Ja imam trudničke hlače koje su mi još velike ( nadam se da će i ostati 😆😆) Stanem i ja u svoje trapke 36, malo nižeg struka. U ove visokog stanem do kopčanja. Znači noge su mi iste samo je bušica okruglić 😋😋. Imam i trudničke tajice, uzela broj veće zbog gornjeg dijela , dolje su luft .ali udobnost je to.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Jutro cure!
Ja sam te trudnicke hlace trazila u hm i nisam ih mogla nigdje naci..na kraju mi je frendica poklonila svoje😊
Danas idem poharati kaufland,valjda necu izvisiti ko zadnji put u lidlu,dodem i nema niceg🤣
Emily moze i meni kremsnite😋
A sa kilama sam na +5 ,s time da sam od 16 do 22tj dobila 4kg🙄 ali sam sitna i u startu sam imala 48kg pa je to valjda ok..nije mi niko nista komentirao😅
Trudnički dio je samo u CC east, Arena i West mislim. Ja sam našla preeemekane i udobne u CC east ua 200 kn
Centar cvjetni 😊 ima za 200 i 300kn modeli
Mama5, jastuk iz Kauflanda je ~40x120, nije dugačak kao ovi drugi koje cure imaju, ali ja sam ga prvenstveno uzela radi dojenja, a ako bude dobar za spavanje, još bolje. Zapakiran je skroz u vreći pa se ne može vidjeti u opruženom stanju. Ima slika gdje trudnica spava na njemu, a sad vidjet ćemo hoće li to meni koja sam 170 cm biti dovoljno. (probala sam opet sliku, ali ne ide)
Salatice, ja ne volim palačinke s Nutellom, draže su mi s marmeladom. Ono, od 5 palačinki moooožda ću jednu uzeti s nekim čokoladnim namazom, ali zapravo Nutellu ne volim, preslatka mi je, draža mi je Linolada.
Ptičice, sjetila si me pitanjem za aplikaciju da se nisam slikala danas, punih 28 tjedana mi je i ulazim u 3. tromjesečje. Sutra imam UZV i jedva čekam. Mislim da moj malac još uvijek stoji poprečno, svako malo izbaci guzicu na jednu stranu.
Mina93, moram i ja u H&M po te trudničke traperice, baš ih inače volim nositi, a davno je bio ožujak kad sam ih zadnji put nosila .
A za kremšnite, predlažem grupni odlazak trudnica u Samobor!!
Nmg ucitati sliku. Slikam vam helanke trudnicke sto ja imam, dvoje kupila i kontam i trece i to bi to bilo. Sada mi najudobnije one i gore "spavacica" - duza majica. Mislim da ne trebamo previse kupovati, jos malo ostaloo, pogotovo mi sto mirujemo. Kupila kosulju preslatku u Waikikiju, dan prije kontrole i zabrane kretanja haha. A posiroka mi i u trudnoci, ono trudnicka. Znaci kupila sam je za par oblacenja, kontrola xD Ne idem nigdjee.
To su poznate krempite neke? Istrazicuu. Dobila sam odbijenicu od mame da mi pravi krempitu xD kao brzo ce mi rodj, tad ce xD I nece da mi kupuje slatkise, kupila breskve, pun tanjir sam ih pojela. Slatkisi cekaju da muz ode u prodavnicu xD
Du,
hvalaa 😊 Inace ne idem u Bingo, nisam znala. Ukoliko postanem pokretna opet, posjeticu ga :)
🤣🤣🤣 Sram bilo majku 😂 ja sam od svojih sad u 8mj uspila narucit te krempite i mama mi radila uskrsnje pogace ❤️ samo zbog nas dvoje 🤣
Mina kuzim te totalno, ni ja ih ne vidim. Bas sam sad isla gledat online kalkulator izracuna idealnog prirasta tezina i ja sam u prosjeku, tako da se stvarno ne brinem..a i sve smo tu negdje, neke vise neke manje al najbitnije da su nam bebice dobro 😍
Sretno svima na pregledima 😘
Mama no comment za ovu ludacu koja tako komentira da nosi curicu, sram ju moze biti. 😤
Jutro cure!
Ja sam te trudnicke hlace trazila u hm i nisam ih mogla nigdje naci..na kraju mi je frendica poklonila svoje😊
Danas idem poharati kaufland,valjda necu izvisiti ko zadnji put u lidlu,dodem i nema niceg🤣
Emily moze i meni kremsnite😋
A sa kilama sam na +5 ,s time da sam od 16 do 22tj dobila 4kg🙄 ali sam sitna i u startu sam imala 48kg pa je to valjda ok..nije mi niko nista komentirao😅
Trudnički dio je samo u CC east, Arena i West mislim. Ja sam našla preeemekane i udobne u CC east ua 200 kn
ja uzela u hm neki dan crne trudničke hlače s nečim rebrastim na koljenima i ovaj pamucni dio koji ide preko trbuha mi nije velik..sad je taman..uskoro ce mi bit mali
maggie, i moj iz Lidla je 40x120, ja sam isto 170 cm visoka i super mi je za spavanje. Ja ga "zajasim" i odjasem u zemlju snova 😂
url=https://lilypie.com]
Mama5, jastuk iz Kauflanda je ~40x120, nije dugačak kao ovi drugi koje cure imaju, ali ja sam ga prvenstveno uzela radi dojenja, a ako bude dobar za spavanje, još bolje. Zapakiran je skroz u vreći pa se ne može vidjeti u opruženom stanju. Ima slika gdje trudnica spava na njemu, a sad vidjet ćemo hoće li to meni koja sam 170 cm biti dovoljno. (probala sam opet sliku, ali ne ide)
Salatice, ja ne volim palačinke s Nutellom, draže su mi s marmeladom. Ono, od 5 palačinki moooožda ću jednu uzeti s nekim čokoladnim namazom, ali zapravo Nutellu ne volim, preslatka mi je, draža mi je Linolada.
Ptičice, sjetila si me pitanjem za aplikaciju da se nisam slikala danas, punih 28 tjedana mi je i ulazim u 3. tromjesečje. Sutra imam UZV i jedva čekam. Mislim da moj malac još uvijek stoji poprečno, svako malo izbaci guzicu na jednu stranu.Mina93, moram i ja u H&M po te trudničke traperice, baš ih inače volim nositi, a davno je bio ožujak kad sam ih zadnji put nosila .
Odma se biljezim za grupni odlazak u samobor 😁😁😁
Trudnicke hlace iz hm su 🔝🔝 imam 3 para 😂😅
Hahah Maggie mogu zamislit 20 trudnica kako koracaju Samoborom u potrazi za kremsnitama, mislim da bi na svim vjestima zavrsile 😂😂
I btw cestitke za ulazak u 3 tromjesjecje 🤗
Ptičice, sjetila si me pitanjem za aplikaciju da se nisam slikala danas, punih 28 tjedana mi je i ulazim u 3. tromjesečje. Sutra imam UZV i jedva čekam. Mislim da moj malac još uvijek stoji poprečno, svako malo izbaci guzicu na jednu stranu.Mina93, moram i ja u H&M po te trudničke traperice, baš ih inače volim nositi, a davno je bio ožujak kad sam ih zadnji put nosila .
Ajme super ideja!! 🎉🎉🎉
Sortiraj odgovore
Najstariji