Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jagodica86
    30. Kolovoz 2018. 08:16

Dobro jutro cure. Evo mene, obično se oko 8 budim, nekad i ranije ali nikad poslije 8.inače zaspem ranije oko pola 11,sinoć sam malo duže bila budna do iza 12 što je jako rijetko. 

Ja sam isto na Eutyroxu, i znam da se mora jesti pola sata nakon tablete, i ja stvarno tako uvijek ne bude mi baš naj ako ne jedem, baš velika glad me uhvati. Nemam pojma hoću ići i kad na ogtt, nisam ništa pitala, ali sad sam na 22 tjednu pa ima vremena 

Što se tiče prehrane, ja sam na +4 kile, ne vidi mi se skoro ništa, samo mi je trbuh ogroman baš, inače sam krenula sa 52 kile, i sitnije sam građe, nikad imala trbuh, sad sam si tako smiješna hahha. Baš mi je krasno i čudno u isto vrijeme.

Što se tiče junka, ja ponekad pojedem burek, to mi je porok. Čokolade ništa, sokove, čipseve izbjegavam. Pojedem nešto slatko povremeno, sladoled sad po ljeti i tako, više sam od slanog. 
    Ja svaki put kad mi se jedu gluposti, samo pomislim da sve to ide direktno u bebu, i prođe me volja. Sve što unesem u sebe, gradi moje dijete i utječe na nju jako. 
    Ovo mi je period kad se uopće ne radi o meni i što bi ja, nego što je za bebu najbolje. Pa pazim maksimalno, i gledam da jedem fino, a opet zdravo.

Emily1801
    30. Kolovoz 2018. 08:25

du1988

Cure, ja se danas zaletila u BiH i pokupovala i sto sam planirala i sto nisam…uglavnom, gnijezdo sam gledala i kod nas i cijena od 490 kn me sokirala-tamo sam ga kupila za 39 maraka! Uzela sam jos plahtu za kinderbet, sebi spavacicu za bolnicu, 10 bijelih tetrica, nepromocivu podlogu i dekicu Bodije sam si ogranicila samo na dva jer nije jos sto posto da je curka 🤣🤣

Gdje u BiH si kupovala? Ja sam isto mislila otici po neke sitnice kad cu ici svojima u Slavoniju pa usput.

Cure koje ste na euthyroxima pridruzujem se sa svojih 25 mcg. Najgore mi je cekati ovih pola sata ujutro do dorucka. 😝

Ana89
    30. Kolovoz 2018. 08:27

Jagodica86

Dobro jutro cure. Evo mene, obično se oko 8 budim, nekad i ranije ali nikad poslije 8.inače zaspem ranije oko pola 11,sinoć sam malo duže bila budna do iza 12 što je jako rijetko.

Ja sam isto na Eutyroxu, i znam da se mora jesti pola sata nakon tablete, i ja stvarno tako uvijek ne bude mi baš naj ako ne jedem, baš velika glad me uhvati. Nemam pojma hoću ići i kad na ogtt, nisam ništa pitala, ali sad sam na 22 tjednu pa ima vremena

Što se tiče prehrane, ja sam na +4 kile, ne vidi mi se skoro ništa, samo mi je trbuh ogroman baš, inače sam krenula sa 52 kile, i sitnije sam građe, nikad imala trbuh, sad sam si tako smiješna hahha. Baš mi je krasno i čudno u isto vrijeme.

Što se tiče junka, ja ponekad pojedem burek, to mi je porok. Čokolade ništa, sokove, čipseve izbjegavam. Pojedem nešto slatko povremeno, sladoled sad po ljeti i tako, više sam od slanog.
    Ja svaki put kad mi se jedu gluposti, samo pomislim da sve to ide direktno u bebu, i prođe me volja. Sve što unesem u sebe, gradi moje dijete i utječe na nju jako.
    Ovo mi je period kad se uopće ne radi o meni i što bi ja, nego što je za bebu najbolje. Pa pazim maksimalno, i gledam da jedem fino, a opet zdravo.

Poslat ćete oni sami na OGTT, nećeš morati ni tražiti. A i bolje da znaš tu toleranciju na glukozu nego ne. 

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Jagodica86
    30. Kolovoz 2018. 08:35

Ana89

Jagodica86

Poslat ćete oni sami na OGTT, nećeš morati ni tražiti. A i bolje da znaš tu toleranciju na glukozu nego ne.

Da, tako sam i mislila. Vidim da nije kod svakog doktora isto, ali ja sam jako zadovoljna sa svojim dosada, tako da vjerujem da će dati kad bude trebalo. 

• zvrkica
    30. Kolovoz 2018. 08:39

Jutro 😀

sretno na pregledima danas 😀

Maggie85
    30. Kolovoz 2018. 08:42

Ja sam već poharala Kaufland, kupila sam jastuk za dojenje, majicu, gaće i tajice za 180 kn!
    Opet slike ne prolaze pa ne mogu učitati.

Ana89
    30. Kolovoz 2018. 08:47

Maggie85

Ja sam već poharala Kaufland, kupila sam jastuk za dojenje, majicu, gaće i tajice za 180 kn!

Mi idemo kupiti mužu jastuk za dojenje 😂😂😂. Ja svoj imam. A idem si po majicu INBOX 😋😋

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

annchy17
    30. Kolovoz 2018. 08:51

Cekam slikice iz Kauflanda, ja se pakiram poslije posla :D 

Cure, ja dobila dva jastuka prosli tjedan za rodjendan, jedan je komplet zapakirani, mogu poslikati pa ako koja zelči mozemo se dogovoriti za neku cijenu,jer sta ce meni da stoji :/ 

Salatica9192
    30. Kolovoz 2018. 08:56

Svratite na kavu hahahah 😂 Vi koje cete u BiH 😂 Gdje kupujete inace kod nas? A mislim da jesmo dosta jeftiniji od vas, isplati se za dosta stvari doci (ko je blize, ima rodbinu, itd).
    Ana, 
    joj ja to ne volim xD Kao ja to kupim i krenem da jedem i nmg 😂 A bas je zdravo, jednostavno. Krivo mi bude. Ali nema sanse da progutam hahahaha. Ni sa mlijekom one cokoladne nmg, ne znam sto tolika odbojnost. Ja razmisljam sta bih danas rucala, da kazem mami da spremaa. Imate li prijedloge xD Ili prijedloge za ogrijesiti se haha, nesto bih se pocastila sa slatkim (ali mi se jedu i breskve)  😂

Salatica9192
    30. Kolovoz 2018. 08:57

Ana89

Maggie85

Mi idemo kupiti mužu jastuk za dojenje 😂😂😂. Ja svoj imam. A idem si po majicu INBOX 😋😋

Ana89

Maggie85

Ahahahahahaha 😂😂😂😂🤣 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.