda za sarmama, mogla bih ih jesti svaki dan po cijeli dan 🙄 
    SARMA ❤️❤️❤️❤️❤️
    😂😂

barbiemama
    30. Kolovoz 2018. 11:21

ma nema danas pravde u svijetu. divni ljudi se godinama muče sa začećem, nekad ni ne uspiju. a svakakve budale samo tako zatrudne i ne brinu poslije o toj djeci.

mene iznenadila kolegica koja je rodila prije otprilike 2 god. komentirala je... hvalabogu da je muško, pa ne moram rađati još jedno. kaj reć, budala ima i među obrazovanima, neobrazovanima, bogatim, siromašnim 😏

Mina93
    30. Kolovoz 2018. 11:30

SarahZg

Mi odlucili promijenit let i doć ranije; konačno smo u ponedeljak u hrv. Nadam se da će let proc dobro. Malo me strah promjene tlaka. A i nervozna sam dosta jer sam samo par puta osjetila curicu zadnja dva dana.

Nemoj se puno stresirat oko tog jer beban sve osjeti 🤗 znam kako ti je jer sam i ja imala tih perioda i bila u strahu sta je sad sta se ne javlja, al ne brini sve je u redu ❤️sretan vam put unaprijed

Mina93
    30. Kolovoz 2018. 11:38

Bruna92

Ja jos uvijek nemam neke prohtjeve sta se tice hrane (vidjet cemo do kada ce to trajati 😂), osim sta zelim sarme!! Ali to ne mogu uzeti ko trudnicki prohtjev jer oduvijek sam luda za sarmama, mogla bih ih jesti svaki dan po cijeli dan 🙄
    SARMA ❤️❤️❤️❤️❤️
    😂😂

Nakon kremsnita idemo u pohod na sarme 😍😍

Mina93
    30. Kolovoz 2018. 11:40

barbiemama

ma nema danas pravde u svijetu. divni ljudi se godinama muče sa začećem, nekad ni ne uspiju. a svakakve budale samo tako zatrudne i ne brinu poslije o toj djeci.

mene iznenadila kolegica koja je rodila prije otprilike 2 god. komentirala je… hvalabogu da je muško, pa ne moram rađati još jedno. kaj reć, budala ima i među obrazovanima, neobrazovanima, bogatim, siromašnim 😏

Istina, slazem se, danas svaka budala ima dijete, nekad mi je muka kad razmisljam kako je zapravo lako napraviti dijete, ako je sve ok naravno, zato i svakakve babe zatrudne i imaju dijete a ne zele se uopce brinuti o njemu.. Zalosno s obzirom na to koliko ima parova sta zele djecu a nmg imati.. 😭

Sunflower! 🌻
    30. Kolovoz 2018. 11:48

Emily, za koji mjesec se i mi selimo u Samobor, mozda vec i prije nego se beba rodi ako sve sredimo tak da cemo moc skupa kave ispijat 😁 U kojem si dijelu Samobora?
    Sad ste i mene na kremsnite navukle... a kao izbjegavam slatko zbog ovih dosadnih gljivica 🤨 Iako mama jucer napravila cokoladni kuglof, pa kak odoljeti tak necem? 😍
    Vidis mogla bi i ja poslat muza u Kaufland po tajice, dobro bi mi dosle jos jedne. Jucer sam si s HMa narucila spavacicu za nakon poroda, ono kao zq dojenje da se lako izmakne samo. A sutra idemo na kontrolu, jedva cekaam! Cure koje idete danas sretno i cekamo izvjesca ☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.